|
Почему на Украине не будет дешеветь недвижимость? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 17 січ, 2010 16:27
Андрей_В написав:itk написав:речь идет о том что обьекты консервируются.
если есть бабки на это, бо удовольствие это не дешевое а то будет как всехда у нас - постоит, попортится, потом сверху заляпают и забирай
Это понятно
-
itk
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 17 січ, 2010 16:29
budivelnik написав:[url]я спорю с вами о том, шо сам видел и любой человек видел - о грибке и конденсате[/url] І я багато що в своєму житті бачив , але бачити і розуміти чому так є і що буде в разі зміни хоча б однієї з складових - це дві великі різниці В даннй момент речь идет о том что обьекты консервируются.
1 Я такого не писав , може Ви щось не правильно зрозуміли 2 Якщо Ви мені не вірите , то навіщо тратите свій дорогоцінний час на спілкування з самозванцем  Я ж все одно те що Ви хочете почути не скажу , а те що скажу - Вам не подобається , а правда це чи ні , Вам все одно . У чому фахівець?
Розскажіть хоч щось про себе , а тоді я вирішу як до Вас відноситись , це ж в кінці кінців моє право 
Вам чтото не нравится?
-
itk
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 17 січ, 2010 17:05
Предлагаю немного отойти от темы грибка, влаги,консервации и т.п. давайте подщитаем кол-во кв.м. купленых для спекуляций!По моему это более весомый аргумент в пользу снижения цены кв.м. 
-
leon1601
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 17 січ, 2010 17:09
На мою думку те що купили чисто для спекуляцій - вже продали ( ну може 1-3 млн кв м залишилось ) , а от куплене на чорний день , або для отримання гарантованного доходу від здачі в оренду - 30 млн кв м ( річний обєм РН в 2006-2008 роках )
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 17 січ, 2010 17:15
leon1601 написав:Предлагаю немного отойти от темы грибка, влаги,консервации и т.п. давайте подщитаем кол-во кв.м. купленых для спекуляций!По моему это более весомый аргумент в пользу снижения цены кв.м. 
тут по прессе можно ориентироваться
пол года назад - мантры будеттокадороже - спекули еще в недвиге
сейчас - мантры разделились, кто говорит дно, кто шо падение идет - половина спекулей выскочило
будущее - мантры будеттокадешеветь - спекули вышли полностью
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 17 січ, 2010 17:20
пол года назад - мантры будеттокадороже - спекули еще в недвиге сейчас - мантры разделились, кто говорит дно, кто шо падение идет - половина спекулей выскочило
Отже якщо за рік продали 5 млн кв новобудов і 10 млн кв вторинки і це половина , то було 30 , я був не такий вже й далекий від істини
Можна глянути з іншого боку - обєм кредитів виданих на купівлю нерухомості - 100 млрд грн , середня ціна квадрату 6000 грн , отже 100 млрд / 6 000 = 17 млн кв м
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 17 січ, 2010 17:25
budivelnik написав:На мою думку те що купили чисто для спекуляцій - вже продали ( ну може 1-3 млн кв м залишилось ) , а от куплене на чорний день , або для отримання гарантованного доходу від здачі в оренду - 30 млн кв м ( річний обєм РН в 2006-2008 роках )
На Позняках спекулянтов еще валом с недвигой висит, я прозванивал интересовался, не могут ее сбыть по нужным для них ценам. У нас в Донецке уже их не наблюдаю, может только совсем частные случаи. В основном люди просто пытаются продать хотя бы за то, за сколько купили, но безуспешно.. Про аренду я уже сказал свое мнение, сейчас аренда это это вообще невыгодное занятие на квартирах с ремонтами в новостроях, просто возня чтобы кризис переждать.
-
Dimchickk
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 63 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 17 січ, 2010 17:26
мантры мантрами-сколько из трудоспособного населения сейчас может позволить себе купить недвигу?
-
leon1601
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 17 січ, 2010 17:36
budivelnik написав:Отже якщо за рік продали 5 млн кв новобудов і 10 млн кв вторинки і це половина , то було 30 , я був не такий вже й далекий від істини  Можна глянути з іншого боку - обєм кредитів виданих на купівлю нерухомості - 100 млрд грн , середня ціна квадрату 6000 грн , отже 100 млрд / 6 000 = 17 млн кв м
100 ярдов это объем ипотечного портфеля банковской системы всего, а не за год
какова доля спекулей там нихто не знает
-
Андрей_В
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 17 січ, 2010 17:37
leon1601 написав:мантры мантрами-сколько из трудоспособного населения сейчас может позволить себе купить недвигу?
даже если с учетом мифического матраса то практически нихто по текущим ценам
-
Андрей_В
-
-
-
-
Профіль
-
-