ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2022 ГОД (UAH/USD)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
  #<1 ... 10781079108010811082 ... 1738>
Повідомлення Додано: Нед 07 жов, 2018 13:08

Re: ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2018 ГОД (UAH/USD)

tea написав:Якщо держбанки піднімуть відсоткові ставки у гривні до 24+,то

... то це буде означати, що чергова криза не за горами! )))
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 07 жов, 2018 13:20

Долярчик написав:
  tea написав:Якщо держбанки піднімуть відсоткові ставки у гривні до 24+,то

... то це буде означати, що чергова криза не за горами! )))

В 2013 році Яник так тримав курс 8.
Облікова - 30%,депозити в банках доходили до 28% у гривні і до 15% у валюті.Зростання економіки немає.
На валютній гілці нещодавно була порівняльна таблиця,в якій вже курс на сьогодні має бути 30.
tea
Прогнозист курсу

Подякував: 711 раз.
Подякували: 2309 раз.

Профіль

4
4
Повідомлення Додано: Нед 07 жов, 2018 13:21

freeze
Большинство населения уже и на курс особого внимания не обращает. :)
Важно соотношение зарплата/цены. Причём цены основные - еда, ЖКХ, транспорт.
Сколько зарплата в долларах для большинства не так важно.
28 - не кирдык, а 38 - кирдык?
Почему не дали "кислородную подушку" до сих пор и не дают сегодня?
Так же, как и Чай, не рассчитываю на девальвацию в 40%, но при плохом раскладе не исключаю такую возможность.
А чтобы не было "долгие годы какой-то хрени" надо заниматься экономикой, а не "Армия, вера, язык". При сегодняшних выборах и программах кандидатов выхода из "хрени", к сожалению, не вижу.

Чай, и проблема, по-моему, не в спрощеной системі и не в касових апаратах.

Долярчик
... то це буде означати, що чергова криза не за горами!

Криза у нас і так майже постійна. З періодичними загостреннями і послабшенням.
Різка девальвація - то так, періодична.
Востаннє редагувалось ЛАД в Нед 07 жов, 2018 13:29, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 07 жов, 2018 13:29

ЛАД написав:А чтобы не было "долгие годы какой-то хрени" надо заниматься экономикой, а не "Армия, вера, язык". При сегодняшних выборах и программах кандидатов выхода из "хрени", к сожалению, не вижу.

Я не заздрю політтехнологам Порошенка.З усіх його здобутків,які можна повісити на білдобри,знайшли тільки "Армія.Віра.Мова".
Тобто це месидж для електорату.
А тепер подивіться - а яка популярність Порошенка в армії,в окопах.
А коли пише "мова" - на кого це розраховано?
tea
Прогнозист курсу

Подякував: 711 раз.
Подякували: 2309 раз.

Профіль

4
4
Повідомлення Додано: Нед 07 жов, 2018 13:33

tea
А на кого розрахована "віра"?
В Україні такий релігійний народ? І усі за УПЦ-Київ?
Про "популярність Порошенка в армії,в окопах" сказати нічого не можу - не знаю.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 07 жов, 2018 13:34

ЛАД написав:Почему не дали "кислородную подушку" до сих пор и не дают сегодня?

Рано. Пациент еще дышит.
Да и Трамп в душе в обиде, и не хочет пока давать кислород.
Некоторые государственные деятели из Украины допускали в период предвыборной компании оскорбительные высказывания в адрес одного из кандидатов. А такие высказывания от высших лиц другого государства оказывается по американскому законодательству приравниваются к вмешательству в свободные выборы, даже какая-то судебная движуха по этому поводу намечается. Трамп не злопамятный, просто злой и память у него хорошая.
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Нед 07 жов, 2018 14:00

freeze
Ну вот при 38-40, может, по их мнению, и будет в самый раз. :)
Так же, как в прошлый раз дали после курса 30 - программа МВФ началась в марте 2015.
Украинское государство не выживет, опираясь только на внешнюю помощь, заявила бывший госсекретарь США Кондолиза Райс 6 октября в интервью украинскому журналу «Новое время».

Несмотря на то, что у Украины на Западе много «друзей», она должна, прежде всего, опираться на своё общество, считает политик.

«Конечно, международное сообщество помогает вашей стране. Мы надеемся, что Украина все же придет к соглашению с МВФ, а значит, получит финансовую поддержку. Но украинцам также важно взять ответственность за собственную судьбу в свои руки. Это важный урок», — отметила Кондолиза Райс.

https://regnum.ru/news/2495908.html

Есть и такое - В. Степанюк: «Украина может обойтись без поддержки МВФ» - https://cn.com.ua/nauka-i-tekhnika/2018/10/07/v-stepanuk-ykraina-mojet-oboitis-bez-podderjki-mvf/. "Эксперт" явно пророссийский, опасность в том, что при ухудшении эконом. ситуации такие "эксперты" могут найти поддержку в обществе.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 07 жов, 2018 14:51

ЛАД написав:А чтобы не было "долгие годы какой-то хрени" надо заниматься экономикой, а не "Армия, вера, язык"

Я так розумію Ви в цьому гуру, напевно маєте у власності десятки успішних підприємств зі світовим ім"ям. Не підкажете їх назви? :roll: Я здогадуюсь наскільки це прикро, коли практично САМ один-одиньошеньок займаєшся розбудовою економіки у вселенських масштабах, а не якоюсь там армією, "телячим языком" та середньовічною дикістю - вірою, але Ви не опускайте руки, працюйте, розбудовуйте і надалі ці найуспішніші підприємства, для процвітання України! Я за Вас, а не за тих балаболів які лише на форумах ляси точать навіть по ночах, замість того щоб займатися економікою і наводити жах на іноземних конкурентів! :wink: Також обіцяю купувати продукцію Ваших підприємств, а не якихось там ейплів, самсунгів, мерседесів, філіпсів, анрітсу і т.і. - лише назвіть Ваші торгові марки, не соромтеся, тут всі свої - найрозумніші, найекспертніші і знають як керувати країною без армії, мови та віри! :wink:
нетотожнийдефініцій

Заблокований
Подякував: 41 раз.
Подякували: 26 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 07 жов, 2018 18:52

нетотожнийдефініцій написав:
  ЛАД написав:А чтобы не было "долгие годы какой-то хрени" надо заниматься экономикой, а не "Армия, вера, язык"

Я так розумію Ви в цьому гуру, напевно маєте у власності десятки успішних підприємств зі світовим ім"ям. Не підкажете їх назви? :roll: Я здогадуюсь наскільки це прикро, коли практично САМ один-одиньошеньок займаєшся розбудовою економіки у вселенських масштабах, а не якоюсь там армією, "телячим языком" та середньовічною дикістю - вірою, але Ви не опускайте руки, працюйте, розбудовуйте і надалі ці найуспішніші підприємства, для процвітання України! Я за Вас, а не за тих балаболів які лише на форумах ляси точать навіть по ночах, замість того щоб займатися економікою і наводити жах на іноземних конкурентів! :wink: Також обіцяю купувати продукцію Ваших підприємств, а не якихось там ейплів, самсунгів, мерседесів, філіпсів, анрітсу і т.і. - лише назвіть Ваші торгові марки, не соромтеся, тут всі свої - найрозумніші, найекспертніші і знають як керувати країною без армії, мови та віри! :wink:

У каждого своя т з.Каждый может подёпывать.А если честно и объективно.Вера - дело сугубо личное, в достижения её приписывать вообще смысла нет.Пусть этим вопросом занимается каждый сам.И к сему ещё - фактор разногласий, поэтому её вообще лучше не трогать . чтобы не вызвать противостояние.Далее, язык , очень подобно вере.И также фактор разногласий.Зачем нам разногласия, зачем такие темы обострять, может всё таки кому то это выгодно.Армия - да, при вторжении это была острая необходимость. тут без базара.Но как это укрепление происходило и происходит далее.Средства тратятся неадекватно немерянные.Коррупция и раскрадывание на каждом шагу.Аваковского сынка уже все забыли.Грубейшие тактические просчёты, приведшие к большим потерям.Не считаю, что любой другой дилетант решил бы всё это хуже.
Vitl

Подякував: 853 раз.
Подякували: 1900 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 07 жов, 2018 19:51

Vitl написав:Средства тратятся неадекватно немерянные.

Експерт, дуже приємно, на подібних форумах це рідкість. :!: Дуже радий отримати від першоджерала експертний аналіз з цифрами, фактами та позовними заявами до правоохоронних органів. :wink: Ви, я розумію, ярий противник корупції + фахівець, тому прохання просвітити мене, темного, та і не лише мені це буде цікаво. :roll: Наперед вдячний, чекаю, але якщо дуже зайняті антикорупційною діяльністю і не маєте часу ТУТ це все розписувати то будь-ласка посилання на сайт де освячена оця Ваша діяльність яку фінансують іноземці грантодавці бо ж звітуєтесь вірно? Просто так ТАМ гроші не дають наскільки мені це відомо. :roll:
нетотожнийдефініцій

Заблокований
Подякував: 41 раз.
Подякували: 26 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 10781079108010811082 ... 1738>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему