|
Путін: ви спробуйте, поясніть фермерам Франції, Іспанії, Нім |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: Чет 19 гру, 2013 17:37
Пропонуємо до обговорення: Путін: ви спробуйте, поясніть фермерам Франції, Іспанії, Німеччині - що потрібно "трошки притиснутися" в інтересах України
Дивися повний текст Путін: ви спробуйте, поясніть фермерам Франції, Іспанії, Німеччині - що потрібно "трошки притиснутися" в інтересах України.
-
R2
-
- Робот новин
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 153 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 19 гру, 2013 17:37
вы попробуйте обьясните фермерам россии.
-
arheops
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 75 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 19 гру, 2013 17:42
arheops написав:вы попробуйте обьясните фермерам россии.
Думается мне, что не пройдет и полгода, как опять начнутся сырно-конфетные войны со стороны РФ.
-
Alex Gorsh
-
-
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 197 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 19 гру, 2013 17:51
arheops написав:вы попробуйте обьясните фермерам россии.
для начала нужно найти фермеров в России, которые неукраинцы))))
-
spas
-
-
- Подякував: 153 раз.
- Подякували: 516 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 19 гру, 2013 18:07
А они разве знают, что есть такая страна как Украина, если и узнали, то только несколько дней назад.
-
tiscov
-
-
- Заблокований
- Подякували: 207 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 19 гру, 2013 18:15
Таке враження, що своїм пенсіонерам про 15 мільярдів доларів і про втрату по 3-5 мільярдів доларів на газі щороку до 2019 великий пу вже все пояснив?
-
Bestal_N
-
-
- Подякував: 121 раз.
- Подякували: 372 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 19 гру, 2013 18:17
spas написав: arheops написав:вы попробуйте обьясните фермерам россии.
для начала нужно найти фермеров в России, которые неукраинцы))))
Це точно. Коли я жив в Росії (я там народився і жив до 18 років) українців від росіян відрізнити було дуже просто. Навіть росіяни-колгоспники за продуктами (м'ясо, молоко, овочі...) ходили в магазин. На городі хіба що картоплю саджали. А ще частіше огороди бур'яном поростали. В той же час у українців ні один клапоть землі не залишався порожнім, а стайні заповнені свинями, коровами, курами... менталітет настільки різний. Хоч я і давненько вже повернувся на батьківщину, але не думаю, що менталітет міняється так швидко. Це процес не на одне століття. Якщо раніше достатньо було магазину, то чого б це тяга до землі з'явилася? 
-
Гондурас_мля
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 19 гру, 2013 18:38
В Омске нужно строить метро, создавать рабочие места, развивать инфраструктуру, но денег нет! а для Украины есть!
-
boychenkovadim
-
-
- Подякували: 19 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 19 гру, 2013 18:55
Гондурас_мля написав: Це точно. Коли я жив в Росії (я там народився і жив до 18 років) українців від росіян відрізнити було дуже просто. Навіть росіяни-колгоспники за продуктами (м'ясо, молоко, овочі...) ходили в магазин. На городі хіба що картоплю саджали. А ще частіше огороди бур'яном поростали. В той же час у українців ні один клапоть землі не залишався порожнім, а стайні заповнені свинями, коровами, курами... менталітет настільки різний. Хоч я і давненько вже повернувся на батьківщину, але не думаю, що менталітет міняється так швидко. Це процес не на одне століття. Якщо раніше достатньо було магазину, то чого б це тяга до землі з'явилася?
так какой вывод?россияне таки хуже украинцев? и чо теперь с ними делать ?
-
audiTTor
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 19 гру, 2013 20:40
audiTTor написав: Гондурас_мля написав:
так какой вывод?россияне таки хуже украинцев? и чо теперь с ними делать ?
І чого це ви переводите все в площину гірше чи краще наче армянське радіо? Вони просто різні. Кожному своє. Зате в Росії є нафта і газ. Не помруть з голодухи. Хай купують у нас чи будь де. Але не лізуть сюди зі своїм чужинським менталітетом. "В своїй хаті своя правда і сила і воля" (с)
-
Гондурас_мля
-
-
-
-
-
-
|
|
+ Додати тему
|