Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
нє, ну там все звичайно не топ, але і явно не економили, "робили для себе, а довелось здавати"
Вот такие сраные прорабы сначала глядя на картинку говорят: сделаю за 600 на метре "под ключ"! А потом, в лучшем случае, прайс умножается в 2 раза, в худшем - на выходе полное г0вно.
"Такого ще не було": що відбувається на ринку оренди житла https://news.obozrevatel.com/ukr/econom ... zhitla.htm Не було. Але й великої війни не було. Києвом втрачено попередню привабливість: наявність різноманітної роботи, прийнятна зарплата, перспектива фахового зростання, престиж, статус киянина тощо. "Все минуло, рідна, все минуло. Не забуду я того, що було...". Патова ситуація: ні здати, ні продати. Тривалість цієї обставини не прораховується, і не прогнозується хоча б приблизно горизонт поліпшення. Війна - продуцент непередбачуваності. За пару тижнів клієнти покидають одну з моїх квартир в умовах "мертвого" ринку. Нічого не вдіяти. Залишається розслабитися і тішитися тим, що завершився опалювальний період і втрати від комуналки будуть несуттєвими.
ihorkyiv написав:"Такого ще не було": що відбувається на ринку оренди житла https://news.obozrevatel.com/ukr/econom ... zhitla.htm Не було. Але й великої війни не було. Києвом втрачено попередню привабливість: наявність різноманітної роботи, прийнятна зарплата, перспектива фахового зростання, престиж, статус киянина тощо. "Все минуло, рідна, все минуло. Не забуду я того, що було...". Патова ситуація: ні здати, ні продати. Тривалість цієї обставини не прораховується, і не прогнозується хоча б приблизно горизонт поліпшення. Війна - продуцент непередбачуваності. За пару тижнів клієнти покидають одну з моїх квартир в умовах "мертвого" ринку. Нічого не вдіяти. Залишається розслабитися і тішитися тим, що завершився опалювальний період і втрати від комуналки будуть несуттєвими.
Согласен с вами. Зато на олх и в профильных группах по аренде кто во что горазд, 15 тысяч, 20 тысяч, 30 тысяч за новострои. Мне слабо в это верится, но хотелки за новострои именно на этом уровне.
ihorkyiv написав:"Такого ще не було": що відбувається на ринку оренди житла https://news.obozrevatel.com/ukr/econom ... zhitla.htm Не було. Але й великої війни не було. Києвом втрачено попередню привабливість: наявність різноманітної роботи, прийнятна зарплата, перспектива фахового зростання, престиж, статус киянина тощо. "Все минуло, рідна, все минуло. Не забуду я того, що було...". Патова ситуація: ні здати, ні продати. Тривалість цієї обставини не прораховується, і не прогнозується хоча б приблизно горизонт поліпшення. Війна - продуцент непередбачуваності. За пару тижнів клієнти покидають одну з моїх квартир в умовах "мертвого" ринку. Нічого не вдіяти. Залишається розслабитися і тішитися тим, що завершився опалювальний період і втрати від комуналки будуть несуттєвими.
Все больше в мировом информ-пространстве звучит мнение, что эта война продлится не один год еще. Имею возможность сравнивать что говорят в украинском информпространстве и в американском. В Пентагоне была паника после слива информации, по украинским новостям - "это фотошоп".
cherchiltank написав:Я здаю зараз на діловій за 12000 - до війни здавалась за 15000 - десь так і є, раніше за 300 доларів (8000 грн) однокімнатну можна було хіба що на окружній знімати, зараз рай для орендаря - за штуку баксів можна жити в аеродромах на 150 квадратних метрах)
Я так розумію це не новобудова ? Чи кругом такі ціни і в новобудовах також ?