|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Чет 23 чер, 2016 11:02
rufius написав: hryniv написав:так коли гроші будуть віддавати. з вкладу наприклад?
В первой декаде июл я, см. объ явлени я на сайте ФГВФЛ.
Щось там не має нічого про дєкаду ?
-
Папа
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 22 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 23 чер, 2016 11:05
Як юридично правильно написати заяву щоб задокоментувати відмову надання виписки і можливості погасити заборгованість по 2620?
-
KIM30
-
-
- Подякував: 989 раз.
- Подякували: 419 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 23 чер, 2016 11:08
KIM30 написав:Як юридично правильно написати за яву щоб задокоментувати відмову наданн я виписки і можливості погасити заборгованість по 2620?
Тут відео було, як журналюгі в присутності поліції нач. відділенн я відмовив у виписці ... тому якби тільки офіцій не листуванн я до Ірклілюші 
-
Скупердяй
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 23 чер, 2016 11:08
Aps написав: kmm3 написав:А фонд є недержавною організацією? Поміркуйте над кругообігом грошей і зрозумієте, що вони нізвідки не берутьс я самі по собі. Все в державі спонсоруєтьс я кожним з нас, в тому числі через інфл яцію під час збільшенн я грошової маси в обігу
Это вы раскажите НБУ вместе с фондом ( ну или кто там за них решени я принимает) к чему приводит это "очищение" банковской системы.
На мою думку, за "очищенн я" і чимало інших справ теперішнє керівництво держави мало б сидіти довічно, бо такого обкраданн я українців з 90-х років ще не було. Янукович і компані я кришталево чисті порівн яно з ними. Але в теперішніх реалі ях це неможливо, бо євромайданний синдром ще не пройшов
-
kmm3
-
-
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 207 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 23 чер, 2016 11:09
kmm3 Ви дещо не розумієте. Якщо виплати здійснюються з ФГВФО, то це є фактично виплати з держбюджету, тобто з кожного платника податку. "Капіталісти" в переважній своїй більшості знали, на що йдуть. Тому виплати їм мала б здійснювати не держава, а інвестиційна або страхова компанія
Це Ви не розумієте. Перед ТА їх кошти знаходились вже не в інвестиційній компанії, а в банку. Відтак ФГВ зобов' язаний повернути їм ці кошти. Однак, Ви цього не хочете бачити, а повторюєте нісенітниці ФГВ та НБУ, що не мають під собою законного обрунтуванн я.
-
newbie
-
-
- Подякував: 22 раз.
- Подякували: 641 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 23 чер, 2016 11:25
newbie написав:kmm3 Ви дещо не розумієте. Якщо виплати здійснюються з ФГВФО, то це є фактично виплати з держбюджету, тобто з кожного платника податку. "Капіталісти" в переважній своїй більшості знали, на що йдуть. Тому виплати їм мала б здійснювати не держава, а інвестиційна або страхова компанія
Це Ви не розумієте. Перед ТА їх кошти знаходились вже не в інвестиційній компанії, а в банку. Відтак ФГВ зобов' язаний повернути їм ці кошти. Однак, Ви цього не хочете бачити, а повторюєте нісенітниці ФГВ та НБУ, що не мають під собою законного обрунтуванн я.
То в чому проблема, чого хвилюєтесь? Якщо все було законно, то отримаєте сповна свої капітали! Якщо на рахунку інвестиційної компанії були кошти на той час і банк мав законне право перевести їх на поточні рахунки, то все ж виплат ять 
-
kmm3
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 23 чер, 2016 11:26
kmm3 А фонд є недержавною організацією?
Так, недержавною. Хоча зараз із тим, хто він насправді є, намагаєтьс я розібратись КСУ. Поміркуйте над кругообігом грошей і зрозумієте, що вони нізвідки не беруться самі по собі. Все в державі спонсорується кожним з нас, в тому числі через інфляцію під час збільшення грошової маси в обігу
І що Ви хочете сказати цим відкритт ям? Скажіть краще, Ви проти Закону? Якщо вже так сталось, що колишнім інвесторам Михайлівського, які за день до введенн я в нього ТА у законний спосіб стали його вкладниками, треба повертати їх гроші через ФГВ, то чому при цьому потрібно нехтувати Законом, який про це говорить? Чому Ви слухаєте НБУ та ФГВ, які винні у тому, що так сталось (що держава по несе такі збитки)? Хоч вони, очевидно, повинні відповісти за це (і в першу чергу НБУ). Однак НБУ зараз, розуміючи чиє м ясо з'їв, нагинає ФГВ, а той збираєтьс я (або змушений) пограбувати вкладників (колишніх інвесторів), як він це вміє робити. Це взагалі-то величезний шкандаль. Чому Ви у ньому підтримуєте НБУ та ФГВ?
-
newbie
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 23 чер, 2016 11:37
kmm3 Якщо на рахунку інвестиційної компанії були кошти на той час і банк мав законне право перевести їх на поточні рахунки, то все ж виплатять
Чухн я. Ви знаєте, що коштів спочатку не було (оскільки вони були кудись вкладені). Але, звідки вони з' явились і як буди переведені, тут вже розбирались. По простому, там відбувс я обмін зобов' язанн ями. Інвесторам був ви нен ІРЦ, а став ви нен банк і вони стали його вкладниками. Це, очевидно, було зроблено на підставі якоїсь угоди між банком та ІРЦ (тим більше, що, як я підозрюю, банк та ІРЦ це майже од не й те саме). Але що тут незаконного? Рожкова волала: "Гвалт, дайте нам контроль не тільки над банками, а і над фінансовими компані ями". Але так і не по яснила, що там було незаконного. І чому вона не зупинила це з самого початку, якщо бачила цю незаконність.
Востаннє редагувалось newbie в Чет 23 чер, 2016 11:39, всього редагувалось 2 разів.
-
newbie
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 23 чер, 2016 11:37
newbie З чого Ви взяли, що я підтримую НБУ чи ФГВФО? Ні Ви, ні я не знаємо напевно, чи все було законно з переведенням тих грошей на поточні рахунки. Також викликає сумнів величина суми - понад мільярд гривень, тоді як проданий кредитний портфель удвічі менший. Як могла інвестиційна компанія накопичити таку суму в один момент? Та й для чого?
Я за справедливість. Хоча виглядає, що можновладці настільки знахабніли, що без крові не обійдеться. Буде справжня революція, а не майданні гуляння
-
kmm3
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 23 чер, 2016 11:39
newbie написав:спотворенн я
под термином "спотворенн я" они имеют введу то что ИРЦ перечислил на 2620* воздух а не де нежные средства "капиталистов"....
-
Fozzik
-
-
- Подякував: 20 раз.
- Подякували: 17 раз.
-
-
Профіль
-
-
|