Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2013

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 121122123124125 ... 4030>
Повідомлення Додано: Пон 14 січ, 2013 22:50

budivelnik написав:
  Vyacheslav B написав:budivelnik 3 последних года уже реклама везде. Аналитик вы великий...

1 Реклама по 4500 грн в Києві , чи по 150 доларів у Львові - це була не реклама, це різні вячеслави свої послуги рекламували.
2 Станом на сьогодні ( а якщо точніше то за останні 3-5 місяців) в крайньому випадку у Львові активізувалась рекламна кампанія з не рекламними а більш-менш реальними цінами.

Так що я може й поганий аналітик , але Ви тоді маєте поганий зір , або згорбились і порстійно шукаєте щось під ногами, напевно копійчину на хліб - бо такі озлоблені - жодному працедавцю і даром не потрібні.
От і звілняють їх в першу чергу.

У вас, во-первых, не все в порядке с эмоциональными реакциями. А во-вторых вы просто плохо воспитаны.
Vyacheslav B

Повідомлення Додано: Пон 14 січ, 2013 23:52

Vyacheslav B написав:У вас, во-первых, не все в порядке с эмоциональными реакциями. А во-вторых вы просто плохо воспитаны.

а сегодняшний застройщик (даже мелкий) должен обладать следующими качествами - наглость, беспринципность, склонность ко лжи, итп

какие вапросы могут быть - это реалии))
beton

Заблокований
Подякував: 0 раз.
Подякували: 246 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 15 січ, 2013 00:08

beton написав:
  Vyacheslav B написав:У вас, во-первых, не все в порядке с эмоциональными реакциями. А во-вторых вы просто плохо воспитаны.

а сегодняшний застройщик (даже мелкий) должен обладать следующими качествами - наглость, беспринципность, склонность ко лжи, итп

Андрей последнее время вы меня просто поражаете! Вы ли это?
Унуноктий

Подякував: 374 раз.
Подякували: 581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 15 січ, 2013 00:09

beton написав:

я как-то нормально всегда к нему относился, уважительно. пока его настолько не задрочили на этом форуме, что он решил, что я клон васи-львова, который клон захара и овена. :mrgreen: хорошую компашку подобрал :D сеска с обвалом не хватает :mrgreen:
Востаннє редагувалось unrokan_pff в Вів 15 січ, 2013 00:10, всього редагувалось 1 раз.
unrokan_pff

Повідомлення Додано: Вів 15 січ, 2013 00:09

Любителям поговорить о спадщине, часть -2

Serg-ik
1

Подякував: 241 раз.
Подякували: 1574 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 15 січ, 2013 00:33

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

на рынке "расслоение" часть продаванов тупо "воодушевлена" и ломит цену, часть реально смотрит на вещи и готова торговатся на 2-3% от более мение реальной хотелки....
я в раздумьях, брать и не морочится или ждать 2-3 месяца...
Унуноктий

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 15 січ, 2013 00:43

Унуноктий написав:на рынке "расслоение" часть продаванов тупо "воодушевлена" и ломит цену, часть реально смотрит на вещи и готова торговатся на 2-3% от более мение реальной хотелки....

Рекомендация прежняя: либо -10-15% от рынка - тогда мржно брать (если деньги сильно карман жгут), либо спокойно ждать. Спешить ну абсолютно некуда, тем более Вам - счастливому плательщику налога на недвигу.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 15 січ, 2013 01:05

airmax78 написав:
  Унуноктий написав:на рынке "расслоение" часть продаванов тупо "воодушевлена" и ломит цену, часть реально смотрит на вещи и готова торговатся на 2-3% от более мение реальной хотелки....

Рекомендация прежняя: либо -10-15% от рынка - тогда мржно брать (если деньги сильно карман жгут), либо спокойно ждать. Спешить ну абсолютно некуда, тем более Вам - счастливому плательщику налога на недвигу.

та я с вами согласен.... депо приносит почти 800 баксов в месяц... но тут ситуация такая: или ждать год-полтора что бы выйти в сегмент 140 000+ но тода нужно ещё 20-25к на ремонт что противоречит моим планам взять АППС или КТУ с ремонтом "от строителей" и оставить старшему которому уже 12 лет
напоминаю что я хотел взять вообще 2к но посмотрев разницу в цене переориентировался на 3к...
если честно то вообще то надоело собирать.... у меня машина на которой я езжу одна 2004 года одна 2007 года...
уходить в "лонг" на 2-3 года как то не воодушевляет...
рассматривал вариант купить квартиру, сдать в аренду, под её залог взять кредит на машину который аренда должна покрывать... короче нужно брать калькулятор считать... думаю дилему решил бы зароботок 30 000 но пока не получается...
Унуноктий

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 15 січ, 2013 02:39

roman tr. написав:я как-то нормально всегда к нему относился, уважительно. пока его настолько не задрочили на этом форуме, что он решил, что я клон васи-львова, который клон захара и овена. :mrgreen: хорошую компашку подобрал :D сеска с обвалом не хватает :mrgreen:

1 Мене важко задрочити навіть натовпом , при умові що в мене і в натовпа однакові права і можливості
2 Я вважаю що певні дії по задрочуванню це і Ваших рук справа, при цьому по відношенню до Вашого ніка з мого боку жодного разу не було якихось нецензурних висловлювань , тому наявність зелених чоловічків - мені не зрозуміла.
3 Найважче мені було в 2009 коли я один а проти всі
Найнеприємніше в 2010 в суперечках з айде , мене жорстко тролили чіпаючись до дрібниць і дуже малий відсоток ( а точніше соті відсотка від тут присутніх) висловлювали мені якусь підтримку
4 Найпротивніше в 2012 -в суперечках з васею. Саме після них в мене склалось стійке враження , що в когось з адмінів/модераторів цих сторінок є велике бажання ( або вказівка) всіма можливими і неможливими способами насипати мені солі під хвіст.
5 З точки зору потурання василю , дуже вже подібним виглядала поведінка захара , який позволяв собі більше ніж було позволено іншим , що підштовхнуло мене до думки про існування технічних ніків для розігріву

ПС
Вихід на сцену файлсіті , в якийсь короткий проміжок часу дуже вже був подібним до виходу василя
Роман з василем сперичались на юридичні теми , файлсіті вийшов так само з суперечками з романом.
Це фантазії - але якщо в них є крихта істини , то в подальшому зможете уникнути таких підозр.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 15 січ, 2013 09:57

А Вы всё басни травите об уровне цен на КРЖН? И виртуально "закупаете" квартиры?
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

#<1 ... 121122123124125 ... 4030>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор