Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2013

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 228229230231232 ... 4030>
Повідомлення Додано: П'ят 25 січ, 2013 12:13

cosjak написав:
  budivelnik написав:
  cosjak написав:Скільки років хрущовкам і скільки раз їх капітально ремонтували?

1 Хрущовкам 40-60 років
2 Якби їх хоч раз відремонтували - то жоден з тут присутніх не мав би жодних претензій до якості цих споруд і навть те що їх не ремонтували не говорит про те що вони повинні розсипатись .
Так подерті підїзди - підгнивші труби-дахи які течуть-слаба теплоізоляція.
Це все вирішується елементарно додатковим вкладенням в ремонт по 500 або 1000( якщо міняти ще й вікна) доларів на квартиру кожним власником квартири. І будинок як лялька.
3 В хрущовках головна проблема не якість конструкції - а планування приміщень ( кухні-кімнати там дуже маленькі)
А на строк служби це не впливає? Тобто був 100-120 - і залишився 100-120, не зважаючи на те, що капітальний ремонт не робився?
Мені складно Вам пояснити
Всі ці терміни служби - це середня температура по лікарні.
Якщо в будинку не має проблем з замоканням конструкцій ( чи через дах , чи через підвал), нормальна вентиляція/оплення/вологісний режим і тому відсутні промерзання стін , а також відсутні просідання грунтів - то такий будинок простоїть без капітального ремонту і 500 років .
ТОму прийнято , що дах потрібно ремонтувати раз в 25 років - але для одного даху і 50 років не проблема , а для другого і за пів року тече.
Тому в кожному конкретному випадку потрібно дивитись індивідуально .
Але при цьому наголошую
За 50 років , якщо в будинку не було катаклізмів( землетруси , вибухи,пожежі) конструкція витримає і без капітальних ремонтів.
А терміни встановлені для того , щоб не допустити ситуації в яких під обломками загинуть люди.
Тому
Чим швидше проводиться капітальний ремонт - тим менше коштів потрібно щоб його провести , але після проведення не грає ролі скільки будинок простояв до проведення., тобто фактично це відновлення конструкції до попереднього стану . а отже після кап-ремонту можна знову бути впевненим що будинок без катаклізмів простоїть тих самих 100 років.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 25 січ, 2013 12:21

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

budivelnik написав:1 Стандарти це і є м2 на особу

Не тільки.
Окрів м2 на особу є ще чимало вимог. Можливо, не всі вони відображені в статистиці, навіть більшість ніяк не відображена, але вони є.
М2 в сараї - хоч 50 на особу - нормам не відповідає.
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: П'ят 25 січ, 2013 12:31

Faceless написав:
  budivelnik написав:1 Стандарти це і є м2 на особу
Не тільки.
Окрів м2 на особу є ще чимало вимог. Можливо, не всі вони відображені в статистиці, навіть більшість ніяк не відображена, але вони є.
М2 в сараї - хоч 50 на особу - нормам не відповідає.

Ясно що глиняий сарай на волинських болотах висотою в 2 метри по своїм споживчим характеристикам відрізняється від замку з стінами в 1,5 метри на узбережжі середиземного моря.
Але при цьому
Крім висоти приміщення -практично всі інші параметри хрущовки можна підігнати під параметри будь-якого новозбудованого житла з такою ж площею .
Так само при цьому
Якщо в хрущовці не можна змінити висоту приміщення ( і частково не можна змінити планування приміщення) - то в новобудові не можна змінити місце розташування.

Таким чином в кожного товару є свої недоліки і свої переваги.
Тому одні купують мазераті - інші ходять пішки.
Ті хто ходить пішки свою поведінку оправдовують тим що так природньо і звірі наприклад на авто не їздять
Ті хто бють мазераті після пянки в нічному клубі - розповідають що без мазераті вони туди б не доїхали....
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 25 січ, 2013 13:02

budivelnik написав:практично всі інші параметри хрущовки можна підігнати під параметри будь-якого новозбудованого житла з такою ж площею

це тільки в теорії :) основна цінність хруща - це його розташування.
unrokan_pff

Повідомлення Додано: П'ят 25 січ, 2013 13:13

roman tr. написав:
  budivelnik написав:практично всі інші параметри хрущовки можна підігнати під параметри будь-якого новозбудованого житла з такою ж площею

не только. Еще низкая стоимость отдельной квартиры из-за небольшого метража. Кстати, когда одна СК стала строить малогабаритные гостинки в одном из спальников - сразу пошли продажи.
VladPL

Подякував: 14 раз.
Подякували: 65 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 25 січ, 2013 13:18

roman tr. написав:
Я прекрасно розумію , що мої повідомлення розпеченим залізом гуляють по Вашим ранам , але при цьому я не хотів би виглядати якимось нелюдом . тому
1 Ви самі себе заганяєте в логічну пастку.
Я пишу - хрущовки не падають в ціні бо їх відносно легко можна привести до споживчих характеристик які є в новобудові . але при цьому в них є перевага - місцерозташування
Ви пишите - приведення до нормального стану - робота дорога . а тому ціна впаде
2 Тоді в мене запитання
Якщо правий я - ціна не впаде
Якщо праві Ви - ціна впаде на пів-фабрикат і Ви потім самі будете доводити до нормального стану і в кінці кінців ціна буде та сама про яку пишу я

Так в чому перевага Вашого ходу думок над моїм , якщо кінцевий результат один і той самий ?
Чи Ви садисти і Вам подобається коли навкруги всім зле ?, навіть і за рахунок того , що Вам зле найсильніше ???
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 25 січ, 2013 13:28

budivelnik написав:
  roman tr. написав:
Я прекрасно розумію , що мої повідомлення розпеченим залізом гуляють по Вашим ранам , але при цьому я не хотів би виглядати якимось нелюдом . тому
1 Ви самі себе заганяєте в логічну пастку.
Я пишу - хрущовки не падають в ціні бо їх відносно легко можна привести до споживчих характеристик які є в новобудові . але при цьому в них є перевага - місцерозташування
Ви пишите - приведення до нормального стану - робота дорога . а тому ціна впаде
2 Тоді в мене запитання
Якщо правий я - ціна не впаде
Якщо праві Ви - ціна впаде на пів-фабрикат і Ви потім самі будете доводити до нормального стану і в кінці кінців ціна буде та сама про яку пишу я

Так в чому перевага Вашого ходу думок над моїм , якщо кінцевий результат один і той самий ?
Чи Ви садисти і Вам подобається коли навкруги всім зле ?, навіть і за рахунок того , що Вам зле найсильніше ???

випийте води :D де я щось казав про ціну? а якщо не не до мене - то навчіться тегами користуватись :D
unrokan_pff

Повідомлення Додано: П'ят 25 січ, 2013 13:31

VladPL написав:
  roman tr. написав:

не только. Еще низкая стоимость отдельной квартиры из-за небольшого метража. Кстати, когда одна СК стала строить малогабаритные гостинки в одном из спальников - сразу пошли продажи.

так это сложно назвать ценностью... когда ушатанное фуфло на лесном продают дороже (по цене метра) хорошей новостройки на правом берегу. вряд ли есть хоть один владелец хруща, который не мечтает перебраться в дом поприличнее.
unrokan_pff

Повідомлення Додано: П'ят 25 січ, 2013 14:01

roman tr. написав:вряд ли есть хоть один владелец хруща, который не мечтает перебраться в дом поприличнее.

та ладно... тысячи их !! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
tyreinua

Заблокований
Подякував: 40 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 25 січ, 2013 14:34

tyreinua написав:
  roman tr. написав:вряд ли есть хоть один владелец хруща, который не мечтает перебраться в дом поприличнее.

та ладно... тысячи их !! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Миллиарды миллионов :mrgreen:

А сколько мечтают о таком :

http://fotohost.org/images/a196ab84-15kB.jpg

Надо тему переименовывать , в "о чём мечтают украинцы" :!:

Кстати вопрос цены на КРН тоже из разряда мечты :mrgreen:
obval

#<1 ... 228229230231232 ... 4030>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти