SeTh написав:так он мне понарассказывал, как нынче объекты возводятся, кто там работает (все прямо вот профильные строители в десятом поколении, ага-ага ), сколько им, бедолагам-работягам-"строителям" ("" лучше отражают уровень тех самых) платят
прикинь что будет если цена еще снизится? там будут вообще бомжей набирать и прорабов-алконавтов за ящик вотки)))
Ребята с учетки - не партесь. Если распил доходит до 90%, то и 1000 уе/квм мало будет. Не портте легенду своего ника - не лезте куда не надо. Не пойму чего это Андрей в единственном лице послал
В мене питання Якщо распил доходить 90% , то виходить що я будую по 700 - 90%= 70 Я всюди кажу що будую по 500 Може збудуєте мені по 400 ? Ви Виграєте 400 - 70 = 330 Я Виграю 700 - 400 = 300
эти сливы которые происходят в твоей голове доведут тебя до цугундера. тут уже был такой форумец с постоянными сливами которые он видел везде, и где он теперь? тотоже)))))))))))))))
вы шо там, всем АН скопом не можете схему отопления накидать по быстрому?
Андрей_В написав: не правильно ты когда покупаешь/строишь - объект стоит самую высокую цену (ведь есть еще такое понятие как амортизация) а потом просто инфляция за 20-30 лет но инфляция не прибавляет стоимости как таковой и на момент покупки/постройки стоимость объекта Выше, чем через 20 лет ну разве шо Пузырь какой надуют - но это уже случайность, но не закономерность
SeTh написав:Будівельник про сферического коня в вакууме красиво поет, но вот я на выходных с промышленным альпинистом общался, так он мне понарассказывал, как нынче объекты возводятся, кто там работает (все прямо вот профильные строители в десятом поколении, ага-ага ),
Послухали б Ви що про Вас , як про роботодавця говорять Ваші працівники ( якщо вже дожились ) - повірте , почули б багато цікавого.
Ще краще , послухайте що базарні торговці говорять , або таксисти про стан в державі і як його виправити - в цирк ходити не треба.
А все тому , що критикують всі - а зробити роботу тих кого критикують - кишка тонка.
Хочете поговорити ні про що? Ну-ну. Мій співрозмовник - людина незаангажована і високопрофесійна. Він своє отримує. А розповідь була про будмайданчики, на яких він бував. І на яких бували його коллеги альпіністи... Скрізь однакове: набрано повно народу, платять копійки, проте в смєті нулів впорядку. Ну ті й так і відробляють. Розповідав про одну висотку, де робітники чи з дуру чи з п'яну чи просто з пролетарської люті (а може банально кинули й не заплатили?) ломами позривали двері, побили плитку... Багато розповів і про безпеку і про якість робіт на папері і "як насправді замовляють" - було цікаво. А Ви пишіть, пишіть - я більше не буду розгортати оте "показати це повідомлення", так що Вам фора.
budivelnik написав:Може пора нік змінити в черговий раз ?
если вы обое постоянно в лужу садитесь - хто вам дохтор? один набросок системы отопления с приблизительным раскладом не может сделать (специалист!) другой калорифер с рекуператором путает о чем можно разговоры вести?)) отдыхайте, пока
Ти знаєш два таких складних слова як калорифер і рекуператор ? Так ти калорифер пропонував надвір причепити ? І з допомогою калорифера прикріпленого на зовнішній стіні підтримувати стабільну температуру в приточній вентиляції ?
А розкажи мені , як цей калорифер надворі , буде охолоджувати зовнішнє повітря влітку ? І на цих твоїх фото - калорифер ?
roman tr. написав:в том, что инфляция не прибавляет в стоимости, и что рост возможен только в виде пузыря
я о том и толковал, шо Пузыря, шо то ты не то понял это Будивельник настаивает, шо жилье вечно даражаит))
а я настаиваю на том, шо оно вровень с инфляцией, поэтому смысла нет в него вкладываться "для спадщины" мало того, оно вровень с инфляцией в среднем по рынку а ежели взять какой то один объект, то он дешевеет - т.к. стареет, аммортизация итп
SeTh написав:Мій співрозмовник - людина незаангажована і високопрофесійна
Саме поняття - високопрофесійний - відкидає поняття - незаангажований.
Є таке поняття - корпоративна етика , згідно якого профі не будуть обливати своїх колег .
Коли працівник паралельної галузі - пробує облити брудом інших - це не що інше , як за рахуок приниження - підняти свою значимість .
Звідки в скелелаза(навіть високопрофесійного ) доступ до проектів/фінансової документації ? З слів простого роботяги , який : Чому дурний - бо бідний , чому бідний - бо дурний .
Так те саме можна сказати про спів Карузо , послухавши якогось васю-вантажника . який тобі наспівав.