Долар за кілька годин виріс на 7,5 коп. і майже досяг 8,3 гр
+Додати тему
Відповісти на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Alex Gorsh, малось на увазі, що сьогодні Нафтогаз купує долари, щоб розрахуватися за газ. Є попит — ціна росте. Завтра купувати не буде, попит впаде і ціна впаде.
Я , Сашка - Родиона сын, Скромный , ну как прям ничтяк , Я как нажрусь , хоть со смеху ссы, Попадаю я снова в просак. Что делать нам с тобой бородач , Кто будет за всё платить , Ребята поверьте - это цепь неудач , Меня нужно понять и простить .
Webracer написав:Alex Gorsh, малось на увазі, що сьогодні Нафтогаз купує долари, щоб розрахуватися за газ. Є попит — ціна росте. Завтра купувати не буде, попит впаде і ціна впаде.
Всі платежі за газ відкладені до березня наступного року. Так що хз, чого долар саме зараз росте. Може великі дядьки таряться, може щось знають.
Востаннє редагувалось Mirax в Суб 28 гру, 2013 12:10, всього редагувалось 1 раз.