|
"Отток мозгов": почему молодые украинцы бегут за границу |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: Нед 15 кві, 2012 20:01
kuser3 Нерационально, Кузер, нерационально...будете разбазариваться врагами - останутся одни друзья...а это не сулит ничего хорошего здоровью)))))))))))) 
-
bilbao
-
-
- Подякував: 22 раз.
- Подякували: 50 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 кві, 2012 20:40
Armadillo написав:Работаю в Европе. Зарабатываю в 30 раз больше, чем мой товарищ в Украине. Ответ на тему принят?
Работаю в Украине . Получаю в 100 раз больше чем Вы . Ответ на тему принят? ПыСыОдно только странно.....работаете за границей и тут снимаете квартиру? Вс 08 апр, 2012 17:23 Armadillo писал(а): Когда у меня было 65 куе, я тоже думал, купить или подождать. Подождал. Когда стало за 100 куе, мысли поменялись я вложился в бизнес. А живу до сих пор на съемной. Не в напряг) Если бы понты светились - над Украиной стояло бы мощное Северное сияниеХотя для многих и Кащапетовка- заграница! 
-
kuser3
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 15 кві, 2012 21:04
kuser3 написав: Armadillo написав:Работаю в Европе. Зарабатываю в 30 раз больше, чем мой товарищ в Украине. Ответ на тему принят?
Работаю в Украине . Получаю в 100 раз больше чем Вы . Ответ на тему принят? ПыСыОдно только странно.....работаете за границей и тут снимаете квартиру? Вс 08 апр, 2012 17:23 Armadillo писал(а): Когда у меня было 65 куе, я тоже думал, купить или подождать. Подождал. Когда стало за 100 куе, мысли поменялись я вложился в бизнес. А живу до сих пор на съемной. Не в напряг) Если бы понты светились - над Украиной стояло бы мощное Северное сияниеХотя для многих и Кащапетовка- заграница! 
Кузер, ты дурак, не добавить не отнять... С приветом из США! Искренне ваш, утекший из Украины мозг.
-
Dear_Sir
-
-
- Подякував: 157 раз.
- Подякували: 690 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 кві, 2012 21:12
Я ответил по теме, а ты, Кузер, как обычно х..ней на сайте маешься. В 100 раз он больше зарабатывает...))) Хе хе. Ну рад за тебя
-
Armadillo
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 кві, 2012 21:13
Тут вже 300 років бардак. І хто покинув цю землю то 100% не програв. Чи виграв - то вже треба дивитись конкретно по кожному випадку. Чому не програв, та тому що якщо він поїхав то напочатку було дуже важко, але потім якщо найшов своє місце, то повезло. В іншому випадку не повезло так само як тим що залишились на цій землі. візьмем тільки 20ст. перша світова війна, потім друга, потім радянська влада. А це все не статистика, а конкретні знищені люди, сімї, етнічні групи не кажучи вже про господарку. В Америці в 20ст. такого небуло, якщо ти працював значить все тільки збагачувався. Думаю так само було в 18-19ст. Ця земля на протязі 3 століть і по тепер є постачальником мозгів, мязів для наших сусідів перш за все(Російська, Польська, Османська імперії) а до інших країн то вже в основному 20ст.
-
swjatos
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 15 кві, 2012 21:15
kuser3 Кузлер, я бы тоже отсюда сбежал. Кроме всего прочего еще и от мысли, что на твою пенсию придется скидываться, старпер ты наш, юный. 
-
Free
-
-
- Подякували: 447 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 кві, 2012 21:35
1
Востаннє редагувалось kuser3 в Нед 15 кві, 2012 22:26, всього редагувалось 6 разів.
-
kuser3
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 15 кві, 2012 21:42
kuser3 А ты в этой дурке кем? При кухне или Наполеоном? 
-
Free
-
-
- Подякували: 447 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 кві, 2012 22:00
Кузя завидно? Не расстраивайся маленький!
В 100 раз больше зарабатываешь? А я думал под кого закон о роскоши пишут!!!
Купи слона!
-
Steward
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 15 кві, 2012 22:17
Да....судя по постам действительно отток мозгов явный! Такое осталось.... 
-
kuser3
-
-
-
-
-
-
|
|
+ Додати тему
|