Как бы не имею такой привычки или необходимости.
|
|
![]() Значит гуд ![]() А картинку можете выложить ? Востаннє редагувалось obval в Вів 04 чер, 2013 16:29, всього редагувалось 1 раз.
![]() Картинку чего? Если Вы о графике, то к сожалению - нет ![]() ![]() Если в цифрах, то в конце 2012-го было ~1767, сейчас - ~1692. Итого 75 у.е. или 4+%. Линия - будет примерно плавной.
![]() Понятно спс , больше конечно люблю визуально зырить и самостоятельно , а то тут каждый видит с переподвывертом ![]()
![]() 1 Я на відміну від емоційно-неврівноважених - чітко розумію проблему 2 Я противник того , щоб винуватими робили одну галузь і при цьому відкидали і висновки прокуратури і світовий досвід 3 Скажіть , звідки наші проектанти могли знати що те що добре працює в німців ( тобто практичне використання показало що така конструкція має право на життя) - не буде працювати в нас ? 4 Після всіх викриків . я показав чим можна замінити і скільки це буде коштувати сьогоднішнім власникам ( цифра вийшла 50-100 доларів м2 приміщень(2-5% від ціни цих приміщень) щоб унеможливипи повторення в майбутньому , при чому всі чітко розуміють що недопалки кидають не будівельники з проектантами і сміттєзвалища на дашках влаштовують не вони , а тому фраза Чисто не там де прибирають- чисто там де не смітять , що можна перефразувати Те що будівельники зробили розраховуючи на розумних - дурні можуть за свої кошти переробити під себе. 5 Не я придумав Один дурень поставить стільки запитань що й сто мудреців не зможуть дати на них відповідей Але я можу перефразувати на потрібний лад Один дурень створить стільки проблем при експлуатації , що й сто будівельників не зможуть їх передбачити в момент будівництва. А тепер висновок 1 Якщо проблеми виникають від не правильної експлуатації , то це проблеми тих хто експлуатує 2Якщо будівельники . побачивши які проблеми виникають в певних конструкціях ( з урахуванням місцевого менталітету користування) й далі будуть використовувати подібні конструкції - тільки тоді їх можна буде звинуватити в тому що вони знали чим це закінчиться і все одно використовували.
![]() для тих хто хоче розібратись і без емоцій сприймає інформаціНавздогін парочку прикладів
1 Є такий матеріал як асбестоцементні плити ( шифер, волокно і так далі) - матеріал з високою вогнестійкістю. До 1980-1990 років його використовували повсюди. Дайте мені відповідь на слідуюче запитання Чи можна вважати будівельників які використовували асбест в будівництві на протязі десятків років - винуватими в тому що під час досліджень було виявлено що асбест є причиною онкологічних і респіраторних захворювань ? Зараз в США використання асбесту в будівництві заборонене і всюди де він є ведуться роботи по його заміні ( думаю що за 20 років замінили вже все ![]() 2 Чи знаєте Ви що причиною онкологічних і респіраторних захворювань є тонкі волокна асбесту , яві під впливом повітря ( тобто пофарбуй асбоцементний лист і нічого не станеться) відломуючись від листа і потрапляючи в легені ставали джерелом загноєнь , що в свою чергу приводило до виникнення ускладнень. Чи розумієте Ви , що сьогоднішня мінвата має такі самі тонкі волокна і можливо не має канцерогенності асбесту . але в стані так само у вигляді тонких осколків волокон потрапляти в легені під час дихання ? Приклад №2 Здається в 1955-1960 роках у Великобританії внаслідок початку видобування газу в Норвегії до кількох будинків в яких були передбачені тільки електроплити , підвели газ. Внаслідок того , що в будинках де газ відсутній не можливі вибухові випадки , то плити перекриття не кріпились у вертикальному вимірі ( що могло підняти кількатонну плиту) і одного разу , під час помилки експлуатації стався вибух . який накілька сантиметрів підкинув плиту перекриття . яка в свою чергу тримала стінові плити від розвалювання в сторони. Як наслідок будинок склався як картковий будиночок. Чи можна звинувачувати будівельників чи проектантів у цьому випадку ? Їх ніхто і не звинувачував. Друга справа , що в подальшому в конструктивну частину будинків ввели нововведення . які унеможливили повторення трагічних подій в майбутньому.
![]() А може варто затиснути емоції в тому місці на якоми сидите і не перекручувати ? У вказаних мною прикладах , звідки Ви мене процитували йшлося про асбест , мінвату і кріплення плит перекриття. І де Ви там вогонь побачили ? Чи розуму мало а полаятись хочеться от і кидаєтесь з дурі на навколишніх. ПС А те що пінопласт горить - будівельники знали , тому й винесли його назовні і під час пожежі жоден з бичкокидачів не травмувався і не обпалився. При цьому вибачте будівельників за те що вони не догадались що Ваше виховання замість того щоб осуджувати бичкокидачів і сміттєвикидачів через вікна - дозволить Вам звинувачувати недогадливість будівельників. Тому я Вас прошу Якщо приймете рішення багаття в квартирі де проживаєте розвести - прибийте цвяхами до голови плакат бажано з стального листа з написом кого Ви в цій пожежі звинувачеєте. Плоть згорить - але звинувачення то залишиться і всі будуть знати хто є хто.
|
|