|
Українці не хочуть досліджувати своє здоров'я, навіть безкош |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: Сер 12 вер, 2012 07:47
Пропонуємо до обговорення: Про це заявив завідувач відділу профілактики ендокринних захворювань Українського науково-практичного центру ендокринної хірургії МОЗ України Володимир Паньків
Дивися повний текст Українці не хочуть досліджувати своє здоров'я, навіть безкоштовно - МОЗ.
-
R2
-
- Робот новин
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 153 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 12 вер, 2012 07:47
МОЗ робить гарну міну при поганій грі: ну, неправда це, що не хочуть обстежуватися! По-перше, інформації немає. Мені треба здавати час від часу кров "на маркер"( гепатит В), тобто платний аналі. Зайшла по іншій справі в поліклініку і зовсім ВИПАДКОВО проговорилася лікарка, що зараз акція на цей аналіз. безкоштовно роблять. Ніде ніякого оголошення. Аналіз, виявляється, здали всі працівники поліклініки і їх рідні чи знайомі. Я зі скандалом у головного лікаря добилася, щоб взяли у мене кров на цей аналіз. Взяли. Результатів не видали по сьогоднішній день. Я вже й не добиваюсь. Так все.
-
Норика
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 12 вер, 2012 08:30
Да-да, все хотят платную медицину, конечно, особенно пенсионеры. Покращуйте уже скорее.
-
Геннадий
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 126 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 12 вер, 2012 08:47
Ненавижу нашу бесплатную медицину....
-
civ
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 145 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 12 вер, 2012 09:16
Бесплатной медицины у нас и нет. Мне пройти годовое обследование (ничего специального) стоит 600 грн. Сделал недавно операцию - пуповая грыжа. Это уже стоит 800 зеленых (средняя цена). Заходиш в больничку сразу вопросы денег. И о какой бесплатной медицине мы говорим? Как по мне, лучше прейскурант на регистратуре: посмотрел цены, на лица врачей и выбрал из всех вариантов то, что тебе подходит.
-
Серж777
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 74 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 12 вер, 2012 10:05
Потому что если изучить своё здоровье, вам со старта столько болячек найдут (и еще больше припишут), что ну его... Как говорят терапевты, здоровых людей не бывает. Бывают только недообследованные. 
-
Jorj
-
-
- Подякував: 632 раз.
- Подякували: 625 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 12 вер, 2012 10:31
Как-то к нам приходили дохтора в рамках программы "Здоров’я киян". Я их сразу послал, но большинство коллег прошло экспресс-тестирование здоровья. Результаты прислали мылом. Очень было смешно узнать, что мой коллега, вес которого килограмм под 100 (и это не жир, а мышцы) "обладает недостаточной мышечной массой". Вообще, почти все оказались хромыми инвалидами, которым дали рекомендацию "уделить внимание здоровью и посещать такие-то фитнес клубы". Очень порадовало, что за мои налоговые отчисление мне организовали рекламу чьих-то клубов.
-
cosjak
-
-
- Подякував: 35 раз.
- Подякували: 89 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 12 вер, 2012 17:23
Украинцы не хотят исследовать свое здоровье, даже бесплатно - Дык, нечего обследовать-то(((.
-
Dikoy
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 45 раз.
-
-
Профіль
-
-
|