Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
"ставка 10%, відповідно — від 100 000,01 грн. та більше" - спонукають тримати суми до 100 т грн. - маркетинговий хід, щоб потім малювати на всіх брошурах 18%
Нічого цікавого для сум від 3000 грн.
"З 01.05.2014 року" - мабуть для того, щоб встигнути провести рекламну акцію про 18%
Подскажите, пожалуйста, по тарифам платежей физ.лиц через кассу банка. А то что-то никак не могу найти на сайте дельты.
Необходимо проплатить достаточно большую сумму налогов от физ.лица. Какая комиссия будет в Дельте. На 2620 в дельте есть денежки, но в связи с лимитами в муДельте 5000/день (80000 грн/мес.) и невозможностью их поднять придется что-то думать.
Delta Official, дякую за оперативне втручання. Сьогодні мені передзвонили з відділення і сказали, де я можу сьогодні отримати гроші. Операція пройшла без проблем. Сподіваюсь, завтра буде так само. Звичайно, незручно отримувати свій депозит 2 тижні, еле виходу іншого поки що нема...
FunnyBegemoteg написав:Подскажите, пожалуйста, по тарифам платежей физ.лиц через кассу банка. А то что-то никак не могу найти на сайте дельты.
Необходимо проплатить достаточно большую сумму налогов от физ.лица. Какая комиссия будет в Дельте. На 2620 в дельте есть денежки, но в связи с лимитами в муДельте 5000/день (80000 грн/мес.) и невозможностью их поднять придется что-то думать.
Уважаемая ДО,подскажите какие сейчас ограничения по свифт переводу?Могу ли я свой дол.депозит,по досрочке за один раз перегнать в другой банк в россию?Спасибо!