Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2014

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 18141815181618171818 ... 2916>
Повідомлення Додано: П'ят 08 сер, 2014 12:00

Читатель11 написав:
  tobias написав:на чому відростуть? В економіці урізання ЗП, повальні скорочення персоналу, службовців.

Спорить с ботом, зареганым с 5 августа 2014 г. бесполезно.
Налицо явный риелторский интерес. Купите сейчас, а то ему кушать нечего :-) работать не охота.
Начинается "холодная" продуктовая война рашки со всем миром, это надолго.

Вы тут кого-то недавно критиковали за обобщения... Если у человека иная точка зрения - то он, конечно же, "бот и риелтер, кушать ему нечего, а работать неохота". Отличный аргумент.
ravlik

Повідомлення Додано: П'ят 08 сер, 2014 12:03

flyman написав:
  Первый написав:D
Зачитуйтесь. Кладезь http://www.stroimdom.com.ua/forum/forumdisplay.php?f=3.
Купите кельму і між проектами можна в Тернопіль не їздити, будете на будівництвах Києва мільони зашибать.

Я краще почитаю
ДЖОН КЕХО, ПОДСОЗНАНИЕ МОЖЕТ ВСЕ!
http://www.victoria.lviv.ua/html/interesno/kexo.html
і разом із іншими обвалістами силою колективної думки розверну КРЖН, а то продавани "бикують" котрий рік, тре їх наставити на шлях істинний

Это правильно. Когда ничего другого уже не остается - обращаемся к сверхестественному.
ravlik

Повідомлення Додано: П'ят 08 сер, 2014 12:04

ravlik написав:Может быть я и оптимист, но обвал экономики не может быть вечным. Закончатся боевые действия и начнется восстановление. Пойдут инвестиции. Помимо IT индустрии у нас есть сельское хозяйство, пищепром. В то же время, входить в инвест проекты на грани рентабельности я тоже не верю что кто-то будет. Поэтому либо перестанут строить, либо цены должны быть стабильными с небольшим ростом.
А по поводу России: я думаю, что еще один виток эскалации отношений с Западом и Путин труп (физически). Слишком уж окружающие его олигархи привыкли к красивой жизни. Им вся эта паипень с возрождением империи нафиг не нужна, если они не смогут продолжать свой образ жизни. Так что никакой войны не будет. Путин просто однажды утром не проснется.

По крайней мере я верю в лучшее.

- неефективна модель управління
- енергоємка економіка і ЖКГ
Спочатку тре ліквідувати дію цих двох чиннків, а тоді можна думати про ріст
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 08 сер, 2014 12:08

flyman написав:
  Первый написав:D
Зачитуйтесь. Кладезь http://www.stroimdom.com.ua/forum/forumdisplay.php?f=3.
Купите кельму і між проектами можна в Тернопіль не їздити, будете на будівництвах Києва мільони зашибать.

Я краще почитаю
ДЖОН КЕХО, ПОДСОЗНАНИЕ МОЖЕТ ВСЕ!
http://www.victoria.lviv.ua/html/interesno/kexo.html
і разом із іншими обвалістами силою колективної думки розверну КРЖН, а то продавани "бикують" котрий рік, тре їх наставити на шлях істинний

Читати мало...

у мене співробітниця 4 рік кожен день матеріалізує свої мрії записами в зошит. Випадково підгледів, що В день пів строрінки пише "Я одружуся на Вані Дорні"... прогрес є. Я перестав її лякатися. Дуже вгадали з подарунком на др - квиток на концерт...
зи. Кусакі Вас підвів...
заведіть зошит. Пишіть щось на кшалт однуха в Ірпіні з джакузі за 5 тис грн.
Первый

Подякував: 235 раз.
Подякували: 2383 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 сер, 2014 12:12

Первый написав:Если и будут строить, то шедевры типа 800 однокомнатных квартир на 2 парадных. Общая площадь - 18 -20 метров. Все идет к этому...

гуртожитки чому не будують? Є великий попит.
tobias

Подякував: 396 раз.
Подякували: 252 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 сер, 2014 12:17

tobias написав:
  Первый написав:Если и будут строить, то шедевры типа 800 однокомнатных квартир на 2 парадных. Общая площадь - 18 -20 метров. Все идет к этому...

Здаеться є проблем. По дбн квартира повинна відповідати мін нормам - 13.5 кімната, +вірт кухня + санвузол. В гуртожитку в кімнаті немає санвузла і кухні.
Можуть продати 27 кв.м. будують, не будуть продаватися 27 - будуть будувати 20.
Щодо попиту на купівлю кімнат.... хз. Я про таке навіть не думав. Серед моїх знайомих немає жодного хто сказав би, ДААА! Я КУПИВ КІМНАТУ в гуртожитку!!!! Або хтось цікавився цим сегментом. Мінімум - знімати, купити :shock:
Хоча можливо це і ідея.

учора показав співробітнику з луганди, що планують будувати для донбасят соцквартири на базі контейнерів (вартість без комунікацій і землі 200 дол квадрат, - почув фразу на кшалт "с... б.... ваапще за человеков не считают... чтоб все сдохли..." Якость так.
Первый

Подякував: 235 раз.
Подякували: 2383 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 сер, 2014 12:39

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

К слову про 200. Вчера у нас во дворе запарковался Ленд Круизер 200 с беженцами из Луганска с каким-то модным номером типа 9000. Подумал: молодцы - спасли от экспорприации. А то бы возил бы какого-нибудь Мотороллу сейчас.
ravlik

Повідомлення Додано: П'ят 08 сер, 2014 12:44

tobias написав:

Звідки ви знаєте, що є великий попит? Як на мене, то поціновувачів кімнати з холодильником не так вже й багато, тим паче, як відомо вигідніше таке знімати за 1450, ще й санвузол та кухня не на цілий поверх, а лиш ділити з хазяйкою й її сином, що охороняє кухню. Якщо не гавкає, то взагалі краса.
А купувати кімнату у гуртожитку? Я щось не уявляю цільову аудиторію. Ті, кому таке підійде для життя, вони тільки півлітра можуть купити, і потім самі на певний час - нерухомість.
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8233 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: П'ят 08 сер, 2014 12:48

tobias Зато продают комнаты в хостелах - не одно и тоже?
Rack

Подякував: 56 раз.
Подякували: 99 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 сер, 2014 13:05

ravlik написав:К слову про 200. Вчера у нас во дворе запарковался Ленд Круизер 200 с беженцами из Луганска с каким-то модным номером типа 9000. Подумал: молодцы - спасли от экспорприации. А то бы возил бы какого-нибудь Мотороллу сейчас.

надо было крикнуть им "Слава Украине", потом "Слава нации", и затем три раза "Украина"
yura_
1

Подякував: 1060 раз.
Подякували: 1314 раз.

Профіль

#<1 ... 18141815181618171818 ... 2916>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей