|
ПУМБ (2004 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Сер 29 вер, 2021 18:53
Shaman написав: stas_rst написав:Ділюсь власними спостереженнями: закрив годину тому переводом в додатку із ВсеКарти на ВсеМожу, до того потягнувши на ВсеКарту з Моно через п2п + СЕП на ВсеКарту із Форварда на решта суми (30К). При цьому 30К при переводі всередині додатку пройшли однією сумою без проблем. Заборгованість зникла із зображення ВсеКарти в додатку одразу після заходу останньої суми. Думав завтра, але " слабак"  спати буду краще 
как Вы думаете, сколько таких неслабаков будет в октябре жаловаться, что влетело на деньги? 
Жаловаться будут скорее не неслабаки, а те, кто забыл, что деньги нужно возвращать 
-
ingtrans
-
-
- Подякував: 111 раз.
- Подякували: 544 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 вер, 2021 19:36
ingtrans написав:Жаловаться будут скорее не неслабаки, а те, кто забыл, что деньги нужно возвращать
Всё-всё вернем, но завтра, до 18:00 Шаблончик в Альфе уже нарисован За одно и Сенсаційний добьём и на качельках уикендовских покатаемся. Спешить то не нуна 
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 510 раз.
- Подякували: 1319 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
1
1
10
Додано: Сер 29 вер, 2021 20:04
С Реда: на октябрь - Также остаются счастливчики с двумя категориями, остаются и пониженные кешбеки в предложениях:) Будет ещё подкатегория Универсальная с 1% на все покупки. А так визуально всё то же самое.
-
jay2004
-
-
- Подякував: 98 раз.
- Подякували: 407 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 вер, 2021 20:40
jay2004 написав:С Реда: на октябрь - Также остаются счастливчики с двумя категориями, остаются и пониженные кешбеки в предложениях:) Будет ещё подкатегория Универсальная с 1% на все покупки. А так визуально всё то же самое.
так кешбек - тренд для всех, вряд ли будут отменять, скорее новые банки будут добавлять новые
-
cohan
-
-
- Подякував: 112 раз.
- Подякували: 534 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 вер, 2021 21:30
Shaman написав: stas_rst написав:Думав завтра, але " слабак". спати буду краще 
как Вы думаете, сколько таких неслабаков будет в октябре жаловаться, что влетело на деньги? 
думаю, що це справа кожного  і якщо відсоток за день користування від 50К ліміту, а це 11 грн. грубо, вартий того, то я краще буду спати ... а хто завтикає, той сам собі доХтор на гілці чимало розумних людей і кожен вирішує для себе. Усім успішного 30-го, без пропавших СЕПів і чотириденних п2п 
-
stas_rst
-
-
- Подякував: 847 раз.
- Подякували: 426 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 29 вер, 2021 23:40
Смотрю в приложении закрыли возможность подвязки сторонних карт. С какого перепуша интересно?
-
ВIВ
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 107 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 вер, 2021 23:45
stas_rst написав:Ділюсь власними спостереженнями: закрив годину тому переводом в додатку із ВсеКарти на ВсеМожу, до того потягнувши на ВсеКарту з Моно через п2п + СЕП на ВсеКарту із Форварда на решта суми (30К). При цьому 30К при переводі всередині додатку пройшли однією сумою без проблем. Заборгованість зникла із зображення ВсеКарти в додатку одразу після заходу останньої суми. Думав завтра, але "слабак"  спати буду краще 
Зачем так усложнать? СЭПом с Форварда должно прилететь на ВсеМожу за пару часов...
-
ВIВ
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 107 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 30 вер, 2021 05:58
ВIВ написав:С какого перепуша интересно?
Уже давно. Новую карту добавить нельзя, типа пользуйтесь шаблонами. 
-
Howl
-
-
- Подякував: 581 раз.
- Подякували: 1140 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Чет 30 вер, 2021 08:09
ВIВ написав: stas_rst написав:Ділюсь власними спостереженнями: закрив годину тому переводом в додатку із ВсеКарти на ВсеМожу, до того потягнувши на ВсеКарту з Моно через п2п + СЕП на ВсеКарту із Форварда на решта суми (30К). При цьому 30К при переводі всередині додатку пройшли однією сумою без проблем. Заборгованість зникла із зображення ВсеКарти в додатку одразу після заходу останньої суми. Думав завтра, але "слабак"  спати буду краще 
Зачем так усложнать? СЭПом с Форварда должно прилететь на ВсеМожу за пару часов...
10 секунд додаткового часу «не спасут отца русской демократии» (с) Мені так зручніше 
-
stas_rst
-
-
- Подякував: 847 раз.
- Подякували: 426 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 30 вер, 2021 08:34
klug написав: klug написав: Starter написав:что значит первое что попало под руку? в приложении больше нигде нет данных по курсам кроме обмена валюты + эти данные по сути публичная оферта, так как по ним банк согласен менять валюту
Обмінювати у самому застосунку - так, обмінювати у відділенні - ні, конвертувати при оплаті - теж ні. Курс конвертації є на сайті, де написано, що він має бути ще й у застосунку? Радійте, що прогресивна ПУМБа не вивішує його в ГО на дошці оголошень.
Чи вдалося дотиснути ЛУМУМБу? Мене теж розвів на курсі, але сьогодні вже пізно розбиратися - буду завтра з ними у стовпчик рахувати.
нет, все времени нет позвонить. +был в банке там очереди, пополнил карту ушел. отпишусь по итогам
-
Starter
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 10 раз.
-
-
Профіль
-
-
|