Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Хомякоид написав: Родственник на работу ездит из пригорода в центр, говорит реально стало свободнее на дорогах. Может біть в одни периоді заметно стало меньше машин, в другие без изменений.
Из пригорода все ломанулись снимать в Киеве, реально шара. 80% аренды это киевляне, или те кто уже жил, но в худшей локации или жк. Остальные 20 обычно такие города как Харьков, или ЗП. Пока из самых горячих точек не встречал людей, у знакомых тоже нет оных. Возможно осели по мелким городам.
как подтверждение єтих слов - Шукаю житло канал там как раз в последней серии люди из трои переехали в жк челси на деловой потому что шара
Я здаю зараз на діловій за 12000 - до війни здавалась за 15000 - десь так і є, раніше за 300 доларів (8000 грн) однокімнатну можна було хіба що на окружній знімати, зараз рай для орендаря - за штуку баксів можна жити в аеродромах на 150 квадратних метрах)
Faceless написав:У тої ж Галактики паркінг напівпустий і оренда від 1000 грн + комунальні
Обсуждали же открытые отдельностоящие паркинги. Здесь у меня не берут потому что на 3 минуты дальше идти, под следущий корпус дома. А вы предлагаете идти хз сколько с энного этажа открытого, холодного паркинга и за это ещё нужно заплатить 1000 грн. Нах, в газон, что там все и делают. Перестал ездить дорогой через галактику, раньше так объезжал Русановская набережную со светофорами, а теперь. Нет смысла, вокруг галактики свалка из авто
Я все одно ото не розумію. У Галактики те, куди можна заїхати у дворі, і так запарковане, шукати місце довше, ніж спокійно зі Сверстюка заїхати на паркінг, де і охорона, і камери, і вихід - будь-який будинок комплексу в межах пари хвилин. І за якісь смішні гроші
cherchiltank написав:Я здаю зараз на діловій за 12000 - до війни здавалась за 15000 - десь так і є, раніше за 300 доларів (8000 грн) однокімнатну можна було хіба що на окружній знімати, зараз рай для орендаря - за штуку баксів можна жити в аеродромах на 150 квадратних метрах)
Я так розумію це не новобудова ? Чи кругом такі ціни і в новобудовах також ?
cherchiltank написав:Я здаю зараз на діловій за 12000 - до війни здавалась за 15000 - десь так і є, раніше за 300 доларів (8000 грн) однокімнатну можна було хіба що на окружній знімати, зараз рай для орендаря - за штуку баксів можна жити в аеродромах на 150 квадратних метрах)
а можно ссылку. тут знакомые как раз ищут в центре
Faceless написав:У тої ж Галактики паркінг напівпустий і оренда від 1000 грн + комунальні
Обсуждали же открытые отдельностоящие паркинги. Здесь у меня не берут потому что на 3 минуты дальше идти, под следущий корпус дома. А вы предлагаете идти хз сколько с энного этажа открытого, холодного паркинга и за это ещё нужно заплатить 1000 грн. Нах, в газон, что там все и делают. Перестал ездить дорогой через галактику, раньше так объезжал Русановская набережную со светофорами, а теперь. Нет смысла, вокруг галактики свалка из авто
Я так розумію це не новобудова ? Чи кругом такі ціни і в новобудовах також ?
а можно ссылку. тут знакомые как раз ищут в центре
Вона вже здана, я коли шукав орендаря тут посилання давав - але на початку зими нікому не потрібне було)