|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012-2 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Суб 21 лип, 2012 08:18
budivelnik написав:Так що Ви кажете , що Ваше тіло яке має температуру в 36,6 якимось чином нагріває лампочку з температурою в 80 ?Тобто якщо вимкнути лампочку температурою в 80 градусів , і помістити її в ідеальний теплоізолятор + поставити напроти неї вас . то температура лампочки збільшиться ?А в якій науковій літературі можна отримати підтвердження цього геніального припущення ?Коли Вами був проведений цей експеримент , і коли Вам за нього дадуть нобелівку ?Косяк - як багато про Вас говорить Ваш нік....
Нагріває, пане Будівельнику. Підтвердження шукайте у шкільному підручнику з фізики. За це нобелівки не дають. Пане Будівельнику. Мало того, що ви тут продемонстрували відсутність знань з фізики на рівні шкільного курсу, у вас навіть не вистачає сміливості це визнати 
-
cosjak
-
-
- Подякував: 35 раз.
- Подякували: 89 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 лип, 2012 09:17
cosjak написав: budivelnik написав:Так що Ви кажете , що Ваше тіло яке має температуру в 36,6 якимось чином нагріває лампочку з температурою в 80 ?Тобто якщо вимкнути лампочку температурою в 80 градусів , і помістити її в ідеальний теплоізолятор + поставити напроти неї вас . то температура лампочки збільшиться ?А в якій науковій літературі можна отримати підтвердження цього геніального припущення ?Коли Вами був проведений цей експеримент , і коли Вам за нього дадуть нобелівку ?Косяк - як багато про Вас говорить Ваш нік....
Нагріває, пане Будівельнику. Підтвердження шукайте у шкільному підручнику з фізики. За це нобелівки не дають. Пане Будівельнику. Мало того, що ви тут продемонстрували відсутність знань з фізики на рівні шкільного курсу, у вас навіть не вистачає сміливості це визнати 
Я ж Вас просив , не власні фантазії , а цитати . Можете відсканувати сторінку в підручнику фізики . яка підтверджує пряму передачу теплової енергії від більш холодного до більш теплого тіла А для того щоб Ви зрозуміли що написали маразм Подумайте , виходить температура Сонця - 6000 градусів , температура Землі - 30 градусів - і земля нагріває Сонце  . А поки що назвіть учбовий заклад де Вас вчили фізиці - думаю викладачу буде дуже за Вас соромно. ПС Я ж не закликаю Вас покаятись чи змінити віру - просто самі знайдіть в підтручниках підтвердження своєї фантазії і самі викладіть чи ссилочку чи скан сторінки .
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 21 лип, 2012 09:26
cosjak не устраивайте цирк и мракобесие, пожалуйста. Второй закон термодинамики: Второе начало термодинамики гласит, что невозможен самопроизвольный переход тепла от тела, менее нагретого, к телу, более нагретому..
-
yopti
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 22 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 лип, 2012 09:27
budivelnik написав:Я ж Вас просив , не власні фантазії , а цитати .Можете відсканувати сторінку в підручнику фізики . яка підтверджує пряму передачу теплової енергії від більш холодного до більш теплого тілаА для того щоб Ви зрозуміли що написали маразмПодумайте , виходить температура Сонця - 6000 градусів , температура Землі - 30 градусів - і земля нагріває Сонце .А поки що назвіть учбовий заклад де Вас вчили фізиці - думаю викладачу буде дуже за Вас соромно.
Пане Будывельнику. Моє тіло випромінює в інфрачервоному спектрі? Випромінює. Лампочка поглинає випромінення? Поглинає. Отже іде передача тепла від мого тіла до лампочки. Так само вона йде від Землі до Сонця. Є заперечення? З.І. Якщо почнемо мірятися успіхами в навчанні - відчуваю, ви будете в прольоті. Тож читайте підручник фізики і не ганбіться більше!
-
cosjak
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 лип, 2012 09:29
cosjak Непрочитанное сообщение Добавлено: Сб 21 июл, 2012 00:15 budivelnik писал(а): cosjak писал(а):По-третє, передача тепла від менш теплого до більш теплого можлива і відбувається без проблем. Ви тільки що зробили заявку на нобелівську премію Тому приведіть будь ласка приклад такої передачі. Тільки прошу , не приводьте з дурі приклад теплового насосу . бо там все одно проходить передача від гарячішого ( стиснутого ) до холоднішого . З нетерпінням чекаю прикладу . який дозволить мені створити вічний двигун. Вам і товаришу Юрі - шкільні підручники і читати, читати, читати... І ніяких нобелівських премій. Ніяких вічних двигунів. Ось поряд зі мною горить проста собі лампочка. Температура її поверхні десь так градусів 80. Температура мого тіла, ну нехай 30. А далі все дуже просто: моє тіло випромінює інфрачервоні промені, лампочка їх поглинає і нагрівається. Таким чином ось тут на ваших очах відбувається передача тепла від більш холодного тіла до більш гарячого. Ще мільйон вибачень, але ви тут вдвох хотіли вразити мене своїми глибокими знаннями теплотехніки, термінологією... а самі навіть шкільного курсу не знаєте. Закон збереження енергії заперечує передачу тепла від холоднішого тіла до теплішого ( на цьому побудоване поняття ентропії) 
Какая вопиющая безграмотность, и еще учебники отправляет читать. Сами идите и почитайте. Даже не стерпел дождаться пока вернуться и начнут надругаються над вами. абсолютно все тела которые хоть на чуть чуть выше температуры абсолютного нуля излучают. Излучают и поглощают. Конечно лампочка воспримет излучение и даже нагреется... но тут те излучит эту энергию эмитировавшему источнику обратно... и плюс еще. и никак вы не заставите более горячую лампочку нагреться еще больше а тело с меньшей температурой остыть еще больше. И поэтому Закон збереження енергії заперечує передачу тепла від холоднішого тіла до теплішого ( на цьому побудоване поняття ентропії)Я надеюсь вы понимаете что речь идет об интегральном процессе, то есть формулировкеЖ не третье, а второе начало термодинамики которое накладывает ограничения на направление термодинамических процессов, запрещая самопроизвольную передачу тепла от более холодных тел к более горячим. И пожалййста не пытайтесь возражать, молчите тут дальше в вопросах физики, не то реально разорву как тузик грелку. У вас техническое образование или вы гуманитрий? Чего стоят после такого опуса все ваши рассуждения о тепловых характеристиках дома, как их можно серьезно воспринимать?
Востаннє редагувалось Valerik в Суб 21 лип, 2012 09:30, всього редагувалось 1 раз.
-
Valerik
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 21 лип, 2012 09:29
yopti написав:cosjak не устраивайте цирк и мракобесие, пожалуйста. Второй закон термодинамики: Второе начало термодинамики гласит, что невозможен самопроизвольный переход тепла от тела, менее нагретого, к телу, более нагретому..
О, еще один... А прочитать закон полностью? Еще раз повторяю - этот закон носит статистический характер! Здесь мало прочитать этот кусочек! Читайте дальше и вникайте!
-
cosjak
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 лип, 2012 09:31
Valerik написав:Конечно лампочка воспримет излучение и даже нагреется... но тут те излучит эту энергию эмитировавшему источнику обратно... и плюс еще.
Так я против этого не возражаю. Вопрос был: возможна ли передача тепловой энергии от более холодного к более горячему. Она возможна? Да. То, что более холодное в конечном итоге поглотит больше, чем горячее - я не возражаю. Но вопрос в другом.
-
cosjak
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 лип, 2012 09:33
Valerik написав:И поэтому Закон збереження енергії заперечує передачу тепла від холоднішого тіла до теплішого ( на цьому побудоване поняття ентропії)
Если вы тоже так уж хвастаетесь своими знаниями физики, то вас эта фраза в ступор не вводит? Озвучте закон сохранения и покажите, где там идет речь о передаче тепла? И при чем здесь энтропия?
-
cosjak
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 лип, 2012 09:33
-
Valerik
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 21 лип, 2012 09:34
cosjak написав: yopti написав:cosjak не устраивайте цирк и мракобесие, пожалуйста. Второй закон термодинамики: Второе начало термодинамики гласит, что невозможен самопроизвольный переход тепла от тела, менее нагретого, к телу, более нагретому..
О, еще один... А прочитать закон полностью? Еще раз повторяю - этот закон носит статистический характер! Здесь мало прочитать этот кусочек! Читайте дальше и вникайте!
Гілочко потихеньку перестає бути скучною Поки що Чотири форумчанина проти(будівельник, юра, йопті,валєрік) того що менш нагріте тіло може нагріти більш нагріте і один за ( косяк) Цікаво як зміниться ситуація з моменту виходу на сцену . обвала, сеска, турбіни, Андрія_в 
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1