|
|
![]() Кредити Тепла ОселяОформив в Ощаді даний кредит. Умови дуже хороші, 25% річних на залишок. + Компенсація 30% від держави. На днях отримую вікна і йду ставати в чергу на відшкодування. Цікаво чи хтось з форумчан користувався цим кредитом і поділиться досвідом в отриманні відшкодування? дякую.
![]() Re: Кредити Тепла ОселяА как взять этот кредит и ни окна не ставить, ни стены не утеплять?
![]() барабашов Домовитись про відкат з тим хто тобі *поставив вікна*) Так товарні кредити стають кеш-кредитами. Але це не законно, так не можна.
![]() Енергозберігаючі кредити ака Тепла ОселяПост, спешл фор Скупердяй, та інших скупердяїв.
Значить є така державна програма відшкодування. Її можна заюзати в Укргазі, Ексімі, Ощаді (як робив я). Держава відшкодовує 30% кредиту на купівлю енергозберігаючих девайсів (спец. вікна, мінвата, сайдінг, лічильники і т.д, списки гугліть) і 20% на купівлю твердопаливного котла. В один рік можна взяти по одному такому кредиту. Кредит дешевий, до 25% річних на залишок. Погасити можна на наступний день, заплативши копієчні комісії, а відшкодування буде все одно. Ну і шоб провернути таку штуку, Вам потрібно зробити наступні кроки. 1) Обираєте необхідний вам товар, і просите продавця, щоб він вам зробив чек-фактуру на нього. Звіряєте, чи даний товар підпадає під відшкодування. 2) Берете паспорт, код, довідку про доходи і чек фактуру на товар і йдете в банк, подаєте заявку на кредит. 3) При позитивному рішенні, сплачуєте 10% від суми товару на рахунок продавця. На інші 90% банк надає вам кредит і одразу перераховує його продавцю. + треба відкрити поточний рахунок, на який потім капне відшкодування і заплатити комісію за надання кредиту в районі 3%. 4) Отримуєте від продавця товар і берете в нього видаткову накладну (як підтвердження цільового використання кредиту). В деяких випадках потрібен сертифікат відповідності на товар (тут вже уточнюєте в менеджера). В мому випадку був потрібен. На подачу цих документів вам надається місяць з дня видачі кредиту. При цьому кредит можна закрити хоч на наступний день після отримання кредиту, навіть не отримавши товарю Відшкодування все одно надається. На практиці це відбувається на протязі 2-7 місяців, залежно від бажання лівої пятки чиновників мін.енерго. Кредит дуже вигідний. 25% річних від залишку. Взявши такий кредит, загальна переплата у мене за 3 роки складе 30%, тобто 10% річних. Кредит я навіть не закривав, і продовжую на ньому заробляти. Компенсація одразу пішла на погашення кредиту, але платіж у мене залишиився незмінний, просто срок скоротився. Завтра піду в ощад і напишу заяву на переробку графіка в сторону збільшення сроку і зменшення платежу, щоб продовжити пікнічок. Кошти поставив під 20% річних чистими, таким чином на кредиті зароблю ще 30% за 3 роки. Але це вже на любітєля) Підводячи підсумки. 1) відшкодування від держави 30% від кредиту ![]() 2) дешеві кошти під 10% річних, які можна вигідно вкласти і заробити ще 30% ![]() 3) енергозберігаючі вікна, двері, стіни, які зменшать вашу комуналку ![]() 4) ПРОФІТ!!! Наступного року однозначно братиму ще такі кредити. Хочу зауважити що я міг щось пропустити і забути, тому запитуйте, будем разом в цій темі розбиратись. Також законодавство, ставки, список товарів, умови відшкодування постійно змінюється, тому не варто довіряти мому посту на всі 100%, автор не несе відповідальності за це все))
![]() maksjustmaks так я оформляла цей кредит трохи є недоліків. Гроші на рахунок підприємства надходять повністю а не аванс і коли поставлять вам вікна а вони зроблені на шару то ви уже нічого зробити не можете. і компенсація якщо ви маєте субсидію може бути не 70 % а тільки 30. так було у мене.
![]() ivanova3630
То есть, если я правильно понял, результат отличается от обещанного?
![]() Ну как бы нельзя...Mightstone1977 Вроде нельзя но я слышал что многие так делали.
![]() ivanova3630 Я вибачаюся, але ви трохи вводите в оману людей. Компенсація по кредиту надається тільки до 30%, а в разі наявності так званих, субсидій і до 70% від тіла кредиту, але не більше ніж 14 000 грн. І компенсація вам нараховується тільки після факту отримання вікон та підпису відповідного документу (накладна або акт виконаних робіт). А якщо ви не підпишете його вам і не нарахують компенсацію.
![]()
![]() Компенсація по кредитуКомпенсація по кредиту надається тільки до 30%, а в разі наявності так званих, субсидій і до 70% від тіла кредиту, але не більше ніж 14 000 грн. І компенсація вам нараховується тільки після факту отримання вікон та підпису відповідного документу (накладна або акт виконаних робіт). А якщо ви не підпишете його вам і не нарахують компенсацію. Все це вірно але не для Укргазбанку.Вони повертабть тільки 30% і все .Можете мати і акти виконаних робіт і накладні їм це до одного місця.
![]() Кредит від ощадбанку на енергозбереженняДоброго дня!
Подзвонили до мене родичі, яким "нав'язували" кредит від Ощадбанку на заміну вікон. В банку сказали, що держава компенсовує 70% (!) кредиту (якщо клієнти отримують субсидію). Це реально? Хто пробував, як це відбувається на практиці? За їхніми словами - сума кредиту - 12000 перший внесок 10% комісія банку (разова) - 324 грн термін - 24 місяці компенсація від держави - 7570 грн Родичі - пенсіонери. Поділіться, будь ласка, досвідом чи думками - варто зв'язуватись?
|
|