|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Сер 31 тра, 2017 13:38
otg Да ждите дальше , сколько угодно , это ваш выбор ! Я никого не агитирую , ответ был Козаку , по поводу папiрця . 
-
ALEX66
-
-
- Подякував: 256 раз.
- Подякували: 186 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 31 тра, 2017 13:43
ALEX66 написав:otg Да ждите дальше , сколько угодно , это ваш выбор ! Я никого не агитирую , ответ был Козаку , по поводу папiрця . 
Да Вы тут уж который день агитируете. Пытаетесь еще нас убедить заплатить? Так это бесполезно. Вы сыграли в русскую рулетку, мы ждем. Может выиграете вы, может те кто заплатили на фагор. Мы же заплатим тому кто докажет что он является держателем нашего кредита.
-
otg
-
-
- Заблокований
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 212 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 31 тра, 2017 13:48
Квесторе_поверніться написав:Сlientage, так кредити продані Плеяді мабуть...протилежне ще не доведене в суді. Чуму Фонд і Фагор вимагають щоб їм платили і погрожують...загадка. 
никакой загадки нет - одни вымагают, чтобы оплачивать адвокатов и давать взятки судьям, вторым, на новые ягуары не хватает 
-
Stringer
-
-
- Подякував: 346 раз.
- Подякували: 1629 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 31 тра, 2017 13:51
otg написав: ALEX66 написав:otg Да ждите дальше , сколько угодно , это ваш выбор ! Я никого не агитирую , ответ был Козаку , по поводу папiрця . 
Да Вы тут уж который день агитируете. Пытаетесь еще нас убедить заплатить? Так это бесполезно. Вы сыграли в русскую рулетку, мы ждем. Может выиграете вы, может те кто заплатили на фагор. Мы же заплатим тому кто докажет что он является держателем нашего кредита.
Ещё раз повторяю , я никого не агитирую ! Не хотите платить , не платите , мне начхать ! Тут некоторые форумчане задают вопросы , на которые я отвечаю , если знаю , что им ответить ! Всё ! Агитацию не провожу !!!
-
ALEX66
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 31 тра, 2017 14:03
ALEX66 а Вы специалист в этой сфере? Можете дать квалифицированный ответ?  Не смешите. Здесь супер-пупер специалист ни чего не скажет. В этой стране может быть и так и сяк и этак. Здесь хрен угадаешь.
-
otg
-
-
- Заблокований
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 212 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 31 тра, 2017 14:05
ALEX66 написав:otg Да ждите дальше , сколько угодно , это ваш выбор ! Я никого не агитирую , ответ был Козаку , по поводу папiрця .
Так папірець і є, з печаткою!  Я теж такий намалюю і печатку шльопну, що у Вас боргу переді мною немає!  А борг то меценат Піфагор погасив!  І якщо Піфагор виграє, то гвалтуватиме Вас і йому па барабану буде той папірець з печаткою. Відсотки і штрафи йому звісно не мацяти, а от тіло доведеться сплатити. А те що Ви лівій конторі сплатили, то йдіть і спробуйте у ЮПІ агуар забрати...  В N чергу отримаєте в другому житті. Якщо ж термін позовної давності сплине, то Піфагор від Вас нічого не стребує, як й від нас. Лише з маленькою різницею: ми то й ЮПІ не спонсорували...Якщо ж термін позовної давності не сплине, то від зайвих нарахуваннь відіб'ємося від будь якого претензіята, коли легальний власник кредитного портфелю визначиться. Ще й дисконт помацяти! Гарні й розумні рулять... 
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 31 тра, 2017 14:17
Козак-характерниквован, этот пост не для тебя, а для тех, кто начитается твоей сиво-кобыльей бредятины и уверует. с тебя-то что? поднялся и в родную юзовку... или ты свой реальный львовский адрес указал, когда карты кредитные оформлял?  ЦК України Стаття 267. Наслідки спливу позовної давності 1. Особа, яка виконала зобов'язання після спливу позовної давності, не має права вимагати повернення виконаного, навіть якщо вона у момент виконання не знала про сплив позовної давності. 2. Заява про захист цивільного права або інтересу має бути прийнята судом до розгляду незалежно від спливу позовної давності. 3. Позовна давність застосовується судом лише за заявою сторони у спорі, зробленою до винесення ним рішення. 4. Сплив позовної давності, про застосування якої заявлено стороною у спорі, є підставою для відмови у позові. 5. Якщо суд визнає поважними причини пропущення позовної давності, порушене право підлягає захисту.
-
Yuri_T
-
1
-
- Подякував: 2079 раз.
- Подякували: 4497 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
2
Додано: Сер 31 тра, 2017 19:24
otg написав:ALEX66 а Вы специалист в этой сфере? Можете дать квалифицированный ответ?  Не смешите. Здесь супер-пупер специалист ни чего не скажет. В этой стране может быть и так и сяк и этак. Здесь хрен угадаешь.
На то и форум , чтобы обмениваться здесь информацией , а не вешать друг на друга ярлыки ! А то тут некоторые форумчане занимаются только поисками врагов , засланных казачков , заговорщиков и агентов фонда .
-
ALEX66
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 31 тра, 2017 19:29
Козак-характерник написав: ALEX66 написав:otg Да ждите дальше , сколько угодно , это ваш выбор ! Я никого не агитирую , ответ был Козаку , по поводу папiрця .
Так папірець і є, з печаткою!  Я теж такий намалюю і печатку шльопну, що у Вас боргу переді мною немає!  А борг то меценат Піфагор погасив!  І якщо Піфагор виграє, то гвалтуватиме Вас і йому па барабану буде той папірець з печаткою. Відсотки і штрафи йому звісно не мацяти, а от тіло доведеться сплатити. А те що Ви лівій конторі сплатили, то йдіть і спробуйте у ЮПІ агуар забрати...  В N чергу отримаєте в другому житті. Якщо ж термін позовної давності сплине, то Піфагор від Вас нічого не стребує, як й від нас. Лише з маленькою різницею: ми то й ЮПІ не спонсорували...Якщо ж термін позовної давності не сплине, то від зайвих нарахуваннь відіб'ємося від будь якого претензіята, коли легальний власник кредитного портфелю визначиться. Ще й дисконт помацяти! Гарні й розумні рулять... 
Вся разница состоит в том , что у банка Михайловский , я кредит брал , а у Вас нет . Так что справка от первичного кредитора о полном погашении кредитной задолженности меня вполне устраивает !
-
ALEX66
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 31 тра, 2017 20:33
ALEX66 написав:Так что справка от первичного кредитора о полном погашении кредитной задолженности меня вполне устраивает !
Вас влаштовує, а Піфагора ні. І якщо Піфагор вийде в дамки, то позиватиметься до суду саме на Вас, а не до Фонду! А те що Ви сплатили Фонду, піде на агуар ЮПІ...  А Піфагору доведеться відбашляти вдруге. Звісно можна буде бодатися в суді, розповідати про первісного кредитора, але навіщо стрибати поперед батька в пекло і вже платити наобум, якщо невідомий остаточний результат битви гигантів сексу? Бо не відомо, під яким кутом на то суд подивиться. Бздо нарахуваннь % і штрафів, що претензіянти лякають? Так 99,99%, що дірку від бубліка вони мацятимуть всі...  А можливо й тіло втратять із за свого свинства...  Питання риторичні для Вас, бо Ви вже сплатили і не маєте такої привілегії, як безпристрасно дивитися сінему, а ми дивимося і на відсотки від монеток Михалича смакуємо попкорн!  Ви ж мантруйте на перемогу Фонда і тримайте кулачки міцно! 
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-