Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
klug написав:Та досить уже ТАСю тролити - представник вже й сам не радий, що нам інсайд злив, а будете так пресувати, то наступного може й не бути.
Наступного разу може й не треба
А може краще не треба сваритися з єдиною притомною людиною у цьому сонному царстві? Нам явно хотіли допомогти, щоб потім деякі не нюняли 15 сторінок, що напередодні відкрили під зав’язку і що треба було попередити. Навіть тварина не кусає того, хто її годує, а тут почалося... Я от вірю, що усе зірвалося з незалежних від представника причин. Вірю, як мінімум тому, що це вже не перші перегони, коли ТАС тисне на газ, але з ручного гальма не знімає: згадайте переробку виписки, кредитку для депозитників чи останній хіт - розстрочку. Тут навіть така екзотична операція, як звичайне відкриття депозиту займає більше 2-х годин з непевним результатом, а ви хотіли, щоб вам акцію запустили з точністю атомного годинника. Може вони хоч за цей час перевірять чи усі їх моделі у відділеннях ще цифри пам’ятають (я вже не кажу про десяткові дроби), протестують, відлагодять усі процеси. Ну, як вони люблять. І роки з 3-4 зроблять нам новорічну акцію 2016, де навіть кожен 1000-й зможе отримати прибавку, 0,05% до нерозривного депозиту у гривні на 15 років. Ви самі усі знаєте щедрість ТАСа, але представника ображати не потрібно.
klug написав:Та досить уже ТАСю тролити - представник вже й сам не радий, що нам інсайд злив, а будете так пресувати, то наступного може й не бути.
Так, для нас це стало важливим досвідом.
klug написав:Нам явно хотіли допомогти, щоб потім деякі не нюняли 15 сторінок, що напередодні відкрили під зав’язку і що треба було попередити. Навіть тварина не кусає того, хто її годує, а тут почалося... Я от вірю, що усе зірвалося з незалежних від представника причин.
TASCOMBANK написав:Скрасить ожидание акцинного депозитного предложения поможет «Сберегательный счет», по которому предусмотрены 12% годовых в национальной валюте.
Сберегательный вещь нужная, пользуемся, но другой депозит с него не открывается, по крайней мере в ИБ.