Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Goodman написав:Вчерась мне в отделении сообщили о падеже ставок по депо. Все поменялось - Приват теперь флагман по голимым ставкам. всех подтягивают к нему.
valya написав:Чуть больше полуфонда грн выдали с закончившегося депо без вопросов и бумаг
Они и 2 фонда выдают, нет борьбы за клиента. На вопрос - че ж так легко отпускаете - деньги не мои, чё за них держаться. На лицо - нет планов и нет мотивации, передержка персонала до пенсии. Зато, после 12=00 у них постоянные инкассации и подкрепы с НБУ ,гривнепапиру в банке немеряно.
В Кропивницком реально умный сотрудник (как бы не один на отделение) - свалил. Оставшиеся (я почти со всеми ими сталкивался) производят очень смешанное впечатление (когда по одному и тому же вопросу три сотрудника дают три варианта ответа, а колл-центр - четвертое, прав может быть только один, и то - не факт)
За Жовтень нарахували половну відсоткив від потрібних. Повідомив у відділенні, але за три місяци так і не дорахували. Відділення каже, що то Києв, тепла лінія каже то відділення. У Четвер написав скаргу
chieff написав:За Жовтень нарахували половну відсоткив від потрібних. Повідомив у відділенні, але за три місяци так і не дорахували. Відділення каже, що то Києв, тепла лінія каже то відділення. У Четвер написав скаргу
таке можливе в банку? який продукт? які казали причини?