Медведчук: Третій рейх хотів від України того ж, що і ЄС зар

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<1234 ... 15>
Повідомлення Додано: Сер 25 вер, 2013 13:47

Теперь я знаю кого будет Россия двигать нам в президенты....
Petrovich

Подякував: 6 раз.
Подякували: 260 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 25 вер, 2013 13:53

В приципе, Медведчук прав. Интерес к территориям определяется их объективными свойствами, такими, как климатические, ресурсные, географические, демографические и т.д. И независимо от того, какой общественный строй у интересующегося чужой территорией. Будь-то националистический третий рейх или буржуазные демократы. Меняются методы подчинения, захвата и расширения сферы влияния на эту территорию. Война или экономическая кабала.
Кроме того, судя по европейской прессе, Украина мало кого интересует из деловых кругов, как инвестиционная цель, при таком положении дел и власти. Нынешняя власть, с их замашками, а-ля 90-е "это моя территория и только я буду здесь грабить" (пардон, работать) не устраивает истеблишмент из ЕС. Потому что всё останется по прежнему, и будет даже хуже чем сейчас. Суды не станут образцом правосудия, никуда не денутся никакие поборы и прочие сегодняшние прелести. И если люди из ЕС сейчас держат кое-кого из выдающихся проФФесоров за причинное место, то это не значит, что так будет всегда. И "кидок" в любой момент более чем вероятен. Тимошенко, по их мнению, будет гораздо более послушна и сговорчива и контролируема. Поэтому её так и тянут из тюряги, несмотря ни на что.
Но зато сейчас уже очень резко озаботились "экологической ситуацией"на Украине (появились бредовые статьи про супергрязный воздух ). Уже есть призывы закрыть в Украине многие производства, как наносящие вред девственной природе стран ЕС, закрыть АЭС (~ 50% вырабатываемой в Украине электроэнергии). К чему это ведёт, и так ясно... И что будет через 10-15 лет с самим ЕС, об этом не хотят говорить даже самые "безбашенные" экперды. В некоторых странах Европы уже до 30% трудоспособного населения - мусульмане. Набирают политический вес радикальные организации, которые прямо ставят цель построения мусульманского государства во Франции, например. И кстати, неизвестно, при таком раскладе, кто быстрей "обасурманится" Россия или Европа.
GDU

Заблокований
Подякував: 26 раз.
Подякували: 170 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 25 вер, 2013 14:03

Депутат. (у тєлєвізорі). Поки ми з вами отут теревеним, пенсіонери не получають пенсію, солдати патрони, газовики газ, нафтовики нафту, а в Дніпрі перевелась риба, а в коморах миші, бо нема що гризти, так що без Росії нам, товарищі і панове, повний гаплик, що не ясно? (Зал засідань погрозливо гуде).
Вєнік. Ну, оце я, хлопці, прихожу в котєльну, як всігда, дістаю півлітра, закуску, помидорчики, сало, я люблю, щоб у мене все по-людськи було, ви ж знаєте, у мене тут ядєрку можна пересидіть, наливаю собі стаканюру, і щось, знаєте, мені мішає, ну погано, тай годі. Я сюда-туда, ну наче хтось тут є і за спиною дивиться. Я тікі так різко повертаюсь всією рамою назад, йо-майо, не повірите! Отака жаба сидить і на мене дивиться. Главноє, шо інтєресно, як вона туда попала? Двері ж зачинені. Хлопці, я сразу пойняв — це щось не те… А потім мене як вдарило! Це Свєтка! Я її так взяв на лопату і думав у піч кинути, а потім думаю: "Ні-і!" Йонатан, ну сам подумай, нашо воно мені? Так двері відчинив і у двір кинув на хрін. Так Свєтку на слідуючий день паралізувало!.. (Вареник при цих словах боягузливо хреститься).
unrokan_pff

Повідомлення Додано: Сер 25 вер, 2013 14:11

Этот Кучмовский мусор продолжаает болтовню своего Крэмлевского дружка, такого же вора, как и он сам, только похитрее!
укрхлам

Повідомлення Додано: Сер 25 вер, 2013 14:12

Вітя, все, що ти написав стосується виключно Росії та її спочилого папєрєдніка СССР. Забув ти ще додати московські концтабори, голодомори, знищення храмів, пам`яток архітектури, сталінсько-гітлерівську війну, ціну на газ та багато іншого. Четвертий рейх - це Росія.
daonet
1

Подякував: 0 раз.
Подякували: 69 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 25 вер, 2013 14:17

А що ви зробили з Україною за роки незалежності і робите зараз????? У загальній теорії управління є одне з фундаментальних понять - більш сильна і ефективна система поглинає більш слабкі. Що є справедливо як на рівні взаємин господарюючих суб'єктів, так і на рівні міждержавних відносин. Система Європейського управління довела свою ефективність. А в Європу ви не хочете лише тому що вас з вашими методами ведення бізнесу в Європі просто розчавлять як гниду.
ТОТ

Подякував: 13 раз.
Подякували: 51 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 25 вер, 2013 14:20

Чья б корова мычала :mrgreen:
Раз Медведчук заговорил про СС расскажем про биографию его отца:

"Батька В. Медведчука, Володимира Нестеровича, через фізичні вади ( під час Другої світової війни не взяли до війська. У роки німецької окупації, від квітня 1942-го до листопада 1943 року він працював у трудовому відділі німецьких окупаційних сил — установі з використання робочої сили, основним завданням якої було виконання завдань німецької адміністрації щодо примусового вивезення на роботу до Німеччини працездатної української молоді. У листопаді 1943 року, після відступу німецьких військ, його заарештовано СМЕРШ, військовою контррозвідкою Народного комісаріату оборони, і засуджено до 8 років ув'язнення і 4 років заслання із формулюванням «за участь в українській націоналістичній діяльності»

У Медведчука отец - фашист, а он нам тут заливает. Пусть еще расскажет про свою судимость по 102-ой статье в 70-х и про службу в КГБ СССР :D
Вроде взрослый человек, а ведет себя как клоун
Йанык
1

Подякував: 750 раз.
Подякували: 2641 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 25 вер, 2013 14:21

daonet написав:Вітя, все, що ти написав стосується виключно Росії та її спочилого папєрєдніка СССР. Забув ти ще додати московські концтабори, голодомори, знищення храмів, пам`яток архітектури, сталінсько-гітлерівську війну, ціну на газ та багато іншого. Четвертий рейх - це Росія.

Абсолютно точно! Все империи похожи. Индейцев тоже можно вспомнить. Но зачем Украине вступать в г_авн_о, будь то русское или европейское? Наверное потому, что вступать будут одни (там и завязнут), но зато другие, на их плечах, в рай въедут.
GDU

Заблокований
Подякував: 26 раз.
Подякували: 170 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 25 вер, 2013 14:26

Re: Медведчук: Третій рейх хотів від України того ж, що і ЄС

GDU написав:Но зачем Украине вступать в ****, будь то русское или европейское?

вы думаете у Украины есть выбор не вступать?
ни Европа ни Московия этого не позволит...
odessit2007

Подякував: 24 раз.
Подякували: 4547 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 25 вер, 2013 14:31

Re: Медведчук: Третій рейх хотів від України того ж, що і ЄС

Медведчук совсем уже плох, раз думает что ЕЭС и Третий рейх это одно и то же
либо хочет выдать желаемое за действительное, ему не привыкать, не зря же с 80-х годов Медведчук работает профессиональным предателем, каждый день стучит на соседей
позорник!
anaksemandr

#<1234 ... 15>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми