cellar написав:лучше поискать информацию, чем самому придумывать какие-то новые формулы.
1 Кількома постами вище вже було знайдена офіційна статистика будівництва в Німеччині в 2011 році. Тому замість офіційної статистики використовувати інтернет передруківки - дурний тон 2 Проблема виникла в тому що не знайшли для Інших країн , але я знайшов офіційні цифри витрат на купівлю продаж нерухомості в Євросоюзі . 3 З допомого оф статистики по німеччині і дотично привязаних сум грошей по євросоюзу і виведена формула , яка з певною точністью позволяє знайти приблизні цифри.
А Ви й далі шукайте. Кажуть що тисяча мавп на протязі 100 років натискаючи на клавіатуру - напишуть Війну і мир. Тому у Вас також високі шанси щось найти . Гірше для Вас це спробувати зрозуміти що знайшли.
Артём123 написав:Та не, просто раньше пачками улетали, а сейчас 9 месяцев тихо.
В конце 2009 года.
Так там а - зданий в 2008 будинок б - діапазон цін продажу 550-650
Тому сьогодні продаючи в два рази менше - я заробляю так само як і в 2009. А такі низькі ціни 2009 - зумовлені а - паніка на ринку б - частину грошей я дуже вигідно вклав в купівлю ще одного магазину ( тому втрати в будівництві перекрились потенційними прибутками від торгівлі)
Тому В бізнесі править прибуток - а не обєм продаж . Якщо обєм продаж збільшує прибуток - треба думати А якщо при зменшенні обєму продаж в два рази , прибуток в абсолютних цифрах залишається сталим - треба зменшувати обєми .
Та я ж не спорю, что прибыль прошлых периодов позволят сейчас чувствовать себя нормально. Только жирок то всё равно тает.
А дійти до тебе може , що чим вищі ціни в якійсь частині Єврозони , тим більше вся Єврозона там буде будувати ?
з такої логіки слідує, що найбільше повинні будувати у Монако і Лондоні...
Ви не порахували нічого , порахував я
я завжди захоплювався статистикою будівельника, в нього це виходить краще ніж в Геббельса і Совінформбюро разом взятих.
Приблизно це виглядає так: 100% людей їли баклажани. всі вони рано чи пізно померли. 30% людей народились після вибуху ЧАЕС. тільки 2% померли. висновок: їсти баклажани в 150 раз шкідливіше, ніж пережити вибух на ЧАЕС.
budivelnik написав:я знайшов офіційні цифри витрат на купівлю продаж нерухомості в Євросоюзі .3 З допомого оф статистики по німеччині і дотично привязаних сум грошей по євросоюзу і виведена формула , яка з певною точністью позволяє знайти приблизні цифри.А Ви й далі шукайте.Кажуть що тисяча мавп на протязі 100 років натискаючи на клавіатуру - напишуть Війну і мир.Тому у Вас також високі шанси щось найти .Гірше для Вас це спробувати зрозуміти що знайшли.
budivelnik написав:Оборот рынка € млрд_____Q4 2011______________Q3 2011_____________Изменение Q4/Q3
Пишет черным по белому: Оборот рынка. Вот новости тебе пишут, что в одной стране объемы растут, в другой падают. и это логично. там деже написано, почему это происходит! так наш Строитель придумал какую-то очередную формулу и хочет доказать, что оборот рынка в одной стране ЕС связан с объёмами строительства в другой. зачем что-то искать, если можно самому придумать факую-то свою новую формулу, и что-то так пытаться доказать.
vasul_lviv написав:я завжди захоплювався статистикою будівельника, в нього це виходить краще ніж в Геббельса і Совінформбюро разом взятих.
Приблизно це виглядає так: 100% людей їли баклажани. всі вони рано чи пізно померли. 30% людей народились після вибуху ЧАЕС. тільки 2% померли. висновок: їсти баклажани в 150 раз шкідливіше, ніж пережити вибух на ЧАЕС.
АПсалютна вернА !!! Бред сивой кобылы !!! Тупо навязывает обществу мнение и только .. Полный бред ... Один против всех Кстати по шаблону , одно и тоже , типа как впаривает спецом
Мировая экономика сужается , банки рейтинги теряют (это о многом говорит ). безработица , людей увольняют тысячами , долги растут и многое другое .. А типа как заклинило ... спадщина , падения не бачу
Вывод : ....
Фсё шаблон вытрымав Розумный
ПС Реально плюет на мнение большинства , суть навязать своё единичное мнение Есть только одно мнение , бо прАдАвать же нада
Если зрительно представить этого человека то , подобный типаж , "китаец-асЬки нннада" ...
zahar_ написав:Тут по ссылке гугл по позиции из таблички -Veranschlagte Kosten der Bauwerke - даёт перевод как:калькулируемые издержки сооружений. Надо полагать это сколько они потратили на строительство типа по нашему себестоимость?
Можливо , але тоді Вам приємного мало , адже це Або 56,23 млрд євро на 21,6 млн м2 = 2603 євро/м2 Або 45,1 млрд євро на 18,1 млн м2 = 2492 євро/м2
Дык там рентабельность проекта поди не 100%? А скажем 10-12%. А про средний доход жителя Германии Вы в курсе? Думаю неадекватного соотношения первички стоимость 1 кв. м. равен 2.6 месячной долларовой зарплаты (как в Киеве )в Германии и близко нет.
Все ходит по кругу. Наследство. Потом объемы. Потом выходим на рентабельность. Тут одтельная баталия потому что это включает в себя подкруг круг себестоимости, а там ее со всем сравнить нада + каждый отдельная составляющая на ветку потянет. Потом смещаемся в фин сектор. Депозиты (конечно же все по умолчанию все целевые), потом кредиты (это такой коротенький быстрый круг получается), чуть чуть всемирной девальвации, гос поддержка сектора. В этому году новый подкруг - ипотека 3%. Потом об этом поговорили, выходим на анализ индексов, спор - упало не упало. Подкруг - "личные ситуации". Чуть поговорили, застыли - и переход на технологии.
Чуть застыли и ........
Наследство. Потом объемы. Потом ...... И все по кругу, по кругу ........
ПС, конечно же шото забыл, но если все перечитать - так выходит.
Kolop написав:Все ходит по кругу. Наследство. Потом объемы. Потом выходим на рентабельность. Тут одтельная баталия потому что это включает в себя подкруг круг себестоимости, а там ее со всем сравнить нада + каждый отдельная составляющая на ветку потянет. Потом смещаемся в фин сектор. Депозиты (конечно же все по умолчанию все целевые), потом кредиты (это такой коротенький быстрый круг получается), чуть чуть всемирной девальвации, гос поддержка сектора. В этому году новый подкруг - ипотека 3%. Потом об этом поговорили, выходим на анализ индексов, спор - упало не упало. Подкруг - "личные ситуации". Чуть поговорили, застыли - и переход на технологии.
Чуть застыли и ........
Наследство. Потом объемы. Потом ...... И все по кругу, по кругу ........
ПС, конечно же шото забыл, но если все перечитать - так выходит.
А уявіть собі , що тут не має людини , яка досконольно знає - технології -собівартість -рентабельність -обєми + частково орієнтується -кредити/депозити -спадщина
Про щоб тоді говорили ? Круги були б меншими і прокручувались швидше
zahar_ написав:Тут по ссылке гугл по позиции из таблички -Veranschlagte Kosten der Bauwerke - даёт перевод как:калькулируемые издержки сооружений. Надо полагать это сколько они потратили на строительство типа по нашему себестоимость?
Можливо , але тоді Вам приємного мало , адже це Або 56,23 млрд євро на 21,6 млн м2 = 2603 євро/м2 Або 45,1 млрд євро на 18,1 млн м2 = 2492 євро/м2
Дык там рентабельность проекта поди не 100%? А скажем 10-12%. А про средний доход жителя Германии Вы в курсе? Думаю неадекватного соотношения первички стоимость 1 кв. м. равен 2.6 месячной долларовой зарплаты (как в Киеве )в Германии и близко нет.
А яка різниця , яка там рентабельність ? Ви ціну продажу ( середню по Україні ) порівняйте з ціною створення в Німеччині
У нас ціна продажу новобудови в середньому 800 доларів/м2( від 500 до 2500) У них ціна створення приблизно 2850 доларів/м2 При цьому Ви розповідаєте що в наших наприклад 1200 доларів/м2 - рентабельність 600.
Виходить що нашим будівельникам памятники ставити потрібно , працюють в 5 разів дешевше від німців