Дані цих опитувань досить точні. Я особисто їм довіряю.
На рахунок того що Правий Сектор єдиний хто звалив владу я не згоден. Владу звалили студенти, люди які вийшли на стотисячні мітинги за підписання угоди з ЄС, мільйонна хода Києвом 01.12.13. після розгону студентів 30 листопада, тисячі людей котрі домомагали коштами та матеріалами, мільйони людей на місцевих мітингах від Луцька до Луганська... і діло не в кількості загиблих від тієї чи іншої партії чи регіону України. Одна людина в Сімферополі, Луганську чи в Донецьку на євромайдані була рівна 10 бійцям Правого Сектора в Києві. У нас одна країна, одна на всіх перемога і ми повинні тримати руку на пульсі для того щоби ні Правий ні лівий сектори не могли завадити нам робити зміни ті за які боролись мільйони. Якщо потрібно буде завтра вийти на захист нової влади від окупантів, чи когось з тих хто ще вчора був на передовій я вийду на майдан знову. Коли хтось пробує встановити міру заслуг, а від цього квоту у владі то це є тим самим розподілом портфелів проти якого ми боролись. Правий сектор та Свобода зробили не мало для перемоги, але це не дає їм право грабувати та погрожувати. Такі дії нівелюють нанівець ті здобутки які Свобода та Правий Сектор мають.
Якщо би вибирати із тих хто вже намалювався і ще намаюється: кузьмін, Рабінович, добкін, тигібка, Кличко, Порошенко, Тимошенко, Ляшко, Ярош, Тягнибок, симоненко...
я вибираю Порошенко!