Freedom House викрило в Україні проплачених коментаторів в і
+Додати тему
Відповісти на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Ничего себе, в Украине нашли свободу слова? А почему в Европе говорят о том, что у нас нет демократии. В том, где она есть вообще, это другой вопрос. Я хочу сказать, что оказывается у нас не так все и плохо...
А я думаю собі, де ви пропали? А ви на раді проект читали... Молодець.
DrB написав: А вы ?
Трошки раніше ніж ви
DrB написав: И что вас так сильно возбудило, если читали ?
А хто вам сказав, що я збуджений та ще й сильно? Самі собі вигадали? Не судіть усіх по собі, а якщо збудилися то підіть охолоньте.
А непокоїть мене в законопроекті те, що сволота при владі намагається прикрити свої кримінальні оборудки забороною говорити про них. Тобто про владу зараз, як про мертвих - добре або нічого...
zeleniy написав:Ви законопроект читали,перш ніж тут свої ну-ну роздавати?
Читал А вы ? И что вас так сильно возбудило, если читали ?
Cудя по всему этот законопроект возбудил В.Хорошковского - он против него, ну а ганька (Герман) ваше сказала, что овощ не подпишет закон в его нынешнем виде - т.е. достойные люди дали достойную оценку законопроекту. Вам этого мало?
ПЫСЫ Я посмеялся - представитель президента в ВР, сказал, что не был в Раде в день голосования и должен разобраться как голосовала его карточка - ну, это ваще песня...да собственно много законов принимаемых ВР НЕЗАКОННЫ по сути - т.к. НЕ БЫЛО волеизъявления депутатов - а было голосование чужими карточками.
dgeymsbond написав:Для того щоб проплачені тролі направляли дискусії в інтернеті в потрібне русло потрібно МІЗКИ мати а не иметь мозги.
В світі викриття Freedom House пошарив в інеті і знайшов дещо про тролінг: 1) Троллизм как элемент современной интернет-жизни: 2) Как создать бота и фальшивого комментатора в Интернете. Подробная инструкция штаба. Документ:
Останнє посилання на радість ненависникам ЮВТ - в ньому хоч і бездоказово але згадується БЮТ.