budivelnik У мене в квартирі в цегляному 5 поверховому будинку (1960 року будівництва) висота стелі - 2,85, будинок біля метро, правий берег Києва. Єдина проблема - невелика площа квартири, все інше можна відремонтувати, будинок стояв, стоїть і буде стояти. Я аналізувала новобудови- місця розташування досить проблемні, квартири здаються без навіть електрики, висота стелі максимум 2,7 без шару підлоги ( - 3-5 см) і ще площу , наприклад, 1 кімнатної квартири вже звели до 34 м2. І що ми маємо - таж сама готельна квартира?
avt23 написав:budivelnik У мене в квартирі в цегляному 5 поверховому будинку (1960 року будівництва) висота стелі - 2,85, будинок біля метро, правий берег Києва. Єдина проблема - невелика площа квартири, все інше можна відремонтувати, будинок стояв, стоїть і буде стояти. Я аналізувала новобудови- місця розташування досить проблемні, квартири здаються без навіть електрики, висота стелі максимум 2,7 без шару підлоги ( - 3-5 см) і ще площу , наприклад, 1 кімнатної квартири вже звели до 34 м2. І що ми маємо - таж сама готельна квартира?
а по какой цене новострои строят..., цена не отвечает качеству да уж
Востаннє редагувалось kievlyanka в П'ят 25 січ, 2013 17:04, всього редагувалось 2 разів.
что мне этот дом напоминает Шулявка - А.РОЗЕНБАУМ - Вырос я на Шулявке на блатной
Відносно стандартний підїзд з приблизно 500 м2 на поверсі Просто замість 3-двохкімнатних по 70 м2=210 м2 і трьох 3-кімнатних по 95 м2= 285 Зробили 2 трьох-кімнтаних по 80 м2 = 160 1 двох - кімнатна по 60 м2 = 60 9 одно - кімнатних по 32 м2=280 м2
Попит породжує пропозицію . ПС З часом з 8 однокімнатних елементарно перетворити в 4 трьох- або двох-кімнатних
Департамент комунальної власності Києва КМДА оголосив повторний конкурс з продажу на аукціоні нежитлових приміщень на вулицях Прорізна та Пушкінська зі знижкою в 20%.
Про це йдеться в оголошенні в газеті "Хрещатик", передає "Інтерфакс-Україна".
Згідно з інформацією, зокрема, на продаж знову виставлені приміщення загальною площею 103,3 кв. м по вул.Прорізній, 10, літ. "А" з початковою ціною продажу 814,464 тис гривень (з урахуванням ПДВ).
"Продається також приміщення загальною площею 68,2 кв. м по вул.Прорізній, 16/2, літ." А "(436,032 тис гривні з ПДВ) і площею 183,1 кв. м по вул.Пушкінській, 39, літ. "А" (1,145 млн гривень з ПДВ)", - йдеться в повідомленні.
Аукціони з продажу вказаних приміщень заплановані на 19 лютого 2013 року.
roman tr написав:це тільки в теорії основна цінність хруща - це його розташування.
не только. Еще низкая стоимость отдельной квартиры из-за небольшого метража. Кстати, когда одна СК стала строить малогабаритные гостинки в одном из спальников - сразу пошли продажи.
так это сложно назвать ценностью... когда ушатанное фуфло на лесном продают дороже (по цене метра) хорошей новостройки на правом берегу. вряд ли есть хоть один владелец хруща, который не мечтает перебраться в дом поприличнее.
Роман Вы не же не в метре квадратном живёте а в квартире.
А общая цена хруща (или панельки 30-35 давности) по сравнению с новостроем дешевле - так что не надо ля-ля про дороговизну квадратного метра в хрущах.
Кстати если бы шаромыги не заламывали цены на новострой, то и хрущи были бы дешевле.