|
Почему на Украине не будет дешеветь недвижимость? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 17 січ, 2010 15:39
budivelnik написав:Таблиця "Абсолютна вологість повітря" Температура (°C) Вода (г/м3) -20______________ 1 -10______________ 2 -5_______________ 3 0 ________________5 +10 ______________9 +20_____________ 17 +30 _____________30 +40 _____________51 На 1 м кв площі ( приблизно 2000 кг ваги будівельних конструкцій + 3 м кв площа стін )- 2,8 м куб повітря , вся волога з повітря не в стані випасти в вигляді роси , Я думаю що далі Вам пояснювати що 1-5 грам води в м куб повітря зимою нічого не зможуть зробити , для того щоб збільшити на 5 % вміст води в будівельних матеріалах на площі 100 м кв потрібно 1 000 000 грам води , а це від 200 000 до 1 000 000 м куб , Ви хоч уявляєте собі цей вихор Так що теорія це добре , але поверхневим наскоком практику не перемогти 
Да с домом ничего не случится, лет десять простоит, хрен с ним.
А что с деньгами которые взяты на строительство этого дома?
-
itk
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 17 січ, 2010 15:40
budivelnik написав:Обьясните пожалуйста что такое внутрішніх цін
Гривні
Гривна бумага а не деньги.
-
itk
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 17 січ, 2010 15:43
budivelnik
вы мне голову не заморочите с теорией/практикой))
я вырос в доме где была неотапливаемая пристройка, и я прекрасно помню как мокрели стены в моменты потеплений
причем пристройка была из кирпича, а не из ж/б, у которого все эти проблемы обострены, по сравнению с кирпичом
расчитаем
к примеру возьмем комнату в 20 квм с высотой потолка 3 м
значит ее объем 60 куб м
предположим потеплело
60*9(и вашей таблицы)= 540 гр воды
даже если треть от этого количества периодически распылять на стены и не просушивать, итог будет печален, т.к. таких циклов за год может быть несколько десятков
а грибок полюбляет такую среду
и совсем не надо шоб пропитывалась вся толщина, как вы пытаетесь доказать, достаточно процесса на поверхности
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 17 січ, 2010 15:46
А что с деньгами которые взяты на строительство этого дома?
1 Це і є найголовніша проблема , правда після того як будинок добудував  , особливо якщо гроші кредитні , але як правило ( і я це говорив вже не раз ) в будівельників ( виробничників ) ця проблема гостро не стоїть , бо як правило будувалося за гроші замовника ( генерального або індивідуального - це вже не важливо ) , а брати в банку кредит для того щоб не сидіти без роботи - це тільки Даша Букіна могла дійти до геніальної ідеї продажу самій собі косметики
2 Я не припускаю 10 років без продажу , в мене особисто цей термін становив 6 місяців 
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 17 січ, 2010 15:51
budivelnik написав:Так що теорія це добре , але поверхневим наскоком практику не перемогти 
кстати))
а шо это у вас за практика такая по консервации объектов и их простою без отопления?
шо ваши дома уже пару лет не продаются? откуда такая уверенность?))
-
Андрей_В
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 17 січ, 2010 15:51
я вырос в доме где была неотапливаемая пристройка, и я прекрасно помню как мокрели стены в моменты потеплений
Ви читати вмієте 13:20 Повторюю , якщо є джерело вологи в приміщенні ( люди є таким джерелом ) , тому якщо в квартирі ( будинку ) живуть люди , але опалюють тільки частину приміщення - проблеми виникають , за рахунок того що тепле повітря з підвищеним вмістом вологи переміщається по будинку і конденсат випадає на холодних стінах , у випадку відсутності вологи з будинком нічого не стається на протязі десятків років
Коли живуть люди , вони варять , парять , миються , дихають , температура в приміщенні яке опалюється - 20 градусів . вміст води в цьому повітрі 17 гр / м куб , а температура стіни яка не опалюється на 10 градусів всього вище ніж на дворі , от там постійна і є постійна точка роси
Спробуйте хочаб на хвилинку уявити що є галузь в якій Ви не розбираєтесь , далі піде легше .
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 17 січ, 2010 15:56
а шо это у вас за практика такая по консервации объектов и их простою без отопления? шо ваши дома уже пару лет не продаются? откуда такая уверенность?))
1 Працював в тресті Львівпромбуд , а в ті часи частенько обєкти ( заводські цеха ) заморожувались до наступного приходу грошей , якй міг прийти і через 10 років 2 Я навіть знаю , що якщо коробка накрита дахом і стоїть без вікон , дверей і штукатурки , то через 5-10 років цю коробку спокійно можна брати і доводити до розуму , якихось критичних проблем не має . Якщо дах не утеплений , то навіть метал ( оцинкований ) міняти не потрібно расчитаем к примеру возьмем комнату в 20 квм с высотой потолка 3 м значит ее объем 60 куб м предположим потеплело 60*9(и вашей таблицы)= 540 гр воды
Не забудьте дві речі
1 Якщо повітря зайшло коли холодно то в ньому води 1-5 грам
2 Якщо потепліло , то прикиньте самі яка швидкість повинна бути в вентиляційному каналі , щоб в отвір росміром 10 х 10 см пройшло нехай навіть за 24 години 60 м куб
60 м куб / 0,1 м х 0,1 м/24 год = 4 м / хв
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 17 січ, 2010 16:01, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 17 січ, 2010 15:59
budivelnik написав:Ви читати вмієте
а вы? там было написано шо там были ходы с теплых помещений? это была так называемая "летняя кухня" с отдельным входом, видели такое? весьма распространенное явление в совэпоху, использоваласть тока летом Спробуйте хочаб на хвилинку уявити що є галузь в якій Ви не розбираєтесь
таких галузей милион триста, но строительство в них не входит, может я не ас, но многое знаю, притом с физикой(а это №1 для стройки) я всегда дружил
-
Андрей_В
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 17 січ, 2010 16:02
[quote="budivelnik"]Таблиця "Абсолютна вологість повітря"
Температура (°C) Вода (г/м3)
-20______________ 1
-10______________ 2
-5_______________ 3
0 ________________5
+10 ______________9
+20_____________ 17
+30 _____________30
+40 _____________51
1) В природе существует четкое взаимодействие трех величин: атмосферного давления, температуры воздуха и его влажности. Меняется атмосферное давление или температура, или то и другое одновременно, сразу же происходит или конденсация влаги, или ее испарение. Схематически это выглядит следующим образом. Под действием солнечного тепла вода испаряется и поднимается над землей на определенную высоту, где температура и давление существенно ниже, чем у поверхности, происходит конденсация паров, образуются облака, из которых выпадают осадки в виде дождя, снега, мороси. На поверхности земли и над ней при определенных условиях образуются туман, дымка, морось, выпадают роса, иней. Таким образом, в атмосфере постоянно происходят два процесса — испарение влаги и конденсация, которые почти никогда не бывают в равновесии. Влажность воздуха — это важное свойство природы, и оно может влиять на многие ее явления, а не только на состояние погоды.
2) Я думаю туман видели все и при температуре 0 и при температуре +30
3) Какая влажность при тумане???
-
ADSL9
-
-
- Подякував: 53 раз.
- Подякували: 464 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 17 січ, 2010 16:04
budivelnik написав:я вырос в доме где была неотапливаемая пристройка, и я прекрасно помню как мокрели стены в моменты потеплений
Ви читати вмієте 13:20 Повторюю , якщо є джерело вологи в приміщенні ( люди є таким джерелом ) , тому якщо в квартирі ( будинку ) живуть люди , але опалюють тільки частину приміщення - проблеми виникають , за рахунок того що тепле повітря з підвищеним вмістом вологи переміщається по будинку і конденсат випадає на холодних стінах , у випадку відсутності вологи з будинком нічого не стається на протязі десятків років
Коли живуть люди , вони варять , парять , миються , дихають , температура в приміщенні яке опалюється - 20 градусів . вміст води в цьому повітрі 17 гр / м куб , а температура стіни яка не опалюється на 10 градусів всього вище ніж на дворі , от там постійна і є постійна точка роси Спробуйте хочаб на хвилинку уявити що є галузь в якій Ви не розбираєтесь , далі піде легше .
Через пару лет в этом доме будет такой грибок на стенах что его ничем не выведеш Во всяком случае я не стал бы покупать в этом доме квартиру. budivelnik написав:2 Я не припускаю 10 років без продажу , в мене особисто цей термін становив 6 місяців
Кстати какие 6 месяцев если разгавор уже идет о консервации объектов?
-
itk
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему