Надра Банк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 227228229230231 ... 820>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Надра Банк - БАНКРОТ 2.3 5 1119
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
41%
455
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
25%
275
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
12%
137
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
12%
137
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
10%
115
Всього голосів : 1119
Повідомлення Додано: Вів 14 гру, 2010 17:34

какой банк самый стабильный?

Вот возник вопрос какой банк самый стабильный и самый самый надежный (в хорошем смысле), хотелось бы так сказать посотрудничать, чтоб и процентики какие набежали.....

Господа аналитики подскажите малограмотному :D кто чего думает....

И какие риски существуют на сегодня ?
Monya3

Подякував: 28 раз.
Подякували: 36 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 14 гру, 2010 17:51

Панове. Багато хто з Вас писав про виграні судові позови щодо заданої моральної шкоди, 3%, та ін. Вказували що виконавча служба затягує з виконанням рішення судів. Проте при цьому із Ваших постів випливає, що основне тіло депозиту Ви вже отримали. Зокрема це випливає з постів Monya3.
Питання полягає ось у чому. А чи отримав хоч хто небудь основне тіло депозиту, зокрема Monya3, за рішенням суду а не виводячи з банка ці кошти іншими шляхами.
Буду дуже вдячний за відверту відповідь.
Olmig

Повідомлення Додано: Вів 14 гру, 2010 18:05

Monya3
вам таки затарили тележку пеней? некуда теперь девать? дык вы дайте (свое) определение терминам стабильный и надежный, и будет вам счастье ;-)
как по мне, это некий карманный банчик, который обслужиает кредитные схемы своего хазяина (без всяких там рисковых инвестиций), +рко, +зарплата, ну, и депо "для своих" )) тихой сапой, такскааать. знаете такие?
булава

Подякував: 3 раз.
Подякували: 26 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 14 гру, 2010 18:55

СМС-ки

Капец

Мне пришла смс-ка про проценты вперед.
При том что они торчат уже на 40% от депо по суду.

интересно согласятся на % вперед и пеню?
ostinmartin

Подякував: 3 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 14 гру, 2010 19:08

Olmig написав:Панове. Багато хто з Вас писав про виграні судові позови щодо заданої моральної шкоди, 3%, та ін. Вказували що виконавча служба затягує з виконанням рішення судів. Проте при цьому із Ваших постів випливає, що основне тіло депозиту Ви вже отримали. Зокрема це випливає з постів Monya3.
Питання полягає ось у чому. А чи отримав хоч хто небудь основне тіло депозиту, зокрема Monya3, за рішенням суду а не виводячи з банка ці кошти іншими шляхами.
Буду дуже вдячний за відверту відповідь.

Саме за рішенням суду, і виконавців повідомив що віддали повністю депо

Єдине що піддписував - протокол про строки виплати, але на ньму від руки заставив написати - що даний протокол не є мировою. Протоколи їм потрібні для відправки в Київ. В день випати клерк дзвонив на київ і вони згідно цього протоколу розблоковували рахунок. Ну взагалі я про це постив тут сторінок надцять назад....
Востаннє редагувалось Monya3 в Вів 14 гру, 2010 19:20, всього редагувалось 1 раз.
Monya3

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 14 гру, 2010 19:13

булава написав:Monya3
вам таки затарили тележку пеней? некуда теперь девать? дык вы дайте (свое) определение терминам стабильный и надежный, и будет вам счастье ;-)
как по мне, это некий карманный банчик, который обслужиает кредитные схемы своего хазяина (без всяких там рисковых инвестиций), +рко, +зарплата, ну, и депо "для своих" )) тихой сапой, такскааать. знаете такие?

Я вот думаю что ощадбанк поскольку государственный - если что судится легче (гос служащие по криминалу отвечать без проблем будут) ну и всякое такое.... Да и не думаю что государство обанкротит государственній банк... Хотя в нашем Гондурасе ....

Интересно мнение народа... :D
Monya3

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 14 гру, 2010 19:28

Monya3 написав:Я вот думаю что ощадбанк поскольку государственный - если что судится легче (гос служащие по криминалу отвечать без проблем будут) ну и всякое такое.... Да и не думаю что государство обанкротит государственній банк... Хотя в нашем Гондурасе ....

Интересно мнение народа... :D

мнение народа можно почитать тут http://forum.finance.ua/viewtopic.php?t ... &start=195 (форум Ощадбанка)
yakin

Повідомлення Додано: Вів 14 гру, 2010 19:29

Да и не думаю что государство обанкротит государственній банк.

А зачем банкротить? Этот банк даже распад Союза пережил :D А некоторые его вкладчики до сих пор переживают ;)
SunAres

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 14 гру, 2010 19:37

SunAres написав:А зачем банкротить? Этот банк даже распад Союза пережил :D А некоторые его вкладчики до сих пор переживают ;)

а кто нибудь судился за эти вклады?
Monya3

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 14 гру, 2010 19:42

Re: СМС-ки

ostinmartin написав:Капец

Мне пришла смс-ка про проценты вперед.
При том что они торчат уже на 40% от депо по суду.

интересно согласятся на % вперед и пеню?

Ставим денежку скажем под 10% годовых на 10 лет, и опаньки они нам ее тут же возвращают, всю до копеечки + через 10 лет висят столькоже. :D

На следующий день идем в банк и, неповерите - опять ставим денежку (вчерашние проценты), и самое смешное - снова на 10 лет. Опаньки они нам ее тут же возвращают, всю до копеечки + через 10 лет висят столькоже. :D

На следующий день идем в банк и, неповерите .... :D

Хотя если они возьмут депо на 10 лет - то и не шутка вовсе.
:D
Monya3

Профіль

#<1 ... 227228229230231 ... 820>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість