|
У НБУ хочуть прибрати всі обмінники |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: Сер 19 гру, 2012 15:52
Я особисто за закриття. Невдоволені завжди будуть, але обмінники - це пережиток минулого. Потрібно йти до більш цивілізованого обміну грошей, а не робити це в якихось закутках. Це ще й небезпечно з точки зору втрати всіх обмінюваних грошей, а також вашого здоров’я (приб’ють, а гроші заберуть).
-
Webracer
-
-
- Подякував: 177 раз.
- Подякували: 337 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 19 гру, 2012 16:00
О каких цивилизованных странах речь - так и не понял.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 990 раз.
- Подякували: 5363 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 19 гру, 2012 19:30
2 Webracer, да ради бога, пусть закрывают.. НО!! и есть не одно только НО, и вот вам одно, из которых НО: закрывают обменки, например. А вам вот нужно купить 2000, например, на взятку, не важно.. на операцию, и горит.. И вы будете бегать по меж Укрэксимом и Ощадом, как в ноябре текущего, по сотне у них клянчить.. А почему так будет?? Да потому что там черти в валютных отделах сидят, которые бакс сливают кому положено, а не вам, потому что вам нужно. Я знаю, ситуацию по Ощаду в Черновцах, лавочка = ещё та. Мараться не хочу просто, а там есть за что рвать, 6ля буду.. (хитровынутая в.о. там такая есть, которая на своё усматрение решает кому и поскольку положено, обоз по ней плачет. Вот вдруг прочитает)
-
Сергей Малина
-
-
- Заблокований
- Подякував: 2364 раз.
- Подякували: 383 раз.
-
-
Профіль
-
-