|
ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2022 ГОД (UAH/USD) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
Додано: Вів 15 вер, 2015 15:13
Snoopik написав:Vitl А где они собираются брать деньги? Есть один ответ, но он гривнепатриотам не понравится.
ты сам и ответил на свой вопрос НБУ медленно, но уверенно, поднимает нижнюю границу. Если еще летом поход за 22 считался чем-то эдаким и страшным, то сейчас это уже норма. Вывод - НБУ плавно опускает курс. До выборов может и на МБ дойдем до 23, но не думаю, что дальше. Нал тоже далеко не должен уйти. Думаю макс до 24. Но после выборов варика 2: либо такое же плавное сползание курса, либо "зимний вариант катания с ветерком" НО!!! Я уверен, что в ближайшее время на нале пощупаем 22,6-7-8...можеи даже буквально на пару часов (дней). Так что, всем нужно собирать чемодан, поезд вот-вот тронется. Ну вот такие мысли
-
Tommy_Slim
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 10 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 15 вер, 2015 16:31
Tommy_Slim написав:НО!!! Я уверен, что в ближайшее время на нале пощупаем 22,6-7-8...можеи даже буквально на пару часов (дней). Так что, всем нужно собирать чемодан, поезд вот-вот тронется.
"Не болтайте ерундой" (с))))) Без образ, але почитайте вчорашній і сьогоднішній ДСівський привіт 8, якщо немає даних з ситуації там з інших джерел (ФЕВ підприємства і тд). На міжбанку відбувається саме те, що ми тут описували на вихідних. Обєм пропозиції падає катастрофічно (а під нього не кремпуючись і по живому ріжуть і попит), формуючи денний обєм. Сьогоднішній ризикує бути меншим ніж вчорашній, залишки на коррахунках підросли не значно, а курс МБ прибавив більше 10 коп. Пропозиції немає (причини окреслили). Чим втримати чи просадити курс на МБ: залишки на кореспондентських обвалити до 20-ти? Тоді (при теперішній інфляції) почнуть затримуватися міжбанківські платежі і тд. А якщо ще для місії МВФ прийдеться менший розмір ножниць витягнути, щоб реформи і динаміку позитиву показати? Щодо чорного, Ваші цифри і то верхня межа 22,8... хіба в містах Західної України і то під величезним питанням. ДСівський кукл (а точніше, щось схоже на оператора, який здатний, в більшості випадків, скупити велику потрібну суму під замовлення, часто термінове і по нижній ціні) пилососить з усіх регіонів, вимітаючи обєми по приємній ціні, моментально піднімаючи попит і ціну в тихих регіонах (закони макроекономіки першого курсу універу ніхто не відміняв). Навіть при певному стабільному курсі на якийсь час, надлишок попиту нагромаджується щодня. Сумуючий результат буде, правда, поки його ще не видно.
-
orest
-
10
- Форумчанин року
-
- Подякував: 7412 раз.
- Подякували: 6784 раз.
-
-
Профіль
-
-
7
18
1
22
Додано: Вів 15 вер, 2015 20:17
orest Коли його побачать, вже буде пізно, для більшості  Поки що, ситуація один в один повторює минулий рік. До виборів тримати за будь-яку ціну. Що буде потім, будемо міркувати  . П.С. до речі, щось приватизація загальмувала. Дерибан буде після виборів, чи спочатку гойдалки а потім приватизація?!
-
Snoopik
-
-
- Подякував: 490 раз.
- Подякували: 436 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 15 вер, 2015 20:30
Tommy_Slim Чемоданы обитателей этой ветки уже упакованы  Так, складируем в сумочки жен, от текущих доходов. Насчет дна, то да, мы на нем стоим, и 22.5 могут для разгона взять, хотя скорее уже вряд ли. Опять же, Витл писал, все факторы пока в заморозке, поэтому пока какой-то не включится, можем медленно, как улитка, сползать, по 10-20 коп. в неделю.
-
Snoopik
-
-
- Подякував: 490 раз.
- Подякували: 436 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 15 вер, 2015 20:56
Snoopik написав:orest Коли його побачать, вже буде пізно, для більшості  Поки що, ситуація один в один повторює минулий рік. До виборів тримати за будь-яку ціну. Що буде потім, будемо міркувати  . П.С. до речі, щось приватизація загальмувала. Дерибан буде після виборів, чи спочатку гойдалки а потім приватизація?!
По реструктуризації результату так і немає: коло інвесторів не відоме. Думаю, наших таки до покупки вирішили також допустити, але кого ще також не ясно. Іде відбір претендентів на обидвох рівнях. Крім того, КМ і не тільки дескридетували себе, приватизацію запустять, коли будуть впевнені в керманичах-гарантах. Та й зрада так і не прийняла всіх необхідних законів для запуску пиватизації (гарантія приватної власності, судова реформа, антикорупційний не працює і тд). Колись раніше тут писав ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2015 ГОД (USD/UAH)
-
orest
-
10
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
7
18
1
22
Додано: Вів 15 вер, 2015 21:50
Привет.Думаю, что многие заняли такую вот позицию - полностью валюта, а гривна на тек расходы.У этой части, и мне кажется большинства адекватных людей,стратегия дальнейшего поведения крайне проста - ничего не предпринимать.Искать возможность слива нет смысла, т к нет уверенности в откупе.Покупать на дне или вообще, как бы уже не на что.Исключение те, кому по личным причинам перепадает крупная гривна.Т о остаётся просто сидеть и смотреть этот очередной спектакль власти.
-
Vitl
-
-
- Подякував: 853 раз.
- Подякували: 1900 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 16 вер, 2015 09:51
Snoopik написав:orest Коли його побачать, вже буде пізно, для більшості  Поки що, ситуація один в один повторює минулий рік. До виборів тримати за будь-яку ціну. Що буде потім, будемо міркувати  . П.С. до речі, щось приватизація загальмувала. Дерибан буде після виборів, чи спочатку гойдалки а потім приватизація?!
Привет Приватицация - одно из ключевых требований МВФ. Если будем тормозить - транш не получим. Поэтому, скорее всего, таки приватизируем то, что обещали. Меня больше интересует вопрос с землей, точнее с мораторием. Будет номер, если не продлят.
-
ulanusa1
-
-
- Подякував: 775 раз.
- Подякували: 562 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 16 вер, 2015 10:01
Vitl написав:Привет.Думаю, что многие заняли такую вот позицию - полностью валюта, а гривна на тек расходы.У этой части, и мне кажется большинства адекватных людей,стратегия дальнейшего поведения крайне проста - ничего не предпринимать.Искать возможность слива нет смысла, т к нет уверенности в откупе.Покупать на дне или вообще, как бы уже не на что.Исключение те, кому по личным причинам перепадает крупная гривна.Т о остаётся просто сидеть и смотреть этот очередной спектакль власти.
Привет ИМХО Стратегия 100% в валюте на момент корректная. Но не приносит прибыли. Планирую (если все будет в порядке) что-то решать ближе к концу года. Например, хотел бы видеть следующий портфель: 30% - земля (юристам за помощь в получении бесплатной земли) 22% - золото 33% - недвига 15% - акции Такэ
-
ulanusa1
-
-
- Подякував: 775 раз.
- Подякували: 562 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 16 вер, 2015 12:10
orest написав:"Не болтайте ерундой" (с)))))
а где я болтаю ерундой? на ЗФЛ уже есть есть заявки о продаже 22,9 и покупке 22,8
-
Tommy_Slim
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 10 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 16 вер, 2015 12:38
Tommy_Slim написав: orest написав:"Не болтайте ерундой" (с)))))
а где я болтаю ерундой? на ЗФЛ уже есть есть заявки о продаже 22,9 и покупке 22,8
Я ж не зі зла, просив не ображатися, ще раз перепрошую, якщо що. Але, у Львові сьогодні можна взяти по 22,86. І я ж не заперечував цих рівнів. Отже, чекаємо 22,6  і купляємо на всі. Маю в цьому потребу, практично щомісяця. Я ж не всепропальщик. Ще недавно писав, що надіюся на закінчення року в межах 23 на МБ і 25 на чорному. І зараз це ще досить імовірно. Але, зараз маємо фактор "шустера" (штрихи накидав в попередніх повідомленнях і можливі варіанти впливу на курс). Поки це активно діє. Тому треба бути уважним і готовим до зміни тренду. Щодо курсу, готовий помилятися завжди, якщо він буде нижчим від прогнозованого. Стан економіки і тд і вплив курсу і на курс відмітаю категорично. 
-
orest
-
10
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-