jde написав:
budivelnik написав:
jde написав:а самое смешное во всем этом это то - что через год вы будете повторять мои же слова
На сьогоднішній день я оперую тими цифрами які в мене вже є , а Ви розповідаєте що
якби та каби то ....
От коли це
якби/каби - відбудеться , тоді й починаєте говорити , а поки що ....
Да это пройденный этап.
Два года назад у вас эталоном был Домик.
Год назад Мегаквартал.
Теперь новый индекс КГС.
Вам остается только одно - находить любой набор цифр, лишь бы цифры бы увеличивались...
Ни на один объект цена за 14,5 месяцев не поменялась!Стоит КГС заложить объект на окраине, а в центре распродаться (к введению дома в эксплуатацию) - как цена улетит вниз.
Вот тут-то вы и переметнетесь как всегда к другим ничего не значащим цифрам - эти перестанут показывать рост...
Подождем - нам не в первой...

1 Хіба я проти - чекайте
2 Рік тому хтось розповідав , що депо це наше всьо...
Рік пройшов - як там всьо..? Що там у нас виходить на паралельній гілочці Житло проти депо/золота ?
Звичайно можна кричати , що я взяв вигідний для себе варіант ...
Але чомусь коли хтось взяв на себе вигідний в 2010 - тих самих моїх викриків слухати не хотіли .
Так що перший звіночок - власне житло виграє в золота і депо , в 2010 воно по чиїмось цифрам програвало 30-40%
3 Чомусь той самий хтось кричав , що індекс доміка - я трактую не правильно , на індекс мегакварталу - звертати уваги не треба , тепер цей самий хтось критикує базу КГС , розповідаючи що:
Якщо колись набудують на околиці , то тоді точно впаде .
Але він навіть не допускає , що набудувати - можуть , а от яка ціна буде набудованого - не факт що нижча ніж 7900 на Алма-Атинській.
І так далі і тому подібне .
Висновок
1 Я нікого не закликаю вірити мені на слово , від емоційно краще забарвлених обвалістів
2 Я завжди привожу вихідні данні і ці данні кожен може опрацювати як хоче , а як опрацьовувати вислови типу:
якщо , колись точно буде і так далі ....