Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2013

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 13781379138013811382 ... 4030>
Повідомлення Додано: Вів 04 чер, 2013 16:20

obval написав:
  Оператор БД написав:PS.: это сводка без учета сегодняшнего Авизо...

Как то медленно идёт коррекция , держите руцямы ?

Как бы не имею такой привычки или необходимости.
Оператор БД

Подякував: 243 раз.
Подякували: 342 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 04 чер, 2013 16:23

Оператор БД написав:
  obval написав:
  Оператор БД написав:PS.: это сводка без учета сегодняшнего Авизо...

Как то медленно идёт коррекция , держите руцямы ?

Как бы не имею такой привычки или необходимости.

Значит гуд :wink:

А картинку можете выложить ?
Востаннє редагувалось obval в Вів 04 чер, 2013 16:29, всього редагувалось 1 раз.
obval

Повідомлення Додано: Вів 04 чер, 2013 16:26

Оператор БД Спасибо за статистику.Как говориться в тему и по делу :!:
сірий

Подякував: 2073 раз.
Подякували: 397 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 04 чер, 2013 16:34

obval написав:Значит гуд :wink:

Картинку чего? Если Вы о графике, то к сожалению - нет :( Я уже давно хочу "прикрутить" эту функциональность, но, к сожалению, нету времени :(
Если в цифрах, то в конце 2012-го было ~1767, сейчас - ~1692. Итого 75 у.е. или 4+%. Линия - будет примерно плавной.
Оператор БД

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 04 чер, 2013 16:35

сірий написав:Оператор БД Спасибо за статистику.Как говориться в тему и по делу :!:

И Вам спасибо на добром слове.
Оператор БД

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 04 чер, 2013 16:36

Оператор БД написав:
  obval написав:Значит гуд :wink:

Картинку чего? Если Вы о графике, то к сожалению - нет :( Я уже давно хочу "прикрутить" эту функциональность, но, к сожалению, нету времени :(
Если в цифрах, то в конце 2012-го было ~1767, сейчас - ~1692. Итого 75 у.е. или 4+%. Линия - будет примерно плавной.

Понятно спс , больше конечно люблю визуально зырить
и самостоятельно , а то тут каждый видит с переподвывертом :lol:
obval

Повідомлення Додано: Вів 04 чер, 2013 17:31

Faceless написав:
  budivelnik написав:адже ніж дурневі пояснити - легше від нього захист поставити

Я бачу ви потроху розумієте, в чому проблема.
В тому, що будь-де - хоч в німців, хоч у нєгрів, хоч у нас - рівень (потрібне_вставити)-безпечності, це на 10% - захист від стихійних явищ, і на 90% - захист від дурня (сюди ж входить і проста необережність).
У середньовічних містах, наприклад, пожежі нищили навіть не вкартали, по пів-міста. І зрозуміло, що не через блискавку чи самозаймання під палючим сонцем (принаймні у більшості випадків) - а через людську необережність, недбалість, помилки.
Тому принцип "захисту від дурня" на певному рівні (100% захист неможливий) - обов"язкова умова для будь-якої системи, хоч будівлі, хоч програми.
І зазвичай кращою, зручнішою, ергономічнішою і безпечнішою є системи, де цей захист вищий.
Саме тому ваші заяви, що першопричиною займання фасаду була недбалість жителів (кинули недопалок), а тому - це суто їх проблеми, а не якість робіт і правильність дотримання технології (а це типа будинок преміум класу), це те саме, що якби ви купили новенький макбук, де некоректне завершення роботи чи встановлення/видалення чогось наносило б з високою вирогідністю серйозну шкоду апаратній частині. І в сервісі вам би сказали, що то ваші проблеми, що ви випадково/забули/не знали/було цікаво, але це не гарантійний випадок, тому викладайте ще купу грошей на заміну.
1 Я на відміну від емоційно-неврівноважених - чітко розумію проблему
2 Я противник того , щоб винуватими робили одну галузь і при цьому відкидали і висновки прокуратури і світовий досвід
3 Скажіть , звідки наші проектанти могли знати що те що добре працює в німців ( тобто практичне використання показало що така конструкція має право на життя) - не буде працювати в нас ?
4 Після всіх викриків . я показав чим можна замінити і скільки це буде коштувати сьогоднішнім власникам ( цифра вийшла 50-100 доларів м2 приміщень(2-5% від ціни цих приміщень) щоб унеможливипи повторення в майбутньому , при чому всі чітко розуміють що недопалки кидають не будівельники з проектантами і сміттєзвалища на дашках влаштовують не вони , а тому фраза
Чисто не там де прибирають- чисто там де не смітять , що можна перефразувати
Те що будівельники зробили розраховуючи на розумних - дурні можуть за свої кошти переробити під себе.
5 Не я придумав
Один дурень поставить стільки запитань що й сто мудреців не зможуть дати на них відповідей
Але я можу перефразувати на потрібний лад
Один дурень створить стільки проблем при експлуатації , що й сто будівельників не зможуть їх передбачити в момент будівництва.

А тепер висновок
1 Якщо проблеми виникають від не правильної експлуатації , то це проблеми тих хто експлуатує
2Якщо будівельники . побачивши які проблеми виникають в певних конструкціях ( з урахуванням місцевого менталітету користування) й далі будуть використовувати подібні конструкції - тільки тоді їх можна буде звинуватити в тому що вони знали чим це закінчиться і все одно використовували.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 04 чер, 2013 17:56

для тих хто хоче розібратись і без емоцій сприймає інформаці

Навздогін парочку прикладів
1 Є такий матеріал як асбестоцементні плити ( шифер, волокно і так далі) - матеріал з високою вогнестійкістю.
До 1980-1990 років його використовували повсюди.
Дайте мені відповідь на слідуюче запитання
Чи можна вважати будівельників які використовували асбест в будівництві на протязі десятків років - винуватими в тому що під час досліджень було виявлено що асбест є причиною онкологічних і респіраторних захворювань ?
Зараз в США використання асбесту в будівництві заборонене і всюди де він є ведуться роботи по його заміні ( думаю що за 20 років замінили вже все :D )
2 Чи знаєте Ви що причиною онкологічних і респіраторних захворювань є тонкі волокна асбесту , яві під впливом повітря ( тобто пофарбуй асбоцементний лист і нічого не станеться) відломуючись від листа і потрапляючи в легені ставали джерелом загноєнь , що в свою чергу приводило до виникнення ускладнень.

Чи розумієте Ви , що сьогоднішня мінвата має такі самі тонкі волокна і можливо не має канцерогенності асбесту . але в стані так само у вигляді тонких осколків волокон потрапляти в легені під час дихання ?

Приклад №2
Здається в 1955-1960 роках у Великобританії внаслідок початку видобування газу в Норвегії до кількох будинків в яких були передбачені тільки електроплити , підвели газ.
Внаслідок того , що в будинках де газ відсутній не можливі вибухові випадки , то плити перекриття не кріпились у вертикальному вимірі ( що могло підняти кількатонну плиту) і одного разу , під час помилки експлуатації стався вибух . який накілька сантиметрів підкинув плиту перекриття . яка в свою чергу тримала стінові плити від розвалювання в сторони.
Як наслідок будинок склався як картковий будиночок.

Чи можна звинувачувати будівельників чи проектантів у цьому випадку ?
Їх ніхто і не звинувачував.
Друга справа , що в подальшому в конструктивну частину будинків ввели нововведення . які унеможливили повторення трагічних подій в майбутньому.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 04 чер, 2013 18:03

budivelnik написав:Чи можна звинувачувати будівельників чи проектантів у цьому випадку ?
Друга справа , що в подальшому в конструктивну частину будинків ввели нововведення . які унеможливили повторення трагічних подій в майбутньому.

Ніхто не звинувачує будівельників у тому, що згорів вентфасад. Оскільки людство навчилось добувати вогонь буквально два-три роки тому, то потрібен певний час, щоб будівельники пристосували свої конструкції до криворуких користувачів.
cosjak

Подякував: 35 раз.
Подякували: 89 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 04 чер, 2013 18:08

cosjak написав:
  budivelnik написав:Чи можна звинувачувати будівельників чи проектантів у цьому випадку ?

Ніхто не звинувачує будівельників. Оскільки людство навчилось добувати вогонь буквально два-три роки тому, то потрібен певний час, щоб будівельники пристосували свої конструкції до криворуких користувачів.

А може варто затиснути емоції в тому місці на якоми сидите і не перекручувати ?
У вказаних мною прикладах , звідки Ви мене процитували йшлося про асбест , мінвату і кріплення плит перекриття.

І де Ви там вогонь побачили ?
Чи розуму мало а полаятись хочеться от і кидаєтесь з дурі на навколишніх.

ПС
А те що пінопласт горить - будівельники знали , тому й винесли його назовні і під час пожежі жоден з бичкокидачів не травмувався і не обпалився.
При цьому вибачте будівельників за те що вони не догадались що Ваше виховання замість того щоб осуджувати бичкокидачів і сміттєвикидачів через вікна - дозволить Вам звинувачувати недогадливість будівельників.
Тому я Вас прошу
Якщо приймете рішення багаття в квартирі де проживаєте розвести - прибийте цвяхами до голови плакат бажано з стального листа з написом кого Ви в цій пожежі звинувачеєте.
Плоть згорить - але звинувачення то залишиться і всі будуть знати хто є хто.
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 13781379138013811382 ... 4030>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему