|
Квартира в Крыму у моря, по себестоимости. (50%) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 03 кві, 2013 22:15
Пишите по существо и не превращайте своими цитатами данную тему в ПОМОЙКУ. Люди по себестоимости строят себе недвижимость. Ведь это ВЕЛИКОЛЕПНО!
-
vipresurc
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 03 кві, 2013 22:16
Опять новый пользователь, Вас там много в Ялте, решили нас массой задавить?
-
esaul
-
-
- Подякував: 58 раз.
- Подякували: 67 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 03 кві, 2013 22:17
vipresurc написав:Все кто без имени, не внушаете доверия. Меня зовут Александр Skype: vip_pozitiv E-mail: vipresurc@gmail.com Тел: +380985122221
А ще Ви продавець хімії з Харкова Александр Валерьевич А також продавець хімії з Ужгорода Антон Наследышев А також юрист з Хмельницького Никита Русланович ще десятник МММ Алексей Індіго Я все перечислив чи ще парочку завалялось ?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 03 кві, 2013 22:20
-
yanyura
-
-
- Подякував: 2048 раз.
- Подякували: 1536 раз.
-
-
Профіль
-
-
7
Додано: Сер 03 кві, 2013 22:21
esaul написав:Опять новый пользователь, Вас там много в Ялте, решили нас массой задавить?
Уважаемый! У нас в команде уже более 60 участников из разных стран. Которые получат недвижимость по себестоимости! Не переплачивая дыректорам строй фирм 
-
vipresurc
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 03 кві, 2013 22:21
budivelnik написав:А ще Ви продавець хімії з Харкова Александр Валерьевич А також продавець хімії з Ужгорода Антон Наследышев А також юрист з Хмельницького Никита Русланович ще десятник МММ Алексей Індіго
Это мой телефон поменял много владельцев. Я сам в шоке!
-
vipresurc
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 03 кві, 2013 22:25
В середине апреля вышлю лично для Вас проектную документацию. Она на завершающем этапе. Не ганяйте пустой ветер.
-
vipresurc
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 03 кві, 2013 22:27
semermmm12 написав: budivelnik написав:Про закон збереження екнкргії - чули ?
другого ответа я от вас не ожидал. сплошной треп. Вы наверное по законам другой страны тут так страстно изъясняетесь. а вот я живу в правовом государстве, где есть законы, к сожалению, в букве которых вы не можете мне ответить.
1 Не плутай під яким ніком заходиш ( а то звертаюсь я до одного а відповідає інший клоун) 2 Прочитав я опис цього супер-пупер винаходу Два двигуна по 7,5 квт . один генератор Спочатку запускають один двигун ,потім другий , потім генератор і о ЧУДО двигуни споживають 1 квт - генератор видає 12 квт Правда навіть з опису видно , що на двигунах стоять маховики , тому а - спочатку кілька хвилин двигуни ( з маховиками ) розганяються , а потім на протязі часу , який разів в 15 менший від часу розгону генератор показує 15 квт Це звичайно нобелівка і безмежне багатство В мене запитання і як такі розумні а ще не в тюрмі.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 03 кві, 2013 22:28
budivelnik А Вы товарищъ, кто вообще? И хамить, любий друже, нехорошо. Во львове конечно, этому не учат...
Востаннє редагувалось clubhousecrimea в Сер 03 кві, 2013 22:31, всього редагувалось 1 раз.
-
clubhousecrimea
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 03 кві, 2013 22:29
vipresurc написав: budivelnik написав:А ще Ви продавець хімії з Харкова Александр Валерьевич А також продавець хімії з Ужгорода Антон Наследышев А також юрист з Хмельницького Никита Русланович ще десятник МММ Алексей Індіго
Это мой телефон поменял много владельцев. Я сам в шоке!
Відразу дурня видно А це нічого , що телефон якось дивно власників міняє ? При чому періодично і найчастіше вертається до Алексея Індиго , де б він не був до того.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1