Дефицит платежного баланса Украины за 2012 год - "заслуга" в

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<1 ... 2021222324 ... 26>
Повідомлення Додано: П'ят 01 лют, 2013 15:43

AVD написав:Вы просили процитировать Вас, где Вы объявляете иностранные станки злом:
  budivelnik написав:
Добавлено: Чт 31 янв, 2013 10:21

Висновок
Все про що Ви розповідаєте - (технології-інструменти) - не доступні сьогодні нам ( або нам не доцільно(дорого) їх використовувати)
Тому в Україні в основній своїй масі не відбудвається енергозбереження за рахунок створення власних інструментів/технологій.
А купівля цих інструментів/технологій на заході - приводить до зменшення розміру капіталів які крутяться в державі , а значит зменшення варіантів розвитку цієї держави
Я же Вам утверждаю, что использование зарубежных инновационных технологий - это возможность роста и развития. Естественно, если есть в этом экономическая эффективность.
Вы как строитель лучше расскажите нам какая реальная себестоимость строительства метра квадратного (материалы плюс работа) без всяких схем отката и взяток. Наверно, в районе 400 долл.?
Ах да... Совсем забыл ещё один вопросец: материалы, что Вы используете в строительстве (особенно внутренняя оттделка) тоже сплошь отечественные?

По традиції - з кінця
1 В моєму підписі є ссилочка на гілку Кошторис - там все доступно для варіанту приватний будинок
2 В моєму підписі є ссилка на гілку Будівельник завжди правий , хоча вона й добре потерта мною , але мої повідомлення можна знайти в цитуванні інших - ознайомтесь там є багато цікавого
3 Я не проти використання нового. Я за . правда з урахуванням того , що потрібно реально дивитись на речі а не пробувати купити найновіше.
І як це зробити правильніше ,приведу Вам ще раз , хоч вже це й робив:
Чет 31 січ, 2013 20:43
Тому ще раз
Поки до тут присутніх не дійде, що використання високоефективних імпортних інструментів не робить їх багатими , а збагатшує виключно виробників цих інструментів ( як мінімум в найближчих 5 років) - до того часу вони постійно будуть бідними .
Вихід з цієї ситуації як не дивно один
а - купуємо б/у , або попередні покоління , які точно в рази дешевші . але всього на 10-15% менш продуктивні
б - розробляємо свої інструменти/технології
б - використовуємо спрощені від розроблених кимось

budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2989 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 01 лют, 2013 15:46

vano написав:
  budivelnik написав:Ви відрізняєте поняття найновіше-попереднє покоління-б/у - лопата?
Ви самі приводили приклад з тачками замість бетононасосу, і розписали як це вигідно. Тепер отримуйте назад..
Якщо Ваше мишлення настільки примітивне , що приклад в якому використані три точки з допомогою яких Ви могли б уявити собі весь діапазон - Ви сприймаєте за реальну ситуацію - то про що нам говорити ? Ви безнадійно відстали , а тому людина мого рівня не в стані пояснити людині Вашого - Вам потрібно ще трошки підівчитись.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 01 лют, 2013 15:49

budivelnik написав:Якщо Ваше мишлення настільки примітивне , що приклад в якому використані три точки з допомогою яких Ви могли б уявити собі весь діапазон - Ви сприймаєте за реальну ситуацію - то про що нам говорити ? Ви безнадійно відстали , а тому людина мого рівня не в стані пояснити людині Вашого - Вам потрібно ще трошки підівчитись.
Мабуть, ви так пояснюєте, що вас не вдається правильно зрозуміти з першого разу - а потім, звичайно легше звинуватити співрозмовників в низькому рівні розвитку.
vano

Подякував: 5 раз.
Подякували: 39 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 лют, 2013 15:52

cosjak написав:
  budivelnik написав:Тому
Тепловий насос - в порівнянні з котлом на дровах - це космос
Але як тільки врахувати вартість цього теплового насоса і вартість котла на дровах аналогічної потужності - відразу стає зрозумілим , що використання його в сьогоднішніх умовах на території України є збитковим , бо вартість грошових ресурсів які потрібно закамулювати на його придбання на порядок дорожчі ніж результат його використання.

Ага. Тому беремо лопати і гадуємо сім’ю. Уявіть собі дві крайнощі:
1. Людина з лопатою. Цілий рік розмахує лопатою, щоб прогодувати (в буквальному значенні) сім’ю. Уявіть тепер суспільство з таких людей. Це якесь первісне суспільство. Це те, куди ви пропонуєте іти. І самі крокуєте.
2. Людина з трактором та комбайном, яка нагодує тисячу людей. А ця тисяча буде спеціалізуватись на інших речах - аж до подорожей у космос. Це те, куди хочу рухатись я. І хотів би, щоб рухалась країна.

Фантазії -ідеї
В них все красиво
Крім одного
1 Де взяти первинні кошти ?
2 Чому Ви вважаєте , що якщо купити трактор , який випускався дорогим німцем - то це допоможе бідним українцям.
А куди закласти норму прибутку яку німець заклав виходячи з свого розуміння і з того скільки часу економить його трактор ДОРОГИМ німцям ?

Пс
Так як тема перейшла з переливання пустого в порожнє + моїх знань пояснити не вистачає ( так само як і Ваших зрозуміти) - в чому полягає різниця створенням ВВП власними руками і створення ВВП чужими засоби для покупки яких потрібно віддати все що ці засоби створять на роки вперед. - пропоную обговорення завершити.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 01 лют, 2013 15:54

vano написав:
  budivelnik написав:Якщо Ваше мишлення настільки примітивне , що приклад в якому використані три точки з допомогою яких Ви могли б уявити собі весь діапазон - Ви сприймаєте за реальну ситуацію - то про що нам говорити ? Ви безнадійно відстали , а тому людина мого рівня не в стані пояснити людині Вашого - Вам потрібно ще трошки підівчитись.
Мабуть, ви так пояснюєте, що вас не вдається правильно зрозуміти з першого разу - а потім, звичайно легше звинуватити співрозмовників в низькому рівні розвитку.

Якщо пояснюю я - то я вчитель
Той кому пояснюють - учень
Ви часто бачили випадки , коли учень звинувачував вчителя в тому що той погано пояснює і при цьому учень був би правий ?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 01 лют, 2013 15:59

глупость и лицемерность автора статьи прогрессирует невиданными темпами :mrgreen:

В случае введения налога на проведение валютных операций к концу 2013 года золотовалютные резервы Украины возрастут минимум на 10 млрд долларов, а общий объем валюты на руках у населения уменьшится до 40 млрд долларов. Об этом заявил финансовый эксперт Александр Охрименко.
«Сейчас на руках у населения находится 83 миллиарда долларов. Такое количество валюты негативно влияет на экономику. Простой пример — по итогам 2012 года дефицит платежного баланса составляет 4 миллиарда долларов. При этом недопокупка валюты — 8,7 миллиарда долларов. А если бы не было такой активной скупки валюты, был бы профицит 4 миллиарда долларов. То есть мы сами создаем дефицит платежного баланса», — пояснил он.
Охрименко отметил, что, пока в экономике страны активные позиции будет занимать наличная иностранная валюта, экономика не сможет полноценно развиваться. «Что такое наличная валюта? Это значит, что ее забрали из экономики, и она не работает», — подчеркнул эксперт.
unrokan_pff

Повідомлення Додано: П'ят 01 лют, 2013 16:00

budivelnik написав:Якщо пояснюю я - то я вчитель
Той кому пояснюють - учень
Ви часто бачили випадки , коли учень звинувачував вчителя в тому що той погано пояснює і при цьому учень був би правий ?

Манія величі детектед.
vano

Подякував: 5 раз.
Подякували: 39 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 лют, 2013 17:04

budivelnik
И всё же - материалы импортные используются?
По поводу логичности использования импортного оборудования, похоже, мы пришли к консенсусу. А новое или б/у - выбирать уже исходя из экономической эффективности и поставленных задач.

И пожалуйста, ткните меня в тему, где обсуждается себестоимость строительства жилого многоквартирного дома. Если не трудно. Предполагаю, что в многоквартирных домах народу живёт поболее, чем в коттеджах.
AVD

Подякував: 89 раз.
Подякували: 380 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 лют, 2013 17:40

budivelnik написав:Для прикладу
Скільки з тут присутніх сидить на купленій вінді і з купленим офісом, фотошопом і так далі ?
Вкрали :mrgreen: і тому вважаєте себе просунутими і розумними ?
А от комбайн чи кран з бетононасосом , навіть б/у - вкрасти не можна.
Тому програмістів( чи тих хто себе таковими вважає) - хоч греблю гати ( бо безкоштовно використовують чужі напрацьовки як то Сі чи Делфі, чи якийсь там Нет ) , а будівельників чи селян - катма . бо трактор - вкрасти не виходить - от і створюється розрив між викрикаючими - суперпуперпросунутими і відсталими виробниками мат цінностей.

Уважаемый,
вы бы поостереглись лезть в те области в которых ничего не смыслите. Выглядит уж больно смешно. Си, делфи (который уже практически труп, но это не суть) и .net это инструменты, такие же как ваш насос. Но в отличие от него, часть из них вполне легально можно получить бесплатно. Но отличие от вашего насоса, пользоваться которым можно обучить даже обезьяну, программирование требует определенных навыков и работы головой. А за работу головой всегда платили больше чем за работу руками. И воровство здесь не при чем.
mullerfather

Повідомлення Додано: П'ят 01 лют, 2013 18:36

mullerfather написав:
  budivelnik написав:Для прикладу
Скільки з тут присутніх сидить на купленій вінді і з купленим офісом, фотошопом і так далі ?
Вкрали :mrgreen: і тому вважаєте себе просунутими і розумними ?
А от комбайн чи кран з бетононасосом , навіть б/у - вкрасти не можна.
Тому програмістів( чи тих хто себе таковими вважає) - хоч греблю гати ( бо безкоштовно використовують чужі напрацьовки як то Сі чи Делфі, чи якийсь там Нет ) , а будівельників чи селян - катма . бо трактор - вкрасти не виходить - от і створюється розрив між викрикаючими - суперпуперпросунутими і відсталими виробниками мат цінностей.
Уважаемый,
вы бы поостереглись лезть в те области в которых ничего не смыслите. Выглядит уж больно смешно. Си, делфи (который уже практически труп, но это не суть) и .net это инструменты, такие же как ваш насос. Но в отличие от него, часть из них вполне легально можно получить бесплатно. Но отличие от вашего насоса, пользоваться которым можно обучить даже обезьяну, программирование требует определенных навыков и работы головой. А за работу головой всегда платили больше чем за работу руками. И воровство здесь не при чем.
Ви б навчились читати перш ніж щось стверджувати
Мене ніколи не хвилювало хто стоїть вище на суспільному щаблі
працівники руками - чи головою
Для мене єдино вірним критерієм - є суми грошей які людина отримує за свою роботу
Тому є і багаті-розумні/бідні-дурні програмісти . і точно так само є такі самі працівники руками.
А от вважати себе розумним бо хтось на халяву дає покористуватись якимось інструментом - я б поостерігся.
Я мавпам - користуватись бетононасосом не даю - можуть загинути люди , а от користуватись мавпам компютером - можна давати без застережень, максимум що мавпа в стані зробити - це плюнути в монітор.
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 2021222324 ... 26>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему