budivelnik написав:Якщо замовник не хоче ( чи не в стані ) оплатити від 10 доларів за м2 індивідуального проекту - то я що повинен робити ?
Замечаний лично к Вам у меня нет. Но и наблюдать окружающую убогую жилую среду утомительно.
извиняюсь что встряю
НО, что мешает 1. Уехать туда - в Канаду, Европу, США, Автсралию и тп - где строят красиво и тп (ну как Вы приводили выще картинки домиков) и купить там 2. Построить тут,на родине самому, по своему вкусу, не дорого; наняв дизайнера,заказав проект и тп и тд 3. Купить тут уже готовое - выбора на данный момент вагон и маленькая телега на любой вкус
budivelnik написав:Якщо замовник не хоче ( чи не в стані ) оплатити від 10 доларів за м2 індивідуального проекту - то я що повинен робити ?
Замечаний лично к Вам у меня нет. Но и наблюдать окружающую убогую жилую среду утомительно.
извиняюсь что встряю
НО, что мешает 1. Уехать туда - в Канаду, Европу, США, Автсралию и тп - где строят красиво и тп (ну как Вы приводили выще картинки домиков) и купить там 2. Построить тут,на родине самому, по своему вкусу, не дорого; наняв дизайнера,заказав проект и тп и тд 3. Купить тут уже готовое - выбора на данный момент вагон и маленькая телега на любой вкус
Або інший варіант 1 Стандартно повинно виглядати так Замовник звертається до архітектора , архітектор створює проект і шукає хто його в стані виконати + робить авторський нагляд , замовник оплачує зроблену роботу 2 Як це виглядає на сьогодні Я сідаю і пробую уявити себе в шкірі замовника ( уподобання/гроші ) , на підставі власних фантазій/розрахунків будую , після закінчення будівництва шукаю кому б збудоване продати .
В мене два запитання 1 Чи повинен на мене ображатись архітектор , за те що я змушений був виконати його роботу і тому не збираюсь оплачувати не зроблене ним. ? 2 Чи має право будь який архітектор ( або працівник іншої галузі ), який не зміг знайти замовника на свої проекти , критикувати вже зроблене будівельником і оплачене замовником
Я не догнав 1 А якого милого витерли суперкоректний пост про те що 45 млн українців багатші ніж 4,5 млрд одних і бідніші ніж 1,5 млрд інших ? 2 Якщо мене вчать на прикладі греції я можу поцікавитись А як події в греції відносяться до такого собі персонажу як обвалу чи ні ? Чи запитання : Чому обваліст обвал вважає що якщо пентхаузи на Хрещатику будуть продаватись по ціні шкірки хліба - в нього буде хоч клаптик від цієї шкірки ? Є якоюсь крамолою ?
obval Та хоч третя-четверта чи перша Є глобальні питання світової економіки - це на валютні гілки, є локальні питання внутрішньої політики держави , по питанням ціни на житло - це сюди , по іншим - в інше місце.
А для внутрішній продукт для внутрішнього споживання для того й існує щоб внутрішню економіку держави з багна витягувати і вплив зовнішніх факторів мінімізувати .
Так щоб ти зрозумів Метал - на 100 імпортували - на 103 - продали . Впала ціна на метал на зовнішньому ринку - гаплик металургам , так от щоб гаплик не настава , можна цей метал на внутрішнє споживання відправити , тим більше що для нас він в два рази дорожчий ніж на експорт.
Унуноктий написав:кто то хочет более мение реальный прогноз до НГ озвучить?
в этом году увидим девал грн до уровня примерно +- 10грн/уё СРЕДНИЕ цены на недвигу в баксах (по домику, реалту, суслику и тп и тд) в следствие этого просядут примерно на 10%, не более
Унуноктий написав:кто то хочет более мение реальный прогноз до НГ озвучить?
А что озвучивать , до 2015 года будет штормить не по детски и многое зависит от скорости принятия решений , с одной вот только Грецией тянут мама не горюй , а там ещё много таких товарищей ...
Если долбанёт то это будет весело , а не каких то там 10 % , думаю хуже чем в 2008-ом Но это и к лучшему быстрее будет выздоравливать система ...