речь шла о мобильном приложении мой Укргазбанк, карточки Укргаза понятное дело работают, особенно те которые уже переведены на счета 2620
|
|
![]() Re: Укргазбанкречь шла о мобильном приложении мой Укргазбанк, карточки Укргаза понятное дело работают, особенно те которые уже переведены на счета 2620 ![]() Пришло по почте
Шановний клієнт! Послуга щомісячної розсилки виписок по картковому рахунку на Вашу електронну пошту тимчасово не надається та не тарифікується. На даний момент Ви можете отримати виписку у відділенні банку. Про підключення альтернативного сервісу Вам буде повідомлено додатково. За детальною інформацією Ви можете звернутися до контакт-центру за телефоном 0800309000. З повагою АБ «УКРГАЗБАНК» ![]() Доброго дня усім!
Одразу зауважу - не планую виливати відро бруду на голову працівників банку. І працівниць. І самого Банку. Натомість він мені подобається, наприклад, тим, що тут значно рідше, ніж в інших банках, змінюються ставки за депозитами. У всіх відношеннях - це не Приват)))). Але... Оформив доларову картку з можливістю постійного доступу, щоб час від часу закидати туди щось від поточних доходів. Зручно, ставка непогана. Кілька місяців тих грошей не торкався, лише докидав сотню-другу. І тут - опа: помирає бабуся, я єдиний спадкоємець, ховати мені. Я ж до банкомату (якось припало, що готівки було щось із 600 грн) - банкомат не видає навіть 50 грн, перевищено ліміт. Я до відділення - вони кажуть: ніззя, Вам хтось поставив ліміт 1 грн на зняття готівки. Я списав це на зміни плану рахунків, що саме відбувалися. Домовився у відділенні, зняв трохи, все ок. Наступного дня - знов те саме. Телефоную на гарячу лінію, там знову 1 грн. Змінив. Третя ночі, йду до банкомату - там знову нічого не дають. Довелося випрошувати в батька пару сотень доларів, міняти їх рано-вранці за смішним курсом... Мораль: не покладайтеся надміру на цей Банк, і не ризикуйте їхати з картками цього банку за кордон. Я збирався, і вже уявляю, як стою посеред Юрмали (саме туди збирався) і виговорюю останній долар на комунікацію з Укргазбанком... ![]() Re: УкргазбанкВы лимит меняли на постоянной основе или до конца текущего дня? Уровень квалификации сотрудников КЦ не самый высокий. Нужно им четко проговорить, на какой период вы хотите установить лимит на снятие наличных. ![]() УкргазбанкРебята, кто получал окончивший депозит в гривнях, сумма 50к. 28 декабря заканчивается депозит.Какие заморочки? Спасибо.
![]() Re: УкргазбанкЧто, все понесли депозиты в банк? Он больше не нуждается в рефинансировании Нацбанка
![]()
|
|