|
Почему на Украине не будет дешеветь недвижимость? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Вів 02 бер, 2010 14:08
alex_kraneh
откуда уверенность?
-
br-harl
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 02 бер, 2010 15:29
br-harl написав:alex_kraneh откуда уверенность?
Это больше похоже на желание 
-
SSerg
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 02 бер, 2010 17:08
budivelnik написав:Так назвіть їх. Хто покупець вашої безцінної нерухомості? Тільки не треба уходити від питання і переходити на особистості.
1 Мене ніколи не цікавило хто і скільки заробив . 2 Мене завжди цікавило як заробити самому 3 Якщо в мене купують те що я зробив , мене це влаштовує 4 Якщо купують , значить влаштовує і тих хто купує .
Слів зарахований.
-
hrundik
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 02 бер, 2010 17:25
Гррюндік і аля-з ним
Ми з Вами розходимось в кількох речах
1 Я вважаю що серьозно над покупкою житла людина повинна замислитись в 35-45 років , а до того жити або в орендованному , або в тому що залишили в спадщину дідусь і бабуся( прадідусь і прабабуся  ) і то ця покупка це спосід надати своїм нащадкам початковий старт в житті
2 Я вважаю що в основної маси населення початкове житло в розмірі від 10 кв м на особу є відразу ( спадщина ) і його не потрібно купувати
3 Працюючи з 20 років , до 35-45 Ваш стаж становить 15-25 років і я вважаю що за цей час кожен працюючий в стані назбирати на 15-25 кв м і при цьому відкладати не більше 15 % від свого заробітку на житло , навіть якко його зарплата = середній по державі .
Типовий розрахунок
2000 грн ( середня зарплата ) х 25 років х 12 місяців х 15 % =90 000 грн / 6 000 грн за кв м = 15 кв м
4 Я вважаю що право на житло в столиці держави потрібно завойовувати в конкурентній боротьбі в якій приймають участь до 10 % найрозумнішого і найактивнішого населення держави , при чому не потрібно забувати що в якоїсь частини цієї держави кращі стартові умови ніж у Вас ( наприклад їхні батьки були трудоголіками і залишили своїм нащадкам по 50 кв м у Києві , а Вам своїх перших 10 потрібно ще купити самостійно , бо Ваші батьки добре їли й файно спали , а на житло не відклали )
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2988 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 02 бер, 2010 17:48
budivelnik написав:Гррюндік і аля-з ним Ми з Вами розходимось в кількох речах 1 Я вважаю що серьозно над покупкою житла людина повинна замислитись в 35-45 років , а до того жити або в орендованному , або в тому що залишили в спадщину дідусь і бабуся( прадідусь і прабабуся  ) і то ця покупка це спосід надати своїм нащадкам початковий старт в житті 2 Я вважаю що в основної маси населення початкове житло в розмірі від 10 кв м на особу є відразу ( спадщина ) і його не потрібно купувати 3 Працюючи з 20 років , до 35-45 Ваш стаж становить 15-25 років і я вважаю що за цей час кожен працюючий в стані назбирати на 15-25 кв м і при цьому відкладати не більше 15 % від свого заробітку на житло , навіть якко його зарплата = середній по державі . Типовий розрахунок 2000 грн ( середня зарплата ) х 25 років х 12 місяців х 15 % =90 000 грн / 6 000 грн за кв м = 15 кв м 4 Я вважаю що право на житло в столиці держави потрібно завойовувати в конкурентній боротьбі в якій приймають участь до 10 % найрозумнішого і найактивнішого населення держави , при чому не потрібно забувати що в якоїсь частини цієї держави кращі стартові умови ніж у Вас ( наприклад їхні батьки були трудоголіками і залишили своїм нащадкам по 50 кв м у Києві , а Вам своїх перших 10 потрібно ще купити самостійно , бо Ваші батьки добре їли й файно спали , а на житло не відклали )
У вас роздвоєння особистості в попередньому повідомленні ви сказали що ви не цікавитесь хто і скільки заробив, а в цьому в кишеню залізли. Якщо ви продовжите маніпулювати цифрами ваша проблема буде тільки посилюватися.
-
hrundik
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 02 бер, 2010 17:58
budivelnik
"добре їли й файно спали , на житло не відклали"
Ось так і народжуються афоризми 
-
V2
-
4
-
- Подякував: 299 раз.
- Подякували: 1370 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 02 бер, 2010 18:13
budivelnik написав:Типовий розрахунок 2000 грн ( середня зарплата ) х 25 років х 12 місяців х 15 % =90 000 грн / 6 000 грн за кв м = 15 кв м
15 квадратов за 25 лет!  При этом 15% з.п. откладывать на эти 15 квадратов!
Это как в сказке про Чиполлино - помните там пана Тыкву, скромного трудягу, который всю жизнь собирал кирпичи, чтобы воплотить мечту своей жизни, - построить дом.
Это ж до чего надо дойти, чтобы проводить сутки на форумах и доказывать что так и должно быть и что это правильно! Я больше чем уверен, что те, кто сидят на этих форумах уж точно не планируют быть ТЫКВАМИ!
Будивельник, я уже просто в шоке и огорчении от ваших постов! 
-
Per-Cent
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 02 бер, 2010 18:27
budivelnik написав:Гррюндік і аля-з ним Ми з Вами розходимось в кількох речах 1 Я вважаю що серьозно над покупкою житла людина повинна замислитись в 35-45 років , а до того жити або в орендованному , або в тому що залишили в спадщину дідусь і бабуся( прадідусь і прабабуся  ) і то ця покупка це спосід надати своїм нащадкам початковий старт в житті 2 Я вважаю що в основної маси населення початкове житло в розмірі від 10 кв м на особу є відразу ( спадщина ) і його не потрібно купувати 3 Працюючи з 20 років , до 35-45 Ваш стаж становить 15-25 років і я вважаю що за цей час кожен працюючий в стані назбирати на 15-25 кв м і при цьому відкладати не більше 15 % від свого заробітку на житло , навіть якко його зарплата = середній по державі . Типовий розрахунок 2000 грн ( середня зарплата ) х 25 років х 12 місяців х 15 % =90 000 грн / 6 000 грн за кв м = 15 кв м 4 Я вважаю що право на житло в столиці держави потрібно завойовувати в конкурентній боротьбі в якій приймають участь до 10 % найрозумнішого і найактивнішого населення держави , при чому не потрібно забувати що в якоїсь частини цієї держави кращі стартові умови ніж у Вас ( наприклад їхні батьки були трудоголіками і залишили своїм нащадкам по 50 кв м у Києві , а Вам своїх перших 10 потрібно ще купити самостійно , бо Ваші батьки добре їли й файно спали , а на житло не відклали )
budivelnik, Вы, как всегда...
Вас можно "бить" вашими же методами:
Держкомстат, динамика среднемесячной ЗП:
грн.
1995 73
1996 126
1997 143
1998 153
1999 178
2000 230
2001 311
2002 376
2003 462
2004 590
2005 806
2006 1041
2007 1351
2008 1806
2009 1906
Т.е. даже 15 лет назад средней ЗП в 2000 грн. небыло.
Да, собственно, 25 лет назад и гривны с Украиной небыло.
А еще, например в том же 1995 году, инфляция была больше 400%. Во что превратились 15% * 73 *12 = 131,40 грн. сбережений с 1995 года в пересчете на сегодняшний день???
-
SSerg
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 02 бер, 2010 18:30
http://biz.liga.net/news/E1002100.html
Падение цен на рынке жилья не выгодно никому: мнение
Падение цен на недвижимость не выгодно для рынка. Потому что недвижимость - это не товар повседневного спроса, а целый сегмент экономики, и от цен на рынке недвижимости зависит огромное количество рабочих мест, зарплат строителей и т.д.
А також хабарі чиновникам, відкати будівельникам і будівельним компаніям, комісійні рієлторів. У них у всіх така важка праця. Об этом заявил на пресс-конференции в Пресс-центре Информационного агентства ЛІГАБізнесІнформ (Киев, ул. Шамрыло, 23) учредитель и партнер группы риелторских компаний, аффилированный член Национальной ассоциации риелторов (NAR) США, вице-президент АСНУ (Ассоциация специалистов по недвижимости Украины) 2001-2006, председатель международного комитета АСНУ Артур Оганесян.
По его словам, если сейчас банки выставят на продажу проблемные активы по заниженным ценам, то рынок недвижимости Украины пойдет вниз. Но в обрушении рынка нет ничего позитивного.
Для нього звичайно нічого позитивного, а ось для тисячі українців, які можуть нарешті купити житло, то звичайно зло. "Цены (на недвижимость в Украине, - ред.) упали на 50%, и никто не покупает. Если их обрушить еще на 50% - все равно никто не будет покупать. Раньше выставляли квартиры по $200 тыс. и их покупали. Сейчас не покупают по $60 тыс. Где гарантия, что будут брать по $30 тыс.?", - заявил риелтор.
Боїться. По его мнению, оптимальной ценой на недвижимость является та, за которую покупатель готов купить, а не та, которая основывается на "хотении" продавца. "Как только покупатель начнет приобретать жилье, мы сможем говорить о достижении ценового дна и оптимальной цены на жилье", - сказал А.Оганесян.
Хоч один раз виявився правим не "хотєлкі", а ціна яку згоден заплатити покупець і буде оптимальною. Напомним, что бум залогового жилья, который ожидался в течение всего прошлого года, не произошел. Список ипотечных должников и список выставленных на сайтах банков объектов недвижимости достаточно велик, но до продажи дело так и не доходит
Це до виборів, подивимося, що буде зараз.
-
hrundik
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 02 бер, 2010 18:42
ant_sever написав:alex_kraneh написав:график, конечно, яркий.. вопросов нет. Сама по себе поддержка государства тоже должна дать свое эффект со временем. Все кто будет ждать дна пропустят как всегда этот момент.
это на рынке-то недвижимости? с его инерцией? Можно ошибиться в фундаментальной оценке, но прозевать, если оценка адекватна - не получится. Придется годами зевать 
+1
Тем более, что до дна ещё очень далеко. 
-
mortimer
-
-
- Подякував: 2441 раз.
- Подякували: 2808 раз.
-
-
Профіль
-