PUnder написав:А кто смотрел отчетность? я правильно понял что 80% кредитного портфеля роздано юрикам, а банк то позиционирует себя розничным. Не в одни ли руки уходят депо?
Банк пов’язаний з мережею магазинів Ельдорадо. Гроші я так розумію банку потрібні для кредитування покупців у все тому ж Ельдорадо. Власне там і знаходяться їх точки продажу. Ну а інша частина наших депо іде на розвиток бізнесу власника: закупка побутової техніки, електроніки і т.д. Коротше кажучи, все зав’язане на Ельдорадо! Я поки не бачу особливих ризиків по даній банківській установі.
IMPRINTER написав:господа а что за хрень .. пришли смс-ки с логином и паролем к банкингу при чем для первого входа ... я их не заказывал ) и пришли не только мне ...
Webracer написав:редитування покупців у все тому ж Ельдорадо. Власне там і знаходяться їх точки продажу. Ну а інша частина наших депо іде на розвиток бізнесу власника: закупка побутової техніки, електроніки і т.д. Коротше кажучи, все зав’язане на Ельдорадо! Я поки не бачу особливих ризиків по даній банківській установі.
80% депо в закупівлю техніки однією мережею? зараз попит спав, частково магазини закриті. Техніка нажаль може не продатися. Де диверсифікація? ось коли різним людям видають це одне а коли одному це як по мені інше. Багато грошей не принесу
Dobrofey написав:Пожалуйста, подскажите - по вкладу «Дохідний тиждень» на 7 дней, проценты за все 7 дней начисляют при пролонгациях? а при первом недельном периоде, за 5 или 6 дней?
И как у банка с ликвидностью - подобные вклады при отказе от очередной пролонгации без проблем выдают?
перваянеделя при расчете процентов день внесения средств не учитывается, если вклад будет лонгироваться то все последующие периоды будут по 7дней, а там как заберете
Странно, сегодня в отделении сказали, причем хором, что проценты начисляются за 6-ть дней при пролонгации
Сам перевіряв, рахахував. Приходить рівно за 7 днів, лише за перший період за 6 днів. Ну і відповідно за останній період (коли будете заберати) теж нарахують тільки за 6 днів (останній не врахують).
Webracer написав:редитування покупців у все тому ж Ельдорадо. Власне там і знаходяться їх точки продажу. Ну а інша частина наших депо іде на розвиток бізнесу власника: закупка побутової техніки, електроніки і т.д. Коротше кажучи, все зав’язане на Ельдорадо! Я поки не бачу особливих ризиків по даній банківській установі.
80% депо в закупівлю техніки однією мережею? зараз попит спав, частково магазини закриті. Техніка нажаль може не продатися. Де диверсифікація? ось коли різним людям видають це одне а коли одному це як по мені інше. Багато грошей не принесу
Так різним і видають. Споживчі кредити. А техніку зараз вони купують (або вже купили) по старому курсу, а продають через місяць, наприклад, по іншому. долар же постійно росте. Тому там навар, я так розумію, до 50% виходить.
[/quote] Так різним і видають. Споживчі кредити. А техніку зараз вони купують (або вже купили) по старому курсу, а продають через місяць, наприклад, по іншому. долар же постійно росте. Тому там навар, я так розумію, до 50% виходить.[/quote]
якщоб різним то було б в балансі у фізичних осіб кредити не 20%. А так 80% видані юридичним особам. Чи ви думаєте банк видає Ельдорадо а сам потім ельдорадо видає фізикам? так не можна , хіба що через свою фін компанію, але це не логічно По курсовим різницям згоден.
а я ось побачив. Особливо цікавий кінець першого абзацу, нажаль.[/quote] ничего, что статье уже скоро год будет?[/quote]
За год смысл бизнеса банка мог и не поменятся, тогда только купил, а сейчас бабло собирают, год назад Вы там и депо не держали. Большая часть идет в кредиты юрикам (потенциально в бизнес акционера, кстати в неизвестно какой). Сейчас у большинства банков кредитовавших бизнес акционеров и их друзей проблемы. Я в одном банке застрял .