|
БМ - Банкрот |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Вів 02 сер, 2016 16:10
vadymbanker написав:Теоретически можно открыть вклад с условием пополнения и пополнять его через СЭП, должны зачисляться так как реквизиты выдаются обычные(2635).
Мне в банке говорили (или здесь на форуме уже писали), что так пополнить нельзя, точнее не получится.
-
Vorlon
-
-
- Подякував: 490 раз.
- Подякували: 1141 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 сер, 2016 16:42
Ну значит на карту (текущий счет) можно пополнить а с него депозит. Но без комиссии не получится.
-
demichh
-
-
- Подякував: 151 раз.
- Подякували: 173 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 02 сер, 2016 16:42
demichh На карту - 0,5%, текущий счёт - 0,7%.
-
Vorlon
-
-
- Подякував: 490 раз.
- Подякували: 1141 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 сер, 2016 17:46
Уважаемый, vadymbanker!
Депозит Online может быть внесен путем перечисления с текущего или карточного счета
Публічна пропозиції (Оферти) АТ «БМ БАНК» на укладання Договору на дистанційне обслуговування фізичних осіб з використанням програмного комплексу Системи «Клієнт-Банк»
ДОГОВІР БАНКІВСЬКОГО ВКЛАДУ ФІЗИЧНОЇ ОСОБИ «Депозит Online»/ «Депозит Online Строковий»
1.2. Клієнт вносить кошти в національній валюті України / доларах США /євро шляхом перерахування в безготівковому порядку з поточного рахунку або поточного рахунку, операції за яким можуть здійснюватися з використанням електронних платіжних засобів (далі - карткового рахунку), відкритого в АТ «БМ БАНК», а Банк приймає на відкритий Клієнту депозитний рахунок грошові кошти в національній валюті України / доларах США/ євро в розмірі та на строк, що був обраний Клієнтом в Системі «Клієнт-Банк» (далі – Вклад).
Остальные депозиты – путем внесения наличными или путем перечисления с текущего или карточного счета
ПРАВИЛА ТА УМОВИ НАДАННЯ БАНКІВСЬКИХ ПОСЛУГ ДЛЯ КЛІЄНТІВ-ФІЗИЧНИХ ОСІБ В АТ «БМ БАНК» 4.1.2. Клієнт вносить готівкові кошти в національній валюті України / доларах США / євро або перераховує в безготівковому порядку з поточного або карткового рахунку, відкритого в АТ «БМ БАНК», а Банк приймає на відкритий Клієнту депозитний рахунок грошові кошти в національній валюті України / доларах США / євро в розмірі, що зазначений в Заяві про відкриття депозитного (вкладного) рахунку та розміщення банківського вкладу (далі – Вклад).
-
БМ БАНК
-
-
- Заблокований
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 29 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 03 сер, 2016 02:34
t-step написав:Львів, обслуговування жахливе, неввічлтвість починається прямо з дверей, від конс'єржа-охоронця, лише ОДИН менеджер який працює з фізиками, жах, не очікувано:((: Надіслано від мого MI 5, використовуючи Tapatalk
Детальніше. Я хочу до них завітати. Шабелюку готувати на консьєржа?
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 03 сер, 2016 03:58
Козак-характерник написав: t-step написав:Львів, обслуговування жахливе, неввічлтвість починається прямо з дверей, від конс'єржа-охоронця, лише ОДИН менеджер який працює з фізиками, жах, не очікувано:((: Надіслано від мого MI 5, використовуючи Tapatalk
Детальніше. Я хочу до них завітати. Шабелюку готувати на консьєржа?
Детальнiше, саме що вас цiкавить? Вiдкриття рахункiв i IБ займе десь годину, на руки одразу карти електрон чип. В iнших регiонах все файно i ввiчливо. Не треба жодних шабелюк. )
-
rufius
-
34
- Форумчанин року
-
- Подякував: 100 раз.
- Подякували: 1145 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 03 сер, 2016 09:43
Козак-характерник написав:Детальніше. Я хочу до них завітати. Шабелюку готувати на консьєржа?
Заходиш,а тобі "консьєрж,са старта - "падаждітє гдє-та час"",8 робочих мість менеджера,сидять двоє,на запитання "про відкриття депозиту",відповідають,мов ти не бачиш,що я зайнятий,і коли звільнюсь невідомо...таке...фізиків обслуговує один,далеко не молодий мужчина,без будь-якого ентузіазму і бажання працювати,вже відвик від такого,якщо чесно,зразу згадався совок...сумно
-
t-step
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 33 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 03 сер, 2016 12:25
Козак-характерник написав: t-step написав: Козак-характерник написав:Детальніше. Я хочу до них завітати. Шабелюку готувати на консьєржа?
Заходиш,а тобі "консьєрж,са старта - "падаждітє гдє-та час"",8 робочих мість менеджера,сидять двоє,на запитання "про відкриття депозиту",відповідають,мов ти не бачиш,що я зайнятий,і коли звільнюсь невідомо...таке...фізиків обслуговує один,далеко не молодий мужчина,без будь-якого ентузіазму і бажання працювати,вже відвик від такого,якщо чесно,зразу згадався совок...сумно
Жах. Старпьора - совка на гіляку! Тра було прЮвєт залишити в чарівній книзі скарг та пропозицій!
Видно ніхто не хоче працювати на супостата....у Львові логові Бандерівців. 
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 03 сер, 2016 12:45
Козак-характерник приїзджайте до Київа, вiдкриємо Вам без шуму i без пилу - тiльки грошi не забудьте, чекатиме. ) Дiйсно треба чекати, але воно нi так довго i дiвчата тут нiчтяк. Процесс ось вiн, viewtopic.php?p=3681661#p3681661 Козак-характерник написав: t-step написав: Козак-характерник написав:Детальніше. Я хочу до них завітати. Шабелюку готувати на консьєржа?
Жах. Старпьора - совка на гіляку! Тре було прЮвєт залишити в чарівній книзі скарг та пропозицій! П.С. А навіщо тре було годину чекати? Яка аргументація? Чи холопам то не треба знати?
Во Львове народу мало кто указ, а ещё может мало платят. @БМ Банк, чуть-чуть внимания Львовскому отделению, тем более, что во Львове оно единственное как я понимаю.
-
rufius
-
34
- Форумчанин року
-
- Подякував: 100 раз.
- Подякували: 1145 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 03 сер, 2016 12:47
[quote="3703612:Козак-характерник" Звільняти ніззя....не буде кому працювати.
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
|