Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві
+Добавить тему
Ответить на тему
Следить за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Bolt писал(а):Скинул линк знакомому одесскому прорабу(пока на вынужденом отдыхе). Написал 500-1000 уе в зависимости от материала.
Оборжака. Там мебели, техники и света +/- на баксов 700+ на метре. Одна варочная больше 1к евро.
значно більше 1к
нє, ну там все звичайно не топ, але і явно не економили, "робили для себе, а довелось здавати"
Вот такие сраные прорабы сначала глядя на картинку говорят: сделаю за 600 на метре "под ключ"! А потом, в лучшем случае, прайс умножается в 2 раза, в худшем - на выходе полное г0вно.
"Такого ще не було": що відбувається на ринку оренди житла Не було. Але й великої війни не було. Києвом втрачено попередню привабливість: наявність різноманітної роботи, прийнятна зарплата, перспектива фахового зростання, престиж, статус киянина тощо. "Все минуло, рідна, все минуло. Не забуду я того, що було...". Патова ситуація: ні здати, ні продати. Тривалість цієї обставини не прораховується, і не прогнозується хоча б приблизно горизонт поліпшення. Війна - продуцент непередбачуваності. За пару тижнів клієнти покидають одну з моїх квартир в умовах "мертвого" ринку. Нічого не вдіяти. Залишається розслабитися і тішитися тим, що завершився опалювальний період і втрати від комуналки будуть несуттєвими.
ihorkyiv писал(а):"Такого ще не було": що відбувається на ринку оренди житла Не було. Але й великої війни не було. Києвом втрачено попередню привабливість: наявність різноманітної роботи, прийнятна зарплата, перспектива фахового зростання, престиж, статус киянина тощо. "Все минуло, рідна, все минуло. Не забуду я того, що було...". Патова ситуація: ні здати, ні продати. Тривалість цієї обставини не прораховується, і не прогнозується хоча б приблизно горизонт поліпшення. Війна - продуцент непередбачуваності. За пару тижнів клієнти покидають одну з моїх квартир в умовах "мертвого" ринку. Нічого не вдіяти. Залишається розслабитися і тішитися тим, що завершився опалювальний період і втрати від комуналки будуть несуттєвими.
Согласен с вами. Зато на олх и в профильных группах по аренде кто во что горазд, 15 тысяч, 20 тысяч, 30 тысяч за новострои. Мне слабо в это верится, но хотелки за новострои именно на этом уровне.
ihorkyiv писал(а):"Такого ще не було": що відбувається на ринку оренди житла Не було. Але й великої війни не було. Києвом втрачено попередню привабливість: наявність різноманітної роботи, прийнятна зарплата, перспектива фахового зростання, престиж, статус киянина тощо. "Все минуло, рідна, все минуло. Не забуду я того, що було...". Патова ситуація: ні здати, ні продати. Тривалість цієї обставини не прораховується, і не прогнозується хоча б приблизно горизонт поліпшення. Війна - продуцент непередбачуваності. За пару тижнів клієнти покидають одну з моїх квартир в умовах "мертвого" ринку. Нічого не вдіяти. Залишається розслабитися і тішитися тим, що завершився опалювальний період і втрати від комуналки будуть несуттєвими.
Все больше в мировом информ-пространстве звучит мнение, что эта война продлится не один год еще. Имею возможность сравнивать что говорят в украинском информпространстве и в американском. В Пентагоне была паника после слива информации, по украинским новостям - "это фотошоп".
cherchiltank писал(а):Я здаю зараз на діловій за 12000 - до війни здавалась за 15000 - десь так і є, раніше за 300 доларів (8000 грн) однокімнатну можна було хіба що на окружній знімати, зараз рай для орендаря - за штуку баксів можна жити в аеродромах на 150 квадратних метрах)
Я так розумію це не новобудова ? Чи кругом такі ціни і в новобудовах також ?