|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Нед 29 січ, 2017 10:07
ol_zy написав: KIM30 написав: Vorlon написав:Или у вас, как у одного форумчанина, скриншоты из ИБ потеряны, а СМС были отключены? ALEX66 написав: Причем выписок по майским долгам никто не получал , т.к. уже не работал ИБ и отделения были закрыты . И без выписки всё элементарно рассчитывалось  P.S. Обобщая: по любой кредитке, находясь в льготном периоде, я всегда знаю, сколько я должен банку - стоит только протянуть руку к телефону 
в Ельдорадці СМС були відключені. По-друге, каси були закриті, ІБ не працював. Як я мав платити? По-третє, я написав листа ЮПІ, про те щоб роз'яснив кому і скільки платити ще 1.07.16. Відповіді досі не отримав.
ИБ работал еще какое-то время и после ВА...
Ви хотіли сказати "показував"? Як би він працював, я б погасив борг зі свого вкладу. Крім того, частину заборгованості десь пропала (потім з'ясувалося що її викупила Плеяда). На той час скільки платити і кому не було зрозуміло.
-
KIM30
-
-
- Подякував: 989 раз.
- Подякували: 419 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 29 січ, 2017 10:17
guntherhouse777 написав:KIM30, може, але вигравшій стороні прийдеться цей куш ще у суді виграти в кожного клієнта. Я після остаточного вирішення законного кредитора заплачу лише ту суму, яку був винен на 1.06.16. А якщо хочуть ще щось, то нехай подають в суд на мене.
А %% сами насчитаете?[/quote] %% нехай кредитор в суді доводить. А я буду доводити, що він зумисно не виконав свої обов'язки щодо мене як позичальника щоб затянути час і нарахувати %% і пені.
-
KIM30
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 29 січ, 2017 10:18
BBC написав: KIM30 написав:По-друге, каси були закриті, ІБ не працював. Як я мав платити?
СЕП НБУ
Я не вмію цим користуватись 
-
KIM30
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 29 січ, 2017 10:26
Как вообще можно погасить то чего нет  на 19-20/05 задолженности уже не было. Именно это можно было бы увидеть в выписках. Поэтому для БМ все сделанные погашения после этого периода на самом деле это просто пополнения счета
Востаннє редагувалось Smitten в Нед 29 січ, 2017 10:26, всього редагувалось 1 раз.
-
Smitten
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 20 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 29 січ, 2017 10:26
При личном визите ЮПИ назівал сумму к погашению. Также єту сумму можно біло узнать в отделениях.
-
BBC
-
-
- Подякував: 1105 раз.
- Подякували: 1199 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 29 січ, 2017 19:53
Миха надсилав гарну виписку з сумою погашення для грейсу, я її зберігав в пошті до погашення, остання досі в архівних листах
-
chipmunk
-
-
- Подякував: 572 раз.
- Подякували: 590 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 30 січ, 2017 01:00
KIM30 написав: ol_zy написав: Vorlon написав:Или у вас, как у одного форумчанина, скриншоты из ИБ потеряны, а СМС были отключены? ALEX66 написав: Причем выписок по майским долгам никто не получал , т.к. уже не работал ИБ и отделения были закрыты . И без выписки всё элементарно рассчитывалось  P.S. Обобщая: по любой кредитке, находясь в льготном периоде, я всегда знаю, сколько я должен банку - стоит только протянуть руку к телефону 
KIM30 написав:в Ельдорадці СМС були відключені. По-друге, каси були закриті, ІБ не працював. Як я мав платити? По-третє, я написав листа ЮПІ, про те щоб роз'яснив кому і скільки платити ще 1.07.16. Відповіді досі не отримав.
ИБ работал еще какое-то время и после ВА...
Ви хотіли сказати "показував"? Як би він працював, я б погасив борг зі свого вкладу. Крім того, частину заборгованості десь пропала (потім з'ясувалося що її викупила Плеяда). На той час скільки платити і кому не було зрозуміло.
Та ладно - вы же свой кред. лимит до пропажи знали? Ну вот кред. лимит минус остаток на карте доступных средств и была сумма к погашению (если в грейсе) а погасить после ВА можно было в любом банке СЕПом. А со вклада многие погасили 19-22 го пока еще работал - хоть и выходные были...
-
ol_zy
-
-
- Подякував: 449 раз.
- Подякували: 788 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 30 січ, 2017 16:37
ol_zy написав:Та ладно - вы же свой кред. лимит до пропажи знали? Ну вот кред. лимит минус остаток на карте доступных средств и была сумма к погашению (если в грейсе) а погасить после ВА можно было в любом банке СЕПом. А со вклада многие погасили 19-22 го пока еще работал - хоть и выходные были...
добре, що ви такий догадливий. На той час особисто мені ситуація була не зрозумілою. Ситуація була не стандартною. Чіткої відповіді від банку я досі не отримав.
-
KIM30
-
-
-
-
Профіль
-
-
|