Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві
+Добавить тему
Ответить на тему
Следить за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Хомякоид писал(а): Родственник на работу ездит из пригорода в центр, говорит реально стало свободнее на дорогах. Может біть в одни периоді заметно стало меньше машин, в другие без изменений.
Из пригорода все ломанулись снимать в Киеве, реально шара. 80% аренды это киевляне, или те кто уже жил, но в худшей локации или жк. Остальные 20 обычно такие города как Харьков, или ЗП. Пока из самых горячих точек не встречал людей, у знакомых тоже нет оных. Возможно осели по мелким городам.
как подтверждение єтих слов - Шукаю житло канал там как раз в последней серии люди из трои переехали в жк челси на деловой потому что шара
Я здаю зараз на діловій за 12000 - до війни здавалась за 15000 - десь так і є, раніше за 300 доларів (8000 грн) однокімнатну можна було хіба що на окружній знімати, зараз рай для орендаря - за штуку баксів можна жити в аеродромах на 150 квадратних метрах)
Faceless писал(а):У тої ж Галактики паркінг напівпустий і оренда від 1000 грн + комунальні
Обсуждали же открытые отдельностоящие паркинги. Здесь у меня не берут потому что на 3 минуты дальше идти, под следущий корпус дома. А вы предлагаете идти хз сколько с энного этажа открытого, холодного паркинга и за это ещё нужно заплатить 1000 грн. Нах, в газон, что там все и делают. Перестал ездить дорогой через галактику, раньше так объезжал Русановская набережную со светофорами, а теперь. Нет смысла, вокруг галактики свалка из авто
Я все одно ото не розумію. У Галактики те, куди можна заїхати у дворі, і так запарковане, шукати місце довше, ніж спокійно зі Сверстюка заїхати на паркінг, де і охорона, і камери, і вихід - будь-який будинок комплексу в межах пари хвилин. І за якісь смішні гроші
cherchiltank писал(а):Я здаю зараз на діловій за 12000 - до війни здавалась за 15000 - десь так і є, раніше за 300 доларів (8000 грн) однокімнатну можна було хіба що на окружній знімати, зараз рай для орендаря - за штуку баксів можна жити в аеродромах на 150 квадратних метрах)
Я так розумію це не новобудова ? Чи кругом такі ціни і в новобудовах також ?
cherchiltank писал(а):Я здаю зараз на діловій за 12000 - до війни здавалась за 15000 - десь так і є, раніше за 300 доларів (8000 грн) однокімнатну можна було хіба що на окружній знімати, зараз рай для орендаря - за штуку баксів можна жити в аеродромах на 150 квадратних метрах)
а можно ссылку. тут знакомые как раз ищут в центре
Faceless писал(а):У тої ж Галактики паркінг напівпустий і оренда від 1000 грн + комунальні
Обсуждали же открытые отдельностоящие паркинги. Здесь у меня не берут потому что на 3 минуты дальше идти, под следущий корпус дома. А вы предлагаете идти хз сколько с энного этажа открытого, холодного паркинга и за это ещё нужно заплатить 1000 грн. Нах, в газон, что там все и делают. Перестал ездить дорогой через галактику, раньше так объезжал Русановская набережную со светофорами, а теперь. Нет смысла, вокруг галактики свалка из авто
Я так розумію це не новобудова ? Чи кругом такі ціни і в новобудовах також ?
а можно ссылку. тут знакомые как раз ищут в центре
Вона вже здана, я коли шукав орендаря тут посилання давав - але на початку зими нікому не потрібне було)