|
Почему на Украине не будет дешеветь недвижимость? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 04 бер, 2010 16:16
ой, как мне нарвятся эти самонадеянные парни от стройки;) я же уже просил не наседать;) а то будем сдавать и строймех сопроматами и теории всяких там стержней с оболочками рассказывать;) а том ож еще и физику за школу придется проверять;)
1 Шановний я вже давно в основному рахую гроші , а сопромат і все інше в мене є кому рахувати
2 Якщо мені потрібні будуть якісь додаткові знання я обовязково їх знайду з допомогою друзів , а це кілька кандидатів наук і парочка докторів  ( при чому в наявності і ті і другі як в економіці так і в будівництві )
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 04 бер, 2010 16:18
budivelnik написав:почему вы игнорируете просьбу показать пару построенных вами обьектов и цены?
Те що побудував в 2008 вже викладав на сторінка , порийтесь знайдете , якщо Ви настільки лінивий що Вам в облом - то чому Ви вважаєте що я буду виконувати захцянки людини якій важко щось самостійно зробити . Так щоб точніше , то мені здається що фото будинку і техпаспорт викладав після червня 2009 . За 2009 добудував всього частину будинку в 320 кв м - 4 поверхи , 3 трьох кімнатні по 80 кв м і 4 гаражі , про це також писав , як тільки знайдетестаре фото , відразу викладу нові . Щодо ціни Гараж - 10 000 Готова 3-кімнатна стан після будівельників - 55 000 Готова 3- кімнатна в не зданій частині - 52 000
сорри, но найти удалось лишь ваши обсуждения чужих фотографий, но не фото ваших обьектов.
зачем такая конспирация? квартиры уже на кассе в супермаркете насильно предлагают, а у вас и фотки недопросишься... нелогично...
сайта у вас я так понимаю нету...  и это при ваших всех способностях и кол-ве свободного времени... 
Востаннє редагувалось Slon_Nosov в Чет 04 бер, 2010 16:21, всього редагувалось 1 раз.
-
Slon_Nosov
-
-
- Подякував: 1085 раз.
- Подякували: 717 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 04 бер, 2010 16:20
Я не зрозумів , зменшення ціни як може привести до збільшення темпів виробництва
Так это Вам учебник по экономике нужен. Цены должны не снижаться, а быть адекватными. К несчастью, адекватная цена пока намного ниже существующей.
А хто визначає адекватність ціни
Ми з Вами чи продавець/ покупець по угоді яка відбулася .
Продали в 2009 році 225 000 квартир , значить було 225 000 адекватних цін , на все що не продано - ціни не адекватні
Згодні 
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 04 бер, 2010 16:22
сорри, но найти удалось лишь ваши обсуждения чужих фотографий, но не фото ваших обьектов
Дайте ссилочку де я обговорюю чужі , щоб я повірив що Ви щось шукали . сайта у вас я так понимаю нету... и это при ваших всех способностях и кол-ве свободного времени...
А навіщо він мені якщо я будую по 300-700 кв м в рік  Працюю за власні кошти і продаю готове .
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 04 бер, 2010 16:28
budivelnik написав:А хто визначає адекватність ціни Ми з Вами чи продавець/ покупець по угоді яка відбулася .
Адекватность цен - это субъективное восприяте.
Поэтому ответ: мы с вами.
А у продавцов/покупателей - тоже адекватная, по ихнему, цена.
А цены которые были в 2007,2008, тоже были адекватны для покупателей. Но это не значит, что более сознательные люди считали их адекватными.
-
Starishko
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 бер, 2010 16:28
budivelnik написав:сорри, но найти удалось лишь ваши обсуждения чужих фотографий, но не фото ваших обьектов
Дайте ссилочку де я обговорюю чужі , щоб я повірив що Ви щось шукали . http://forum.finance.ua/search.php?mode=resultsсайта у вас я так понимаю нету... и это при ваших всех способностях и кол-ве свободного времени...
А навіщо він мені якщо я будую по 300-700 кв м в рік  Працюю за власні кошти і продаю готове .
вы же не все еще распродали? странно вы сидите все время в инете и не хотите создать сайт, где вместо громких слов человек увидел готовый обьект?
-
Slon_Nosov
-
-
- Подякував: 1085 раз.
- Подякували: 717 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 04 бер, 2010 16:31
budivelnik написав:1 Шановний я вже давно в основному рахую гроші , а сопромат і все інше в мене є кому рахувати 2 Якщо мені потрібні будуть якісь додаткові знання я обовязково їх знайду з допомогою друзів , а це кілька кандидатів наук і парочка докторів  ( при чому в наявності і ті і другі як в економіці так і в будівництві )
Я же сказав спекулянт.
-
hrundik
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 04 бер, 2010 16:34
budivelnik написав:А хто визначає адекватність ціни Ми з Вами чи продавець/ покупець по угоді яка відбулася . Продали в 2009 році 225 000 квартир , значить було 225 000 адекватних цін , на все що не продано - ціни не адекватні Згодні 
Количество продавцов на 2 порядка превышает количество покупателей. Это нормально? Вектор изменения цены ни о чём не говорит?
Маленькое уточнение: адекватная цена - цена, адекватная реальным доходам покупателя.
Востаннє редагувалось mortimer в Чет 04 бер, 2010 16:37, всього редагувалось 1 раз.
-
mortimer
-
-
- Подякував: 2441 раз.
- Подякували: 2808 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 бер, 2010 16:35
budivelnik написав:1 Шановний я вже давно в основному рахую гроші , а сопромат і все інше в мене є кому рахувати
тогда не шумите про то, чего я знаю, а чего - нет;)
я же предупреждал... проиграете;)
-
br-harl
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 04 бер, 2010 16:36
В статье написано, что мост автомобильный. Посмотрел в инете, действительно автомобильно-железнодорожный. Еще непонятно, откуда автор статьи взял бюджет 840 миллионов долларов. В 2007 году была утверждена смета моста на 9 миллиардов гривен. Большая часть этих денег потрачена еще до кризиса. То есть, речь идет скорее где-то о 1,5 милиларда долларов.
-
Marcus_Junius_Brutus
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему