Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
budivelnik написав:2 Наприклад мій підпис на 90% складається з гривневих цін
Я заметил:
до 03- 2010 Дешевшати не буде+далі ріст 11 % до 1850 на 01-2011
Я помітив що Ви помітили:
Мінімальна ціна Київ _7210 Топ-5_6180 Обл цент_5150 Рай цент_4120 Село__3090
Таким чином в гривні - 5 значень , в доларі - 1
На самом деле в гривне один (!) показатель (остальные тупо к нему привязаны), основанный на долларовом.
Від якого часу Ви стали уповноваженим тлумачем моїх висловів Поки Ви не отримаєте на це мого дозволу , Вам прийдеться додавати до своїх тлумачень приписочку , що це Ваші тлумачення і вони можуть розходитись з офіційною версією оригіналу.
Офіційна версія - слідуюча
Є пять значень в гривні і одне яке випливає з них викладенне в валюті.
Я заметил: 8)
На самом деле в гривне один (!) показатель (остальные тупо к нему привязаны), основанный на долларовом. ;)
Від якого часу Ви стали уповноваженим тлумачем моїх висловів :?: Поки Ви не отримаєте на це мого дозволу , Вам прийдеться додавати до своїх тлумачень приписочку , що це Ваші тлумачення і вони можуть розходитись з офіційною версією оригіналу.
Офіційна версія - слідуюча Є пять значень в гривні і одне яке випливає з них викладенне в валюті.
La folie des gradeurs?
Воистину: кому суждено умереть от падения неадекватных цен на украинскую недвигу, тот от скромности не умрет.
Я заметил:
На самом деле в гривне один (!) показатель (остальные тупо к нему привязаны), основанный на долларовом.
Від якого часу Ви стали уповноваженим тлумачем моїх висловів Поки Ви не отримаєте на це мого дозволу , Вам прийдеться додавати до своїх тлумачень приписочку , що це Ваші тлумачення і вони можуть розходитись з офіційною версією оригіналу.
Офіційна версія - слідуюча Не только у меня есть глаза и мозги. Но Вам не стоит так сильно переживать. Є пять значень в гривні і одне яке випливає з них викладенне в валюті.
Я заметил:
Офіційна версія - слідуюча Є пять значень в гривні і одне яке випливає з них викладенне в валюті.
La folie des gradeurs?
Воистину: кому суждено умереть от падения неадекватных цен на украинскую недвигу, тот от скромности не умрет.
Я думав що форум - це висловлювання кожним своїх думок , а не трактування кимось чужих думок.
Якщо Вам подобається коли Ваші вислови перекручують - це Ваше право . Мені не подобається, тому я висловлюю своє обурення подібними діями - і це моє право.
Що ще не зрозуміло.
Fenix Надо признать, что в Украине нет такого перепроизводства жилья. Но цены оторваны от реальности. Потому как у нас отсутствует рынок недвижимости как институт. Есть базар недвижимости.