Обвал А от Вам ще один графік від доміка . тільки він показує не ціну , а кількість виставлених обєктів Як бачите кількість різко впала - одночасно впала і ціна - чи не говорить це про те , що домік підчистив базу ( або відмовився від розширення за рахунок чужої бази ( як писалось тоді ) яке він провів пів-року тому )
"підрахуй" по расскладам на КРЖН "гастуки ест" на постоянной основе. "Туристов" практически не видно. Балукучий спецназ шаромыг покупателей как всегда дурит. Подтанцовщики шаромыг на правительственном уровне видимо для своих пацанов поправки к Ыпотеке 3% сделали - значительно увеличили денежный порог и запустили в программу неочередников. Плюс разрешили покупать квартиры в уже сданных домах.
Цены продаж первички по этой программе в Киеве просели.
можно подробнее про "неочередников".... это что и я могу под 3% ипотеку взять?
obval написав:budivelnik Тебе же турбина говорил умную мысль , что они test-ят скорее новшество !
Одже коли вони тестят і виходить падіння ціни - тоді ура і бурні аплодисменти Коли я показую , що вони тестять і їх тести сьогодні співпадають з тим що я говорив два роки тому - то тоді тестят і повне замовчування. Якісь подвійні стандарти
ПС Я б нік перестав перекручувати , а то в мене терпець урветься , ми з тобою гілочку засремо - обох забанять І воно тобі треба ?
"підрахуй" по расскладам на КРЖН "гастуки ест" на постоянной основе. "Туристов" практически не видно. Балукучий спецназ шаромыг покупателей как всегда дурит. Подтанцовщики шаромыг на правительственном уровне видимо для своих пацанов поправки к Ыпотеке 3% сделали - значительно увеличили денежный порог и запустили в программу неочередников. Плюс разрешили покупать квартиры в уже сданных домах.
Цены продаж первички по этой программе в Киеве просели.
можно подробнее про "неочередников".... это что и я могу под 3% ипотеку взять?
Не знаю, как Вы, но очередником быть ужо необязательно, да и по доходам - отнюдь не нищим обещають давать...