|
Квартира в Крыму у моря, по себестоимости. (50%) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 03 кві, 2013 22:30
clubhousecrimea написав:budivelnik А Вы товарищъ, кто вообще?
Их сейчас 60 штук набежит, мне прям в Киеве страшно становится.
-
esaul
-
-
- Подякував: 58 раз.
- Подякували: 67 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 03 кві, 2013 22:32
clubhousecrimea написав:budivelnik А Вы товарищъ, кто вообще?
На цих гілках я особистість відома ( як жартували форумчани з доміка - в мене чорний пояс по буіт дорожать ) Даю відео-інтервю для форуму, ні прізвище ні вид діяльності не міняю( це стосується до речі номеру телефону, електронної пошти) І що далі ?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 03 кві, 2013 22:33
Уважаемые форумчане. Эта тема для обсуждения ПАЕВОГО строительства ВСКЛАДЧИНУ. Для САРКАЗМА и ЗЛОСТИ поищите другие тематические темы.
-
vipresurc
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 03 кві, 2013 22:34
vipresurc написав:Уважаемые форумчане. Эта тема для обсуждения ПАЕВОГО строительства ВСКЛАДЧИНУ. Для САРКАЗМА и ЗЛОСТИ поищите другие тематические темы.
Расскажи нам лучше, как МММ-2012 поживает?
-
esaul
-
-
- Подякував: 58 раз.
- Подякували: 67 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 03 кві, 2013 22:34
vipresurc написав:Уважаемые форумчане. Эта тема для обсуждения ПАЕВОГО строительства ВСКЛАДЧИНУ. Для САРКАЗМА и ЗЛОСТИ поищите другие тематические темы.
Це Ви пошукайте інше місце для лохотрону під назвою МММ .
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 03 кві, 2013 22:39
сплошной треп от будивельника. переходит на личности, оскорбляет , на вопросы прямо не отвечает...эту западную натуру сразу можно почуты))) защита методом нападения!
желчью прыщет от того что хлеб забирают! факт на лицо.. а троли его поддерживают!
-
semermmm12
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 03 кві, 2013 22:44
semermmm12 написав:сплошной треп от будивельника. переходит на личности, оскорбляет , на вопросы прямо не отвечает...эту западную натуру сразу можно почуты))) защита методом нападения!
Нападайте , правда один навіть під 5 ніками - все одно один А я захищатись не буду Буду просто питати Як збудуєте 1100 м2 на 1500 м2 земельної ділянки Який захист у інвесторів у випадку коли не буде дозволу на початок будівництва Як будете добудовувати якщо не знайдете бажаючих купити все на 100% Хто проплатить тих 90 м2 які безкоштовно отримає Індіго А за приведених ним людей і ще 40 м2 які повинні отримати інших 10 осіб які когось там приводили в проект.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 03 кві, 2013 22:46
budivelnik написав:2 Прочитав я опис цього супер-пупер винаходу Два двигуна по 7,5 квт . один генератор Спочатку запускають один двигун ,потім другий , потім генератор і о ЧУДО двигуни споживають 1 квт - генератор видає 12 квт Правда навіть з опису видно , що на двигунах стоять маховики , тому а - спочатку кілька хвилин двигуни ( з маховиками ) розганяються , а потім на протязі часу , який разів в 15 менший від часу розгону генератор показує 15 квт Це звичайно нобелівка і безмежне багатство В мене запитання і як такі розумні а ще не в тюрмі.
Таки дурят? Печально. А я так надеялся, что парни Мавроди хотя бы этот идиотский закон сохранения энергии победили.
-
dddnipro
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 59 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 03 кві, 2013 22:49
dddnipro написав: budivelnik написав:2 Прочитав я опис цього супер-пупер винаходу Два двигуна по 7,5 квт . один генератор Спочатку запускають один двигун ,потім другий , потім генератор і о ЧУДО двигуни споживають 1 квт - генератор видає 12 квт Правда навіть з опису видно , що на двигунах стоять маховики , тому а - спочатку кілька хвилин двигуни ( з маховиками ) розганяються , а потім на протязі часу , який разів в 15 менший від часу розгону генератор показує 15 квт Це звичайно нобелівка і безмежне багатство В мене запитання і як такі розумні а ще не в тюрмі.
Таки дурят? Печально. А я так надеялся, что парни Мавроди хотя бы этот идиотский закон сохранения энергии победили.
Те що пробують дурити - не дивно Дивно що роблять це нагло і цинічно І що саме найгірше нічого не бояться Ні суду людського , ні божого.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 03 кві, 2013 22:51
Так и идёт обсуждение - что ваше предложение на лохотрон смахивает. Так как кроме акта на землю у Вас КОНКРЕНТНОГО больше ничего нет. Проекта - НЕТ. Экспертизы проекта - НЕТ. Разрешение на выполнение работ - НЕТ. Одни басни - здесь БУИТ город-сад -, "вышлите тысячу долларов" и враньё про уже три построенных (а если учитывать контекст) то можно считать и заселённых дома. пЫшЫте ЫСЧО.
-
zahar_
-
-
- Подякував: 157 раз.
- Подякували: 692 раз.
-
-
Профіль
-
-
|