|
Посада хірурга у міській або обласній лікарні коштує 30 тися |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: П'ят 31 тра, 2013 21:33
Пропонуємо до обговорення: Губернатор озвучив корупційні розцінки у своїй області
Дивися повний текст Посада хірурга у міській або обласній лікарні коштує 30 тисяч баксів - Тернопільський губернатор.
-
R2
-
- Робот новин
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 153 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 31 тра, 2013 21:33
А теперь давайте посчитаем сколько стоит должность заместителя областной госадминистрации,или его советника-помошника,или еще какие портфели на областном-районном уровне??Сколько стоит поучавствовать в выборах и их выиграть??Сколько потратитить на покупку недостающих голосов??А потом уже будем считать крохи бедной медсестры на ставку 0.25.Отвлекать внимание от собственных персон-это конечно довольно умная затея..
-
Barbos
-
-
- Заблокований
- Подякував: 54 раз.
- Подякували: 228 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 31 тра, 2013 21:37
Во-во, меня так и подмывает спросить: а сколько пан губернатор заплатил, чтобы стать паном губернатором?..
-
tank
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 12 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 31 тра, 2013 21:40
Он призвал всех присутствующих чиновников начать борьбу с коррупцией. "Давайте защитим бизнес от себя, от нас. Все, кто сидит в этом зале"
Ги! Просто шедевр! І це говорить голова облдержадміністрації, який 3 роки пропрацював на цій посаді. Чи то головою у людини не в порядку, что то в дупль п'яний, чи взагалі всіх за ідіотів має...
-
Гондурас_мля
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 31 тра, 2013 21:57
tank написав:Во-во, меня так и подмывает спросить: а сколько пан губернатор заплатил, чтобы стать паном губернатором?..
Питання, звісно, цікаве. Але я не був би таким категорічним. Бо в Тернопольський області член ПР - птах дуже рідкісний. Я би сказав треба бути ненормальним (в самому прямому сенсі) щоб там бути "смотрящим" від Янука. Що, власне, ми і бачим...
-
Гондурас_мля
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 31 тра, 2013 22:10
Гондурас_мля написав: tank написав:Во-во, меня так и подмывает спросить: а сколько пан губернатор заплатил, чтобы стать паном губернатором?..
Питання, звісно, цікаве. Але я не був би таким категорічним. Бо в Тернопольський області член ПР - птах дуже рідкісний. Я би сказав треба бути ненормальним (в самому прямому сенсі) щоб там бути "смотрящим" від Янука. Що, власне, ми і бачим...
Так я не понял?! Кто в Тернополе даёт и берёт взятки? Понаехавшие из Донецка? Или всё-таки высокоморальные местные вуйки с европейскими ценностями? 
-
Alexander_K
-
-
- Подякував: 99 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 31 тра, 2013 22:14
Alexander_K написав:Так я не понял?! Кто в Тернополе даёт и берёт взятки? Понаехавшие из Донецка? Или всё-таки высокоморальные местные вуйки с европейскими ценностями? 
Тернополе даёт и берёт взятки низкоморальные местные вуйки без ценностей. Якось так.
-
andriyforever3
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 31 тра, 2013 23:36
Alexander_K написав: Гондурас_мля написав: tank написав:Во-во, меня так и подмывает спросить: а сколько пан губернатор заплатил, чтобы стать паном губернатором?..
Так я не понял?! Кто в Тернополе даёт и берёт взятки? Понаехавшие из Донецка? Или всё-таки высокоморальные местные вуйки с европейскими ценностями? 
Ги, де ви бачили в Тернополі донецьких? Навіть пияк-Хоптян місцевий. Ось він і організує збір цих хабарів як "смотрящий" для своїх донецьких (зараз вже "київських") хазяїв, я так міркую. Але щоб якось обілити "верхи" це вимальовується як ініциатива "знизу". Типу медсестра дає хабар за те, щоб влаштуватись на роботу на 0,5 ставки при ставці 900 грн. При цьому замовчується, що половина цієї суми збирається для передачи на самий "верх". Друга половина, мабуть, в довгому ланцюгу Тернопіль-Київ розчиняється. PS. Я взагалі то це хабарництво навіть в випадку з медсестрою не схвалюю. Але у неї просто виходу немає. Її силомиць поставили в цю жахливу ситуацію. Мабуть щось заважає поїхати на заробітки в Італію, куди вже проторена у місцевих мешканців широка дорога...
-
Гондурас_мля
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 01 чер, 2013 00:33
И чего все так на Свободу наехали? Тролли-чинуши не хотят ничего менять и спамят!
-
hxbbgaf
-
-
- Подякував: 1687 раз.
- Подякували: 2400 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 01 чер, 2013 14:57
Alexander_K написав: Гондурас_мля написав: tank написав:Во-во, меня так и подмывает спросить: а сколько пан губернатор заплатил, чтобы стать паном губернатором?..
то есть проблема взяток Вас именно в этом ракурсе волнует и ни как иначе? судя по построению вопроса Вы напрочь исключаете что хирург, выходец из Донецка, может купить место в Тернополе? лечить "высокоморальных местных вуйкив с европейскими ценностями" он не должен?... И МЫ ПОСЛЕ ТАКИХ ВОПРОСОВ УДИВЛЯЕМСЯ НЕАДЕКВАТНОМУ РУКОВОДИТЕЛЮ
-
Karp
-
-
- Подякував: 482 раз.
- Подякували: 320 раз.
-
-
Профіль
-
-
|