4.4 Якщо строк одержання сертифiкату простроченно [питання скiльки часу на це?], то банк зобов'язанний повернути його як вклад на вимогу - проти пред'явлення такого сертифiкату. http://s8.hostingkartinok.com/uploads/i ... 864989.jpg
4.4 Якщо строк одержання сертифiкату простроченно [питання скiльки часу на це?], то банк зобов'язанний повернути його як вклад на вимогу - проти пред'явлення такого сертифiкату. http://s8.hostingkartinok.com/uploads/i ... 864989.jpg
ehnoton написав:KSG_BANK Головна фішка депозитних сертифікатів це те що вони не застраховані ФГВФО.... Несіть на поле дурнів свої гроші Крекс пекс фекс.
Именные депозитные сертификаты гарантируются ФГВФЛ. Неименные не выпускаются согласно постановлению НБУ с конца 2014 года. )
бульбик Так я знаю, 5 минут интернета и можно узнать все не только про холдинг и банк но и все грязное бельишко всех топов и холдинга и банка Это был стеб...
бульбик Мені більш цікаве це: Як там з нормативами Н1 та Н4 у КСГ-банку? Наскільки можно побачити зі звітності то потрібно докапіталізація у 110млн. грн. до 2017 року, згідно з останіми вимогами НБУ. Як збирається вирішувати це питання власники банку, бо якщо до 2017 року капітал банку не буде 300млн. банк закриють. А судячи зі ЗМІ у власника зараз є проблема з КСГ-Агро, там борг є у одного підприємства у 126 млн. гривень, і цей борг власник повинен повернути, а тут ще 110 млн. грн. які знов таки власник повинен внести щоб бізнес просто існував. Як все це збирається вирішувати власник КСГ-банку та КСГ-Агро.
ehnoton написав:бульбик Мені більш цікаве це: Як там з нормативами Н1 та Н4 у КСГ-банку? Наскільки можно побачити зі звітності то потрібно докапіталізація у 110млн. грн. до 2017 року, згідно з останіми вимогами НБУ. Як збирається вирішувати це питання власники банку, бо якщо до 2017 року капітал банку не буде 300млн. банк закриють. А судячи зі ЗМІ у власника зараз є проблема з КСГ-Агро, там борг є у одного підприємства у 126 млн. гривень, і цей борг власник повинен повернути, а тут ще 110 млн. грн. які знов таки власник повинен внести щоб бізнес просто існував. Як все це збирається вирішувати власник КСГ-банку та КСГ-Агро.
Тут є представник банку, який відповість на Ваше запитання. В сенсі відкритості...банк на цій гілці зарекомендував себе з хорошої сторони. А 300 млн а для деяких і 120 в статутник....це є головна біль.