Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 371372373374375 ... 1209>
Повідомлення Додано: П'ят 10 лют, 2012 21:48

не знаю, что делать... Задал budivelnik вопрос, он вдруг замолк, игнорирует меня, совсем это на него не похоже. Может думает?
Oven

Повідомлення Додано: П'ят 10 лют, 2012 21:52

Oven написав:
  Ёжик_в_тумане написав:Добрый вечер.Так что делать сейчас с недвижимостью продавать или покупать или не то ни другое? :roll:

а вы продаете или покупаете?

Пока не то не другое.Но есть что продать и есть возможность купить.
Ёжик_в_тумане

Повідомлення Додано: П'ят 10 лют, 2012 21:56

Oven написав:Может думает?

а такое возможно?
мне иногда кажется шо все свои табло итп он держит на компе на рабочем столе, и пользуется по мере необходимости)))
Андрей_В

Подякував: 5 раз.
Подякували: 475 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 10 лют, 2012 22:03

Ёжик_в_тумане написав:
  Oven написав:
  Ёжик_в_тумане написав:Добрый вечер.Так что делать сейчас с недвижимостью продавать или покупать или не то ни другое? :roll:

а вы продаете или покупаете?

Пока не то не другое.Но есть что продать и есть возможность купить.

покупать или нет решать вам - вам горит, что-то купить, очень хороший, редкий вариант - может и стоит купить, если нет - то зачем? Продавать - квартира в центре 5 комнат, тогда может есть смысл оставить? Хрущевка на окраине - я бы продал.
Oven

Повідомлення Додано: П'ят 10 лют, 2012 22:07

покупать или нет решать вам - вам горит, что-то купить, очень хороший, редкий вариант - может и стоит купить, если нет - то зачем? Продавать - квартира в центре 5 комнат, тогда может есть смысл оставить? Хрущевка на окраине - я бы продал.

А если хрущ в центре продали бы ?
Ёжик_в_тумане

Повідомлення Додано: П'ят 10 лют, 2012 22:24

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

БандерлоХи!
Умные мысли по РН будут или уже все сдулись???
turbina

Повідомлення Додано: П'ят 10 лют, 2012 22:43

Была и есть возможность купить квартиру/дом. Решил пожить в арендованной. Пока себя оправдывает. Будивэльныкам не сдаюсь))
Armadillo

Подякував: 3 раз.
Подякували: 3 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 10 лют, 2012 22:43

kuynka написав:
  budivelnik написав:1 І в якій з моїх фраз Ви побачили зависть до киян ?
2 Я взагалі противник поділу людей по національному/гендерному /територіальномі і інших признаках
3 Якщо вникнути в мною написане , то я постійно притримуюсь думки
Якщо в когось не має житла в певному населенному пункті , то спроби закріпитись в цьому населенному пункті , як правило , приведуть до того , що життя буде витраченне на це закріплення.
Внуки від цього виграють , а от чи виграє той хто пробує закріпитись чи його діти ?

вот вы и снова потвердили, что одно поколение (вернее его жизнь и время) - это и есть цена стартового капитала на недвигу, даже второе поколение будет карячится, чтобы хоть как то внукам досталось хоть что-то :cry:

1 Не потрібно до свого бачення приторочувати те що я не говорив і видавати це за мої висновки
2 Я писав що кожне слідуюче покоління витрачає 5% своїх доходів на покращення житлових умов вже на протязі як мінімум 60 років.
а - більше просто не будують
б - не можна витратити кошти на ресурс якого не має
3 Якщо Ви сирота , чи Ваші родичі безпробудні алконавти , або переконані буіттолькодешеветь - тоді так , Вам потрібно покласти своє життя , на перше житло у Вашій родині , яке з часом дасть можливість Вашим нащадкам розмножуватись.
Якщож Ви народились в нормальній родині . і під час свого життя заощадили 5% заробленного і витратили його на покращення житлових умов - то Вашим нащадкам прийдеться на порядок менше корячитись як Ви виразились .
А якщо пропили/прогуляли й те що батьки залишили - то Ваші нащадки за це своєю працею й розрахуються.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 10 лют, 2012 22:46

turbina написав:БандерлоХи!
Умные мысли по РН будут или уже все сдулись???

Вчера спрашивала, почему в столице Молдовы по 600 евро, а у нас больше. Ведь по доходам они нас уже обгоняют. Ответа нет.
Тори

Подякував: 20 раз.
Подякували: 62 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 10 лют, 2012 22:47

Oven написав:не знаю, что делать... Задал budivelnik вопрос, он вдруг замолк, игнорирует меня, совсем это на него не похоже. Может думает?

1 На дурні запитання - бувають тільки дурні відповіді
2 Є приказка
Будь-який дурень , задасть стільки запитань , що і сто мудреців не дадуть на них відповідей.

Тому
Нерухомість не є масовим товаром ( тільки 1% в рік мають можливість його купити).
Нерухомість не є ексклюзивом - в Україні налічується 19,9 млн одиниць цього товару.

Якщо хочете - можете спробувати сформулювати тепер розумне запитання , в світлі моїх відповідей.
Що Вам не зрозуміло по класифікації нерухомості ?
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 371372373374375 ... 1209>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему