В 2009 - 2012 в мене відбулось , а ти як тільки назбираєш гроші і вийдеш на реальний ринок - так відразу й зрозумієш , що і в тебе відбулось.
|
|
![]() В 2009 - 2012 в мене відбулось , а ти як тільки назбираєш гроші і вийдеш на реальний ринок - так відразу й зрозумієш , що і в тебе відбулось.
![]() Чебуречник , а ти в стані відрізнити навантаження від граду на вертикальну стіну площею в сотні м2 ( різні там кути відбивання по фізиці ) і удари градинки по виступаючій частині ?
![]()
Отже Хто вміє щось зробити - робить , хто не вміє - розповідає як робити і при цьому навіть не в стані показати те що з батьком в школі будував. А на рахунок пароплава То пливи ти ...... ПС Тому що я зробив - допомога не потрібна . В нього є якість і ціна , і повір мені , зовнішній вигляд в нього цій ціні відповідає.
![]() Народна мудрість каже Здається ( складається враження) - хрестись А я додам і збирай гроші , бо жити тобі в будиночку під Зажопінськом в спадщину отриманим.
![]() 1 Твій приклад , на моєму обєкті - не підходить , внаслідок різних рівнів/розмірів вікон і так далі 2 Приклад про виступаючі частини не стосувався наклеєних пінопластових полосок 3 Є загальне правило в архітектурі На фасаді - не більше трьох кольорів. Подивись на колір одного будинку +колір другого+колір даху - ще якісь запитання є ? Різниця між кольорами частин будинку зникне на протязі 2 років внаслідок вицвітання фарби , хоча точного попадання в колір гарантувати не можливо . Так що смаж чебуреки і рахуй ПДВ ( нулики пропускаючи , чи не так Андрій_В - знавець економіки ?, що там ,якщо підприємство платник ПДВ зарплату можна отримати не сплативши ПДВ легальним методами чи ні ?) До речі Ти так і не відповів Чому не варто використовувати утеплювач товщиною до 4 см і нижче на цегляних стінках ? Не можеш в інтернеті знайти ?
![]() Странненько. Западная Украина тем и отличается от востока и центра, что дома покрасивее выглядят, даже те, что во времена СССР построены. И вдруг такая коробка. Погоня за прибылью. Больше похоже на крымский барак для сдачи номеров неприхотливым курортникам. И цвет жёлтый, успокаивающий. С чего бы это? Кроме тог добавлю, что в древности люди защищали своё жильё не только рвом с водой , но и земляным валом. Ров мы видели, а вал еще не насыпан. Так что работы-непочатый край... ![]() Прирост 50% (як було 3500 доллм2 так и залишилося 1430 долл м2) , так что ты потерял в стоимости 50% и рискуешь остаться с ооочень дорогим товаром ... Меньше купишь "чебуреков" в Польше ..
![]() Я Вам цих естетичних прикладів накидаю вагон і маленьку тєлєжку . В мене інше запитання Якщо замовник не хоче ( чи не в стані ) оплатити від 10 доларів за м2 індивідуального проекту - то я що повинен робити ? Чекати поки прийде щасливе завтра нічого не роблячи ? Тому я приймаю інше рішення 1 Замовник не платить за дизайн ( правда при цьому в нього зникає право вимагати цей дизайн ) 2 Я ризикую своїми коштами створюючи проект і його впроваджуючи в життя. 3 Таким чином - якщо я помилюсь , то я буду відповідати . Станом на сьогодні я не помилився . продажі йдуть . Як тільки я побачу що замовник в стані оплатити різного роду дизайнерські витрибеньки - я відразу звернусь за допомогою до дизайнера. ПС На рахунок пінопластових накладок - вони виникли не тому що це красиво ( цю думку населенню навязали продавці проектів ) , а тому що дуже складно на великій площі витримати рівизну поверхні , тому щоб візуально розбити погрішності і використовуються ці накладки . Таким чином , накладки виникли як спосіб нерадивих будівельників заховати свої помилки , але з часом продавці вражень( не путати з виробниками реальних товарів) зрозуміли що тут можна заробити , тому й зявились різні випуклості , які тільки здорожчують будівництво . Так як нормальній людині достатньо рівної стіни - то вона живе в рівних стінах , а для тої кому грошей дівати нікуди головне щоб її творіння ніхто не зміг повторити - от і виникають рюшечки/складочки.
![]()
1 Невже всі критики не в стані зрозуміти , що у випадку додаткових робіт ( я наголошую на слові додаткових ) вартість виробу буде здорожчуватись ? 2 Невже Ви думаєте , що будь у мене якийсь інший варіант який при тій самій ціні виготовлення - виглядав би краще - я б цей варіант не використав ? 3 Невже Ви думаєте , що перед тим як закопати пару мільонів я не сижу розглядаючи різні варіанти і проганяючи в голові сценарії ? 4 Невже Ви вважаєте , що фінансит/клерк/підприємець чи будь хто інший не повязаний з будівництвом - в стані за 5 хвилин знайти кращий варіант , ніж той що розраховую я як мінімкм місяць ? І так далі і тому подібне. Тому нагадаю ще раз Вага критерія в бюджетному будівництві Ціна/якість_______- 40% Місце розташування- 30% Планування квартири-20% Зовнішній вигляд___-10% Тому поки Ви бідні - я будую найпростіше і найдешевше Станете багатшими - буду будувати вже не так просто Станете олігархами - почну туалет мрамором з Піріней обкладати ітак далі .
![]()
По нашему - такой-себе боковичок, после которого тренд может продолжится (а может и нет))): А обвал по нашему выглядит вот так: Там тоже - такой-себе боковичок, после которого тренд вполне может продолжится, и предпосылок для этого, на мой взгляд, более чем достаточно.)) З.Ы. Жду от вас MN-график по XAU/USD c 2008-го года. Не ломайтесть - порадуйте старика.))
|
|