Укрсоцбанк Альфа-Групп Банкрот

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 166167168169170 ... 924>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Укрсоцбанк Альфа-Групп Банкрот 2.8 5 611
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
26%
158
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
20%
122
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
19%
119
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
22%
132
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
13%
80
Всього голосів : 611
Повідомлення Додано: Суб 04 вер, 2010 16:04

v0land
спасибо за подсказку. Да, платеж был больше 20 дол. При случае проверю на меньшем, или позвоню.
Malky

Подякував: 189 раз.
Подякували: 129 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 04 вер, 2010 19:34

Malky написав:Ну и еще, просто мелочь, но напишу. Планировал, что для гривневых платежей по Украине хватит Visa Electron, но вот если с Пормоне проблем не было, то уже для УПЦ не покатила карта...

УПЦ - это Украинская православная церковь?? :shock: :shock:
Ilizarov

Повідомлення Додано: Суб 04 вер, 2010 19:42

Ilizarov написав:
Malky написав:Ну и еще, просто мелочь, но напишу. Планировал, что для гривневых платежей по Украине хватит Visa Electron, но вот если с Пормоне проблем не было, то уже для УПЦ не покатила карта...

УПЦ - это Украинская православная церковь?? :shock: :shock:

:D Украинский процессинговый центр
Malky

Подякував: 189 раз.
Подякували: 129 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 07 вер, 2010 12:17

обслуговування БПК в Укрсоцбанку

усім, хто намагався отримати довідку про картк.рахунок для посольства в Укрсоцбанку присячується...

Отже, навчена гірким досвідом розмови з працівниками банку в минулому, спочатку зателефонувала в філію банку на Жилянській. В телефонному режимі мені повідомили про необхідність звернутися до банку особисто для написання заяви і сплати комісії, при цьому:
1)повідомили неправдиву інформацію щодо порядку подачі заяви (виявилося, що заяви операціоністи не приймають) :evil:
2)не уточнили чи клієнт (тобто я) обслуговуюся саме і цій філії (адже, зі слів співробітника банку, видаються такі довідки лише «своїм» клієнтам) :evil:

І ось я у філії, сиджу у черзі 15 хв., а коли наступає моя черга, виявляється, що чекала я даремно.

Звертаюся до дівчини, яка все-таки приймає такі заяви (оскільки вона секретар і працює на ресепшині, розумію, що телефонні консультації були від неї), яка без будь-яких «зайвих» запитань приймає в мене заяву і направляє до каси для оплати комісії. Знову ж таки, ніхто не уточняє чи я обслуговуюся у цій філії :evil:

Наступного дня поступає телефонний дзвінок від секретарки, яка мені повідомляє, що виявляється я прийшла не «по адресу», ніхто мені заяви такої не видасть на Жилянській (!), необхідно звертатися на Залізничне відділення, оскільки рахунки Банку переведені туди.
Зауважу, що це пряме порушення вимог Постанови НБУ №223, за яким банк не має права відмовляти у наданні послуг на відділенні, яке займається обслуговуванням пласт.карток, мотивуючи це розподілом рахунків між різними його філіями/відділеннями. Це не проблема клієнта, це внутрішня проблема банку.

Звичайно, секретарка не обтяжила себе вирішенням «моєї» проблеми, яку власне він і створила, а переклала усю відповідальність на клієнта, тобто на мене.

Лише після мого (!) дзвінка на Залізничне відділення, питання було вирішене і філія з відділенням домовилися, що все-таки довідку мені видасть філія на Жилянській. цікаво, чому цього не можна було зробити одразу, без мого втручання???

якщо працівники цього дружнього банку перечитують цей форум, прошу їх звернути увагу на таке відношення до клієнта, якого вводять в оману, заставляють нервуватися, робити зайві телеф.дзвінки і самостійно шукати "правду" - це не клієнтоорієнтовано!!!!!! :evil:
zozoolka

Повідомлення Додано: Вів 07 вер, 2010 12:32

zozoolka
И, увы, это не единственный "косяк" в работе банка. Зато наяривают на телефон с предложением разместить на депозите "зависшие деньги", как они называют средства на текущем счету. У меня ответ один: на депозит под эти смешные проценты? Нет уж, резервируйтесь по полной.
v0land

Повідомлення Додано: Вів 07 вер, 2010 15:54

zozoolka
Жах.
Oleksander

Повідомлення Додано: Вів 07 вер, 2010 16:19

а что такое "зависшие деньги" и почему они зависли?
NataZZZ

Повідомлення Додано: Вів 07 вер, 2010 17:20

NataZZZ написав:а что такое "зависшие деньги" и почему они зависли?

я ведь пишу:
Код: Виділити все
 "зависшие деньги", как они называют средства на текущем счету.
v0land

Повідомлення Додано: Вів 07 вер, 2010 21:12

Я бачу тенденцію: після розгортання кризи, вочевидь, в банках масово скоротили зарплати. Тому ті компетентні одиниці, які там працювали, повиходили заміж домогосподарками, а їхні поодинокі компетентні керівники насолоджуються безробіттям в котеджних містечках, живуть на заощадження.

Кадри рєшают всьо. (с) Сталін.
Oleksander

Повідомлення Додано: Вів 07 вер, 2010 21:24

Oleksander написав:Я бачу тенденцію: після розгортання кризи, вочевидь, в банках масово скоротили зарплати. Тому ті компетентні одиниці, які там працювали, повиходили заміж домогосподарками, а їхні поодинокі компетентні керівники насолоджуються безробіттям в котеджних містечках, живуть на заощадження.

Кадри рєшают всьо. (с) Сталін.

Сталин всё знал наперёд...
с кадрами в наших банках катастрофа, и не только в Укрсоце.
мне мало того, что нервы выстрепали в отделении на Сагайдачного при оформлении кредитки, так еще и забыли предупредить, что карточку надо предварительно активировать!
об этом я узнал в колл-центре. для того, чтобы активировать, надо всего лишь проверить баланс в банкомате.
не знаю, что меня дёрнуло, но я еще раз позвонил в колл-центр! и - о, чудо! - оказалось, что кредитку я могу активировать непосредственно по телефону через колл-центр!
ну и кто они после этого??
Ilizarov

#<1 ... 166167168169170 ... 924>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор

Схожі теми

Теми