На виселення мешканців "хрущовок" не потрібна буде згода 100

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<1 ... 891011
Повідомлення Додано: Сер 13 лют, 2013 08:57

budivelnik написав:
  wild.tomcat написав:якщо комусь шось невигідно - нехай просто залишать цю хрущовку і її мешканіців в спокої, їм теж невигідно переселятися. немає тоді взагалі про що говорити. а ні, якогось милого ледь не примусово виселяти збираються.
Я про це й пишу
Що вже когось виселили ? чи просто а пагаварить
Якщо зявиться можливість переселитись з 50-60 річної хрущовки в центрі - в моноліт в центрі з збільшенням площі в 1,5 рази - то у власників хрущовок аж слина від задоволення буде виділятись. ( самі прикиньте - було у Вас у власності 40 м2 які коштували 100 000 доларів . а стане 60 м2 які коштують 150 000 доларів - хто з нормальних і адекватних відмовиться від подарунку в 50 000 ? Особливо якщо врахувати що це = заробітку за років10-20 його трудової діяльності)
Але суть в тому , що станом на сьогодні такої можливості не має. От і йдуть дебати на різні теми , без розуміння що вони безперспективні.

наоборот люди это понимают, что такое не может быть, а их кормят сенсациями
kievlyanka

Подякував: 675 раз.
Подякували: 824 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 13 лют, 2013 09:40

ну допустим, 95% хочет отселиться, а 5% нет - чье мнение важнее для принятия решения? если бы речь шла о частных домах - я бы с вами согласился.[/quote]

В данном случае, одинаково важно мнение всех. Так как у всех - квартира -частная собственность.Вы , как и я , как и все 95 % можем принимать решение только в рамках своей квартиры, а не за весь дом. Мне это тоже не нравится. Из своей жизни - домофон в доме поддержало 60% жильцов и остальные за него не платили. "Нам не надо". И сколько не убеждали , а таки пришлось раскинуть цену на 60% , а пользуется все теперь. Но такова жизнь -живешь не в частном доме- приходится с чем-то считаться. Но это закон и его обязаны выполнять все. Другое дело, если человек, действительно, умалишенный. Это как при разделе одной квартиры -если хоть один прописанный против, чтобы вы ее продавали -фиг продашь, хоть 100 прописанных будет "за." Неважно, кто больше. Частная собственность -нерушимое табу.[/quote]

Усе вирішується елементарно просто, адже ваша квартира - не особистий будинок, і цим все сказано. Якщо 95% за відселення, то іх і відселити. Інші 5% або погоджуються на відселення, або оплачують утримання всього будинку, або ж живуть без комунальних послуг. Комунальна власність - це теж власність. Права кожного закінчуються там, де починаються права інших. Не може комунальне підприємство платити мільйони за те, щоб "принципова" бабуся дожила віку у своїй старій квартирі.

Інша справа, що пропонована заміна квартири повинна бути адекватною(читай, кращою).
Bestal_N

Подякував: 121 раз.
Подякували: 372 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 13 лют, 2013 11:19

budivelnik
Що вже когось виселили ? чи просто а пагаварить

да выселяли в Одессе...
именно это и светит Киеву :roll:
Якщо зявиться можливість переселитись з 50-60 річної хрущовки в центрі - в моноліт в центрі з збільшенням площі в 1,5 рази - то у власників хрущовок аж слина від задоволення буде виділятись.

сказки про переселение в монилит в центре оставьте при себе...
переселение будет происходить по принципу центр города переезжает в райончик Теремки :mrgreen:
я же писал выше как в нашем городе переселяют в места не столько отдаленные...типа Таирова или Котовского...
150 000 доларів - хто з нормальних і адекватних відмовиться від подарунку в 50 000 ?

никто из нормальных не предложит такой подарок...
или вы уже не пишите о экономической целесообразности? :wink:
эмоции оставьте при себе...
предложат коробку на отшибе города.... 8)
Але суть в тому , що станом на сьогодні такої можливості не має. От і йдуть дебати на різні теми , без розуміння що вони безперспективні.

потому что вложения в недвижимость сейчас экономически нецелесообразно...
как бы вам это не было горько признавать... :wink:
odessit2007

Подякував: 24 раз.
Подякували: 4547 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 13 лют, 2013 12:41

1 Не виселяли в Одесі з хрущовок
2 Якщо виселили з центру з будинків в яких стіни/балкони на голову падали - то що краще було поочекати поки будинок впаде і мешканців похоронить ?
budivelnik

Подякував: 295 раз.
Подякували: 3005 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 13 лют, 2013 13:11

budivelnik
1 Не виселяли в Одесі з хрущовок

а где принципиальная разница в подходах к выселению? :shock:
или с хрущевок и бельгиек по разному выселяют?
не слышал не слышал... 8)
2 Якщо виселили з центру з будинків в яких стіни/балкони на голову падали - то що краще було поочекати поки будинок впаде і мешканців похоронить ?

почему то графские дома той же молдаванки с еще больше падающими балконами и стенами подпертыми, в прямом смысле слова, досками никого не волнуют :mrgreen:
так шо не надо писать о заботе о здоровье и безопасности граждан...
всех волнует земля под этими самыми домами, а не жители и их безопасность... и волнует как бы подальше и подешевле отселить этих самых нерадивых жителей...
Так главный же вопрос не в том что выселили... а вопрос куда выселили?... а выселяли именно в спальные богом забытые районы... :wink:
именно такой подход будет действовать и в Киеве... или вы снова начнете сейчас писать за подарки для жителей в размере 50 штук зелени :mrgreen: ну да ну да... посмешите людей...
odessit2007

Подякував: 24 раз.
Подякували: 4547 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 13 лют, 2013 13:31

odessit2007
Резюмуємо
1 Всіх цікавить земля під будинками , а тому поки вартість землі нижча від менінгітів попереселенню - ніхто -нікого-нікуди ( за виключенням аварійних, а хрущовкам до аварійних ще років 50 тьопати) - не буде
2 На рахунок відселення з аварійних будинків
Якщо хтось хоче щоб його привалило - то може жити на престижній землі в землянці, але при цьому його дії не повинні змушувати інших жити в цій же землянці , якщо вони згодні замінити землянку в перстижному місці , на новобудову в не престижному.
budivelnik

Подякував: 295 раз.
Подякували: 3005 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 14 лют, 2013 11:11

В 1917 році сім'ю моїх прадідів по материнській лінії розстріляли більшовики, забравши маєток, землі, залишивши пятьох дітей сиротами. На разі у моєї матері трикімнатна квартира в хрущовці. Достойна компенсація! По батьківській лінії прадіда в 30-х роках розкулачили, забравши кінний завод, маєток і 1000 га земель. Зараз моя бабка, його дочка живе в селі в хаті 100 кв. м, інвалід після тяжкої праці. Достойна компенсація! Коли в село прийшли німці, мій прадід був старостою при них і перевішав кожного другого комуняку. Да, його розстріляли. Але ця історія ведеться до того, що, якщо до мене прийде 95% жильців хрущовки з претензією, що ВОНИ вирішили, буцім-то я повинна підкоритися їх рішенню і з'їхати з своєї квартири чорт зна куди, то я своє право на власність буду відстоювати зі зброєю в руках.
Востаннє редагувалось юлія в П'ят 22 лют, 2013 15:07, всього редагувалось 1 раз.
юлія

Подякував: 5 раз.
Подякували: 31 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 14 лют, 2013 11:13

Re: На виселення мешканців "хрущовок" не потрібна буде згода

юлія написав:Але ця історія ведеться до того, що, якщо до мене прийде 95% жильців хрущовки з претензією, що ВОНИ вирішили, буцім-то я повинна підкоритися їх рішенню і з'їхати з своєї квартири чорт зна куди,
в этой части поддерживаю, никто не может решать, где кому жить
kievlyanka

Подякував: 675 раз.
Подякували: 824 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 14 лют, 2013 13:10

kievlyanka написав:
  юлія написав:Але ця історія ведеться до того, що, якщо до мене прийде 95% жильців хрущовки з претензією, що ВОНИ вирішили, буцім-то я повинна підкоритися їх рішенню і з'їхати з своєї квартири чорт зна куди,
в этой части поддерживаю, никто не может решать, где кому жить

может
unrokan_pff

#<1 ... 891011
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми